- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- 103
Beraber burgera gitmeliyiz
insallah bi gun nasip olur da gideriz canim :) o degil de biz bu gazla iki haftaya istedigimiz kilolara gelicez sana laf yetistirirken koca tencere misiri tek basima bitirip ustune 4-5 tane kucuk cukulata attim agzima ha tabi bi de misirdan once muz da yedim:)) simdi bir iki kasik bal mi yesem ne yapsam :)
inşallah canım :) bu şekilde gaza geliyoruz işte alıcaz kilolarımızısaçımıda uzatim yaza bomba gibi girim
bende mısırdan sonra badem fındık karışık kuru yemiş yedim daha fazla yemeyim yatıcam birazdan rahatsız etmesin :)
bugun pazar diye nerdeyse tum gun burdaydim ama hafta icleri de bi sabah bi aksam en kotu ihtimal sadece aksam girip ne yedigimi ictigimi yazicam :)))
sen b vitaminini de ic bak nasil uzuyor o sac ben cok bilmiyorum ayda kac cm uzuyor ama 5 ayda koca bir karis uzadi benim sac iyi beslenmekten geciyor bu is once kim ne derse desin sonrasi teferruat :)
Bende sabah ve gece yazabilirim sanırım :)
denicem senin önerini canım bende bilmiyorum aslında bi aydır merak sardım saca bakalım :)
arkadaşlar bende sizin gibi zayıfım.Ne yaptıysam kilo alamadım diyetisyene bile gittim yine olmadı.2008 yılında hamile kaldım 2 aylık hamileyken 40 kiloydum kalan 7 ayda 27-30 kilo aldım ama doğumdan sonra ve emzirme dönemimde bütün kiloları verdim.yaklaşık 1.5 yıl önce doğum yaptım 10 kilo aldım ve doğumdan sonra yine zayıfladım şimdi hamile kaldığım kiloda yani 45 kiloyum ideal kilom yani olması gereken kilom 54, 9 kilo eksiğim ve çok hareketli iki oğlum var.Şimdi hamileyken kullandığım folikasiti denicem
naptınız kız bi geldim anaam dedim nere geldim köfteler,börekler... bende şimdi tatlımı yiyim sonra çerez sonra meyve bla bla bla
Bütün gün yediğimi unuttum buna odaklandım başka bir şey düşünemiyorum resmen
ben de unutucaktım az kalsın offf acayıp canım çektıben de malumunuz her ay başımıza gelen oldugu için sabah performans düşüklüğü yaşadım mide bulantısından çeyrek ekmek yedim , ama öğlen biraz daha düzeldim çorba, makarna, iki but, haslanmış patates ve havuç (fazla sağlıklı:), salata yedimmm üstüne 2 halley artık bundan sonra akşam seansım başlıyorrrr yavas yavas kendime geliyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?