Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

canım tebrik ederim dahada alırsın inşallah. benim canım sıkkın hiç bişe yiyemiyorum bıraktım o yüzden.

Yas 27, boy 158, kilo 40 !
27 yildir zayiflikla ilgili duydugum laflarinsa haddi hesabi yok.
Hic hirsli biri degilim maalesef ve neye baslasam yarim biraktim, tam uygulayamadim.
Her alisveriste, her sabah giyinirken, her aynaya baktigimda, her zayifsin dendiginde "hadi minikkadin, zorla kendini" diyorum ama olmuyor
İstah yok, istek yok, hirs yok...
Ben biktim artik yeni seyler arastirmaktan. Psikologa mi gitsem acaba altinda yatan bir sebep mi var diye dusunuyorum artik.
Burda gercekten gaza getirebiliyor musunuz birbirinizi ?

canım tebrik ederim dahada alırsın inşallah. benim canım sıkkın hiç bişe yiyemiyorum bıraktım o yüzden.

tatlım canın sıkkınken sen de yiyemiyorsun benim gibi sanırım, ben artık ona da yöntem buldum, yemek yiyemediğim için markete gidip en sevdiğim abur cuburları doluşturuyorum sepete onları yiyorum mide de onları görünce metabolizmayı çalıştırmaya başlıyor böylece istemesen de acıkıyorsun enerji bitince bişiler yemek zorunda kalıyorsun dene derim üzme kendini hiç bişi için bi kez geliyoruz hayata...

canım valla ben kendi adıma konuşayım burda yazılanları okuyup okuyup gaza gelebiliyorum istersen ben yardımcı olayım gaza gelme konusunda sana :)

54.700 olmuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Allah Allahhhh

geçen hafta 45.100 falandı şimdilerde 45.400 üm bu kadar da yavaş kilo alınmaz ki canım :\

ayy çok sağol inş canım sen naptın bu arada ??

canım valla bu siteye üye olalı 1.5-2 kilo aldım :) işte dediğim gibi pekmez içiyorum sabah kahvaltının üstüne o kadar.. ama en az 5 kilo daha almam gerek....

canım valla bu siteye üye olalı 1.5-2 kilo aldım :) işte dediğim gibi pekmez içiyorum sabah kahvaltının üstüne o kadar.. ama en az 5 kilo daha almam gerek....

aynen bende 2 kilo aldım öyle :) ee ne diyosun var mısın tekrar yarışa

kızlar pekmezi nasıl içiyorsunuz benim midem almıyor yogurt da sevmem ki karıştırsam desem

canım nefes alamadan bi yudum al sonra su al diğer eline de hemen üstüne iç yani suyla yut pekmezi ben öyle başladım sonra sanki tadı bağımlılık yaptı bende :)

Son düzenleme:
ben yavaş kilo alıyorum canım ya mesela haftada 400-500 gr gibi. sen ?? ona göre ayarlayalım istersen :)

aynen canım benim de öyle, işte 1 ay oldu buraya üye olalı sanırım 1,5-2 kilo aldım :) senin boy kiloyu yaz şimdik ben de yazayım, dediğimize göre 2haftada bi 1 kilo almamız gerekiyor değil mi?? :):))

Son düzenleme:
aynen canım benim de öyle, işte 1 ay oldu buraya üye olalı sanırım 1,5-2 kilo aldım :) senin boy kiloyu yaz şimdik ben de yazayım, dediğimize göre 2haftada bi 1 kilo almamız gerekiyor değil mi?? :):))

aynen cnm :)
156 45.8 hedeff 50 :)

aynen cnm :)
156 45.8 hedeff 50 :)

1.70 46 hedef şimdilik 50 :) sonra ben 55leri de görmek istiyorum çünkü :))) bugün başlıyoruz, haftaya değil ondan sonraki pazar kilo boy tekrar yazılıyor her gün de ne yediğimizi falan da gelip yazalım, hem canımız çeker birbirimizin yediklerini daha d acıkır yeriz nasıl fikir?

kilo almak isteyenler tek yapmanız kereken hamur işine yüklenmek ve gece yatmadan önce yemek yemek, daha da hızlı kilo aldıran başka bişey tanımam

süper önce ben başlıyım o zaman :) akşam yemeğimi yedm şimdide fındık atıştırıcam sonra tatlı meyve bebe bisk diye devaamm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…