yok iki haftada bir pazar tartiliyoruz yani haftaya canimbugün tartılacaktınız siz kızlar yanlış hatırlamıyorsam
bende sabah iki dilim börek yedim domates salatalık meyve suyu eşliğinde, öğlen waffle sadece :/ , akşam mercimek köftesi salata ayran birazdanda yoğurt ve ekmek yicem
ben de simdi pilav tursu yicemmm sonra ustune de cukulataaa... bugun sende performans dusuklugu canim hatta iki gundur diyeyim:44:
canim vize zamani ders calisirken sabahliyorsan eger aksam yemekten sonra ic b12 yi hem o saatten sonra istahini acar ders calisirken bir ton sey yersinVize öncesi can sıkıntıları canım :) baş ağrısıda promosyondan
ben de yarim ekmegi biraz gecerek kahvalti ettim; simdi ne yesek acaba:44:yarım ekmekle kahvaltılıklar vs güzel bir kahvaltı yaptımbütün gün evdeyim gelsin yemekleeeer
naptınız kızlar yarışı bu sefer ben kazanıcam diyim yani
sen oyle san canim:) ben dun gece yedigim o kadar yemeklerin ustune yarim sucuk ekmek yaptim yedim bol margarinli ustune de sutlac:) bugunu az sonra saymaya baslicam birilerinin yuregine inmesin diye soylemiyorum(ayiptir soylemesi burger yedim de yine bugun:)
ben de atistirmalik annemin cok saglikli yemeklerinden enginar yedim demin simdi arada cukulatali muzlu pasta yicem, ustune de cig koftenin amcasinin oglu kisir yicem ama ekmekle:)))atıştırmalık çiğköftelerimi yedim geldim bebişler en birinci benimm bu tur
ben de atistirmalik annemin cok saglikli yemeklerinden enginar yedim demin simdi arada cukulatali muzlu pasta yicem, ustune de cig koftenin amcasinin oglu kisir yicem ama ekmekle:)))
yarın sınav çıkışı burgera atıcam kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?