kızlarr bugün salı ama kimseden ses seda yok.. ben yarım kilo daha almışım, ekstra yaptığım şey sadece sabahları kahvaltıdan sonra hiç aksatmadan yarım çay bardağı pekmez içmek o kadar inşallah istediğim kiloya gelicem bu azimle.
canım tebrik ederim dahada alırsın inşallah. benim canım sıkkın hiç bişe yiyemiyorum bıraktım o yüzden.
Yas 27, boy 158, kilo 40 !
27 yildir zayiflikla ilgili duydugum laflarinsa haddi hesabi yok.
Hic hirsli biri degilim maalesef ve neye baslasam yarim biraktim, tam uygulayamadim.
Her alisveriste, her sabah giyinirken, her aynaya baktigimda, her zayifsin dendiginde "hadi minikkadin, zorla kendini" diyorum ama olmuyor
İstah yok, istek yok, hirs yok...
Ben biktim artik yeni seyler arastirmaktan. Psikologa mi gitsem acaba altinda yatan bir sebep mi var diye dusunuyorum artik.
Burda gercekten gaza getirebiliyor musunuz birbirinizi ?
geçen hafta 45.100 falandı şimdilerde 45.400 üm bu kadar da yavaş kilo alınmaz ki canım :\
canım normal alıyorsun hızlı alırsak sonra yine daha kolayv veririz kiloları bence çok iyi devammmmmmm
ayy çok sağol inş canımsen naptın bu arada ??
canım valla bu siteye üye olalı 1.5-2 kilo aldım :) işte dediğim gibi pekmez içiyorum sabah kahvaltının üstüne o kadar.. ama en az 5 kilo daha almam gerek....
aynen bende 2 kilo aldım öyle :) ee ne diyosun var mısın tekrar yarışa
kızlar pekmezi nasıl içiyorsunuz benim midem almıyoryogurt da sevmem ki karıştırsam desem
tabiki de varım :) ne yapıyoruz kaç günde kaç kilo dersin?
ben yavaş kilo alıyorum canım ya mesela haftada 400-500 gr gibi. sen ?? ona göre ayarlayalım istersen :)
aynen canım benim de öyle, işte 1 ay oldu buraya üye olalı sanırım 1,5-2 kilo aldım :) senin boy kiloyu yaz şimdik ben de yazayım, dediğimize göre 2haftada bi 1 kilo almamız gerekiyor değil mi?? :):))
aynen cnm :)
156 45.8 hedeff 50 :)
zorlayınca kusacak gibi oluyorum, tıpkı çocuklar gibi
Boy 158- kilo 43
Bir 50 olsam süper olacak ama anlamadığım sizde iştahsızlık yok o zaman
süper önce ben başlıyım o zaman :) akşam yemeğimi yedm şimdide fındık atıştırıcam sonra tatlı meyve bebe bisk diye devaamm :))1.70 46 hedef şimdilik 50 :) sonra ben 55leri de görmek istiyorum çünkü :))) bugün başlıyoruz, haftaya değil ondan sonraki pazar kilo boy tekrar yazılıyorher gün de ne yediğimizi falan da gelip yazalım, hem canımız çeker birbirimizin yediklerini daha d acıkır yeriz nasıl fikir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?