Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

Ya sabah bi kalkiyorum bir acim ama o kahvaltiyi hazirlayana kadar doyuyorum o yumurtanin sucigun kokusu sonra bisey yiyesim gelmio kiii...

ya arkadaşlar biz kilo almak için bu kadar abur cubur tatlı falan yiyoruz ya bunlar bize kilo ile birlikte selülitte yapmasın((ondan sonra da selülit nasıl gider diye yazışırız

koca tabak sarma yogurt yedimmmmm birazdan abur cubur kismina basliyorum nute cum :))))

kahvaltımı güzelce yaptım sırada pekmez tatlı ve meyve vaaar :))

kahvaltımı güzelce yaptım sırada pekmez tatlı ve meyve vaaar :))

ben de sabah kahvaltimi guzel yaptim ustune pekmezimi ictim :) ogle yemeginde koca bi tost yedim yarim ekmek kadar ayranla, sonra iki tane halley yiyerek cay ictim simdi de yarim ekmekle pilav barbunya yiyorummm senin yediklerini okuyarak :))))) ustune abur cuburrr yatmadan da cicibebe sut :))

boy 1.71 kilo 43 alamıyorummmm bi tabak mantıyla 1 ekmek yiyen insanım pilavı bile ekmekle yerim bnm kadar yemek yiyen görmedm ama yok olmuyor eğer kilo almak için bi yol bulan varsa bana yazsın çünkü ben doktora da gittim bana uğraşma alamazsın dedi

Ben tartılamıyorum tartı yok evde ama kilo almaya başladığımı hissediyorum yanaklarımdan, ah bi de yanaklarıma gitmese. Ama yine de iyidir. Yaptığım şeyse bir haftadır çoook fazla abur cubur yemek oldu, biliyorum zararlı ama işe yarıyor.

canim, kahvaltidan sonra pekmez icmeye basla, aksam da yatmadan cicibebe sut ic farkeder gercekten. ben de senin gibiydim tam 1.70 44 kilo geldim bu siteye attim kendimi simdi 46' nute la yarisiyoruz haftaya tartilicaz bakalim gorucez degisimleri:)

Son düzenleme:
canim, kahvaltidan sonra pekmez icmeye basla, aksam da yatmadan cicibebe sut ic farkeder gercekten. ben de senin gibiydim tam 1.70 44 kilo geldim bu siteye attim kendimi simdi 46' nute la yarisiyoruz haftaya tartilicaz bakalim gorucez degisimleri:)

canım o kilo alan bacaklarına kezzap atacam bak çok kıskanıyorum of
ya ben kilo aldığımı düşünüyorum popom büyüdü sanki ama bi iki arkadaşım zayıflıyosun diyo tartı aynı ama bence şişiyorum anlamadım

ask olsun ya gozdecim :))) canim sikkin diyip diyip yemiyorsiun sonra bacaklarima kezzap atiyorsun :)))) belki regli olacaksindir ondan da sismis olabilir? ayrica sen de gel kaatil yarisaa DDDD

ask olsun ya gozdecim :))) canim sikkin diyip diyip yemiyorsiun sonra bacaklarima kezzap atiyorsun :)))) belki regli olacaksindir ondan da sismis olabilir? ayrica sen de gel kaatil yarisaa DDDD

şaka yapıyorum canım benim al tabi tombik ol mutlu olurum

regl konusuna haklı olabilirsin ama fena olmadım yani beğendim bu halimi kesin kilo almalıyım ya

şaka yapıyorum canım benim al tabi tombik ol mutlu olurum

regl konusuna haklı olabilirsin ama fena olmadım yani beğendim bu halimi kesin kilo almalıyım ya

iyi olmus o zaman canim insallah boyle kalir o sislik:) hadi sen de tartil canim gel bizimle yaris

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…