- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
sabah kahvaltida simit peynir zeytin bi portakal b12 kan ilaci, oglen koca tabak kizartma 3 dilim ekmek corba bi tabak makarna 2 kucuk kemalpasa tatlisi, aksam yemekten once yarim paket cips,yarim ekmek et patates havuc haslama yemegi. simdi ne yesem ne yesemmmm:44:
buraya kaydoldugumda 44 zor geliyodum, gecen pazar iste 46,5 a yakin geldim haftaya pazar tartilma gunumuz 3muz yarisiyoruz gozde, nute ve ben bakalim kac kilo gelicez haftaya:)canım kaç kilosun peki şimdi
buraya kaydoldugumda 44 zor geliyodum, gecen pazar iste 46,5 a yakin geldim haftaya pazar tartilma gunumuz 3muz yarisiyoruz gozde, nute ve ben bakalim kac kilo gelicez haftaya:)
olmaz oylee sey dolaptakileri say bana guzel bi menu yapalim sana otur ye cik cik cikBugünüm verimsiz geçti sabah erkenden çıkmam gerekti kahvaltıyı geçiştirdim öğlende aynı şekilde akşam idare eder ama tempom düştü bugün maalesef
olmaz oylee sey dolaptakileri say bana guzel bi menu yapalim sana otur ye cik cik cik
bak ben koca nestle cukulata yedim daha ne yesem diye araniyorum bi de
ben cok yerim zaten canim bu demir eksikliginden istah kaybi yasamistim simdi yerine gelmeye basladi hem ilac ise yariyor sanirim hem de burda sizinle cok gaza geliyorumcanım zaten sen bu zamana kadar nasıl zayıftın kilo alamadın anlamadım içinde bir canavar varmış nasıl sakladın
ben cok yerim zaten canim bu demir eksikliginden istah kaybi yasamistim simdi yerine gelmeye basladi hem ilac ise yariyor sanirim hem de burda sizinle cok gaza geliyorum
hadi soyle bana dolaptakileri bakiyim:)
ekmeklerini azicik buyuk yap ekmek candir canim:) sutu genelde yatmaya yakin icmeye calis ccanim degisik bi mekanizmasi var onun mideyi kapliyo az da olsa tokluk hissi veriyor cunkummaşallahın var canım
az önce kek ve süt götürdüm şişirdi biraz sindirince kanepe yapıcam. bol kaşar, domates, zeytin, ceviz, dereotu, tereyağyanınada meyve suyu
hem bayat ekmekler değerlencek hem bişeyler yemiş olcam
ekmeklerini azicik buyuk yap ekmek candir canim:) sutu genelde yatmaya yakin icmeye calis ccanim degisik bi mekanizmasi var onun mideyi kapliyo az da olsa tokluk hissi veriyor cunkum
hemen yap ye de kanepelerini sonra yicek bisiler bulalim misir falan mi patlatsak acaba yine?
findik fistik bademleri de baban bitirirse sen daha kanepeleri yapip yemeden o zaman gorurum senibenim mısırım bitti almayı unuttum
fındık fıstık badem yerim sanırım bide yatmadan :44:
findik fistik bademleri de baban bitirirse sen daha kanepeleri yapip yemeden o zaman gorurum seni
olmadi yakinlarda marketten bakkaldan cerezza nin patlamis misirlarindan al
dun farkettim ztn canim tahin pekmez olayindan:) annen zayif herhalde desene?Ben zaten anlamıyorum o adamın kızı nası ben olurum diyemutfaktan koku geldigi an mutfağa koşar
cerezza iyi fikir canım
dun farkettim ztn canim tahin pekmez olayindan:) annen zayif herhalde desene?
o zaman tek sorun kaliyor biz guzel yemiyoruzYok canım oda etli butlu turk kadinidirbi ben kaldım boyle
o zaman tek sorun kaliyor biz guzel yemiyoruz
bak yemege odaklandikca benim kilolar da gelmeye basladi haydi kizlar okula kampanyasi gibi olduk haydi kizlar yemege
canim bak ben misir patlatiyorum haberin olsun onun ustune de yicek bisi bulalim canimizi cektirecek bisi ama ne:26:
Canim istah zaten en büyük sorun
Ben bugünü kapatıyorum burda canım cok erken kalktım yatcam yorucu bi gundu :) afiyet olsun sana öptüm kocaman iyi geceler
tamam canim sonra hatirlatirim ama sana benimle yaristigin icin aglama pisman olursun dedigini
bu arada aklima geldi soylicem unutuyorum hep, regl oldugunda saclarini or de yat vucuttan kil atimi uzamasi cok oluyor o yuzden sacin uzar o oldugun surecte ben denedim ise yariyo haberin olsun
valla canim sen aksam uyuyunca ben koca tencere misir patlatip yedim ustune de yine cukulata yiyip yattim:)canım benim iddam devam zaten tartılıyorum kontrol altında
bazen saçımı banyodan sonra örüp yatarım doğal dalgalı olsun diye bunuda yazdım deftere canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?