Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

merhaba kızlar....ben gerçi aylardır kilo vermeyle uğraşıyorum ama 2 tane önerim olacak size...
1-ev yapımı kek meyvelı kakaolu fark etmez.... kek diliminin üzerine (fiskobirlik fındık ezmesi)yada bolca krem çikolata sürün + birde kola afiyet olsun....
2_mideniz alırsa gayret edin derim ben....15-20 bebe bisküvisi+1 ithal muz( diyorum daha kalorili)+fiskofındık ezmesi 1 çorba kaşığı dolusu+1 tatlı kaşığı bal+1/2 su bardağı ılık sütle mama hazırlayın kendinize gece yerseniz daha etkili olur....bana sağlıklı kilo vermeler size de sağlıklı kilo almalar...kolay gelsinnnnn

sabah guzel bi kahvalti yarim ekmege yakin, oglen koca salata tabagi patates kizartmasi yogurtla, ustune cayla cips ve cukulata, simdi de yarim ekmekle barbunya, biraz dinleneyim bulgur pilavi tursu yicem cukulatalarimi yedikten sonra

bende sabah iki dilim börek yedim domates salatalık meyve suyu eşliğinde, öğlen waffle sadece :/ , akşam mercimek köftesi salata ayran birazdanda yoğurt ve ekmek yicem

bugün tartılacaktınız siz kızlar yanlış hatırlamıyorsam

bende sabah iki dilim börek yedim domates salatalık meyve suyu eşliğinde, öğlen waffle sadece :/ , akşam mercimek köftesi salata ayran birazdanda yoğurt ve ekmek yicem

ben de simdi pilav tursu yicemmm sonra ustune de cukulataaa... bugun sende performans dusuklugu canim hatta iki gundur diyeyim:44:

Vize öncesi can sıkıntıları canım :) baş ağrısıda promosyondan
canim vize zamani ders calisirken sabahliyorsan eger aksam yemekten sonra ic b12 yi hem o saatten sonra istahini acar ders calisirken bir ton sey yersin
bas agrisi icin de uyku getirmeyeen kendini salma etkisi gostermeyen hafif agri kesici minoset bence:)

yarım ekmekle kahvaltılıklar vs güzel bir kahvaltı yaptım bütün gün evdeyim gelsin yemekleeeer

o kadar kahvaltinin ustune misss gibi yine uyumusumm:) ohhh simdi gelsin yemekler

Merhaba :) bayanlar son 2 yıldır yaşadığım bir sıkıntı şu kilo alamamak bir anda cok kilo verdim ve alamadım da dönem dönem iştahim artıyor gibi olsada pek etki ettiği söylenemez kilomda bir oynama olmuyor. salı günleri devam ediyorsunuz sanırım etkinliğe. aranıza katılmak isterim . bol kalorili günler :)

naptınız kızlar yarışı bu sefer ben kazanıcam diyim yani

naptınız kızlar yarışı bu sefer ben kazanıcam diyim yani

sen oyle san canim:) ben dun gece yedigim o kadar yemeklerin ustune yarim sucuk ekmek yaptim yedim bol margarinli ustune de sutlac:) bugunu az sonra saymaya baslicam birilerinin yuregine inmesin diye soylemiyorum(ayiptir soylemesi burger yedim de yine bugun:)

neee senin maşallahın var zaten zaten yakında burası kilo verme topiğine dönüşecek

atıştırmalık çiğköftelerimi yedim geldim bebişler en birinci benimm bu tur
ben de atistirmalik annemin cok saglikli yemeklerinden enginar yedim demin simdi arada cukulatali muzlu pasta yicem, ustune de cig koftenin amcasinin oglu kisir yicem ama ekmekle:)))

pazara az kaldi gelsin kilocuklar kaloriler diyerek bugun yediklerimi yazayim, sabah kahvaltim az oldu ama aceleyle evden ciktigim icin boyle oldu bi dilim cukulatali muzlu pasta ustune 1 bardak limonata b12 ve kan ilacim tabiki de, oglen costum ama corba 3dilim ekmek,etli turlu, koca dilim firinda makarna ve kazandibi :) aksama gelince performans dusuklugu yasamamak icin vcerez niyetine yine ekmeksiz enginar yedim az sonra aksam seansim baslicak...... ilgililere duyrulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…