Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

canım kaç kilosun peki şimdi

Bugünüm verimsiz geçti sabah erkenden çıkmam gerekti kahvaltıyı geçiştirdim öğlende aynı şekilde akşam idare eder ama tempom düştü bugün maalesef

Bugünüm verimsiz geçti sabah erkenden çıkmam gerekti kahvaltıyı geçiştirdim öğlende aynı şekilde akşam idare eder ama tempom düştü bugün maalesef
olmaz oylee sey dolaptakileri say bana guzel bi menu yapalim sana otur ye cik cik cik
bak ben koca nestle cukulata yedim daha ne yesem diye araniyorum bi de

olmaz oylee sey dolaptakileri say bana guzel bi menu yapalim sana otur ye cik cik cik
bak ben koca nestle cukulata yedim daha ne yesem diye araniyorum bi de

canım zaten sen bu zamana kadar nasıl zayıftın kilo alamadın anlamadım içinde bir canavar varmış nasıl sakladın

canım zaten sen bu zamana kadar nasıl zayıftın kilo alamadın anlamadım içinde bir canavar varmış nasıl sakladın
ben cok yerim zaten canim bu demir eksikliginden istah kaybi yasamistim simdi yerine gelmeye basladi hem ilac ise yariyor sanirim hem de burda sizinle cok gaza geliyorum
hadi soyle bana dolaptakileri bakiyim:)

Son düzenleme:
ben cok yerim zaten canim bu demir eksikliginden istah kaybi yasamistim simdi yerine gelmeye basladi hem ilac ise yariyor sanirim hem de burda sizinle cok gaza geliyorum
hadi soyle bana dolaptakileri bakiyim:)

maşallahın var canım
az önce kek ve süt götürdüm şişirdi biraz sindirince kanepe yapıcam. bol kaşar, domates, zeytin, ceviz, dereotu, tereyağ yanınada meyve suyu
hem bayat ekmekler değerlencek hem bişeyler yemiş olcam

ekmeklerini azicik buyuk yap ekmek candir canim:) sutu genelde yatmaya yakin icmeye calis ccanim degisik bi mekanizmasi var onun mideyi kapliyo az da olsa tokluk hissi veriyor cunkum
hemen yap ye de kanepelerini sonra yicek bisiler bulalim misir falan mi patlatsak acaba yine?

benim mısırım bitti almayı unuttum
fındık fıstık badem yerim sanırım bide yatmadan :44:

benim mısırım bitti almayı unuttum
fındık fıstık badem yerim sanırım bide yatmadan :44:
findik fistik bademleri de baban bitirirse sen daha kanepeleri yapip yemeden o zaman gorurum seni
olmadi yakinlarda marketten bakkaldan cerezza nin patlamis misirlarindan al

findik fistik bademleri de baban bitirirse sen daha kanepeleri yapip yemeden o zaman gorurum seni
olmadi yakinlarda marketten bakkaldan cerezza nin patlamis misirlarindan al

Ben zaten anlamıyorum o adamın kızı nası ben olurum diye mutfaktan koku geldigi an mutfağa koşar
cerezza iyi fikir canım

Yok canım oda etli butlu turk kadinidir bi ben kaldım boyle
o zaman tek sorun kaliyor biz guzel yemiyoruz
bak yemege odaklandikca benim kilolar da gelmeye basladi haydi kizlar okula kampanyasi gibi olduk haydi kizlar yemege
canim bak ben misir patlatiyorum haberin olsun onun ustune de yicek bisi bulalim canimizi cektirecek bisi ama ne:26:

Canim istah zaten en büyük sorun
Ben bugünü kapatıyorum burda canım cok erken kalktım yatcam yorucu bi gundu :) afiyet olsun sana öptüm kocaman iyi geceler

Canim istah zaten en büyük sorun
Ben bugünü kapatıyorum burda canım cok erken kalktım yatcam yorucu bi gundu :) afiyet olsun sana öptüm kocaman iyi geceler

tamam canim sonra hatirlatirim ama sana benimle yaristigin icin aglama pisman olursun dedigini
bu arada aklima geldi soylicem unutuyorum hep, regl oldugunda saclarini or de yat vucuttan kil atimi uzamasi cok oluyor o yuzden sacin uzar o oldugun surecte ben denedim ise yariyo haberin olsun

Son düzenleme:

canım benim iddam devam zaten tartılıyorum kontrol altında

bazen saçımı banyodan sonra örüp yatarım doğal dalgalı olsun diye bunuda yazdım deftere canımcım

canım benim iddam devam zaten tartılıyorum kontrol altında

bazen saçımı banyodan sonra örüp yatarım doğal dalgalı olsun diye bunuda yazdım deftere canımcım
valla canim sen aksam uyuyunca ben koca tencere misir patlatip yedim ustune de yine cukulata yiyip yattim:)
bugun cok yiyien bi arkadasim gelicek artik cosarim aksama kadar:)

merhaba kızlar ben de varım
44 45 arasıydım suan 46.5 oldum
ben de yıllardır kilo alamayanlardanım
ama zorluyorum olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…