Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

Kızlar ben her aksam cayın yanına Mısır patlatıyorum acaba kalorisi var mı bilmiyorum ama hem tv karşısında yemesi zevkli hem de kilo alırım boğazım boş kalmasın umuduyla deniyorum :)

Mısırın sanırsam kalorisi çok düşük.. Hele ki yağsız patlatırsan hiç yok.. Ama benim sana tavsiyem şekerli patlat mısırı... Tencereye biraz yağ ve 3-4 yemek kaşığı toz şeker koy ve mısırları üzerine dök... şeker kalori verir hemde çıtır çıtır ve çok leziz oluyoo ... ayy canım nası çektiiiii

Huh huuuuuu :)) canım araştırdım ve mısırla ilgili bilgiyi paylaşıyorum 100 gr patlamış Mısır'da 450 kalori bulunuyor sinemalarda satılan 250 300 gramlık orta boy Mısır ve beraberinde içtiğimiz kola türü içecekle en az 1600 kalori. Bu miktar yetişkin bir kadının neredeyse günlük kalori ihtiyacının tamamı. Yani bu demek oluyor ki sık sık patlamış Mısır yemeye devam doğru yoldaymışım

Kızlar neler yapıyorsunuz kilo durumunuz ne alemde ? Ben Bayadır tartılmıyorum ama kilo aldığımı hissediyorum iştahım da açıldı buraya yediklerimizi paylaşsak da örnek olsak birbirimize genelde iştahsızlık bi yapıya sahip oldugum için aklıma yisek bişey gelmiyor ne yesem diye düşünmekten ac kalıyorum çoğu zaman :))) ben yaptıklarımı ve yediklerimi paylaşmak istiyorum sizlere umarım yardımcı olurum sizlerde paylaşırsınız.
Uyandığımda iki yumurtayı tereyağı peynir kaşlar kıyma sucuk vs ile pişiriyorum evdeki malzemeye göre hangisi varsa, yanında taze sıkılmış portakal suyu veya yoksa hazır meyvesıyu ile kahvaltımı yapıyorum pekmez içiyorum bi çorba kasığı aralarda fındık muz danette yiyorum geç kalktığım için zaten öğlene doğru öğlen yemeği yemiyorum bunlar akşama kadar acımtırmıyor zaten akşam yemeğinde çorba salata ve bi çeşit daha yiyerek yemeği tamamlıyorum. Aksam çayla birlikte tv izlerken abur cubur yiyorum Mısır patlatıyorum bol yağlı bol tuzlu kaloriside yüksek 100 gr Mısır'da 450 kalori varmış tavsiye ederim en son gece muz ve çicibebeyi sütle mama yapıp yiyorum ve yatıyorum. Peki siz bir gün içinde neler yiyorsunuz?

Kilo almak için sadece kalorisi yüksek birkaç çeşit şeye odaklanmak çok sakıncalı mesela mısır kilo aldırıyor siye sürekli ona yüklenmek, fazla şekerli gıdalar yemek özellikle hazır meyve suları içmek bende kilo alamıyorm hatta son zamanlarda yedikten sonr midem de bulanıyor ama abur cubur kek börek koy yerim ancak her zamanda böyle beslenilmez kilo alıcaz derken sağlığımızdan olmayalım sağlıklı kilo almak lazım. Kahvaltıdan kaçınmamak gerekiyor omleti, zeytini, peyniri özellikle balı reçeli tüketebiliriz. sabah akşam bir tatlı kaşığı pekmez, öğün atlamamak önemli öğle yemeği de yenmeli ne olursa. Akşamları da bir çorba bir ana yemek ideal zaten biz öyle 3 çeşit yemeği bir anda yiyen insanlar değiliz çabuk doyuyoruz ara öğünlerde meyve, ceviz fındık yine haftanın belli akşamları mısır, muzlu meyveli süt bunlar hem kilo aldırır hem de sağlıklı. Zaten düzenli yiyebilsek kilo alırız mesela ben sabah kahvaltı etmiyorum evden sandviç getiriyorum yarısını yiyrm öğlen pek yiyemiyorum yemekhanede akşama doğru sandvçimden kalırsa yiyorm akşam sadece bir çeşit yemek yiyebiliyorum sonra çerez tabii kilo alamıyorum ya da sabit duruyorum.

Ben gayet sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum kahvaltımı vs güzelce yapıyorum zaten. Kilo almak için illaki kalorisi yüksek yiyecekler yemek zorundayız Mısır'da bi alternatif sadece tabiki her aksam Yenicek diye bi kaide yok

şimdi cici bebemi yiycem tekrar başladm aralıksız bi 20 gün yapmayı denicem inş işe yarar

şimdi cici bebemi yiycem tekrar başladm aralıksız bi 20 gün yapmayı denicem inş işe yarar

süt midende bnm gibi sorun yaratmıyorsa ne kadar güzel yap bakalım :) ben de pekmez ve su içme olayını yapıyorum :) 55 olmama 9,5 kilo var ama olduğumu düşünme fikri bile iştahımı açmaya yetiyor:))))

kızlar 53 de kaldım iştahım aşırı kapandı gündür yemek yemiyorum hala tokum ölmeyecek kadar yiyorum akıl verin keyfim kaçtı çok

Yemeklerin yanında turşu yiyebilirsin tabi bi tabak değil bir kac tane midene zarar verir yoksa. Ben hadi bi kasık daha yiyim diyebiliyorum bu sekilde.

Cok sevmemden de kaynaklanıyor olabilir tabi :)

süt midende bnm gibi sorun yaratmıyorsa ne kadar güzel yap bakalım :) ben de pekmez ve su içme olayını yapıyorum :) 55 olmama 9,5 kilo var ama olduğumu düşünme fikri bile iştahımı açmaya yetiyor:))))

mama gibi değilde ayrı ayrı yiyebiliyorum sende cici bebenin yanında meyvesuyu içebilirsin aslında
moralimizi yüksek tutalımki alı alıverelim kiloları :))

merhaba arkadaşlar bende kilo alamayanlardanım boy 157 kilo 46.5 hiç şaşmıyorum 46.5 dan.prakten şurup kullandım int.aldığım proherp vitamin haplarını kullandım balık hapını kullandım fayda etmedi bebe biskivüsinden deniycem forumlarda sütle karıştırıp deneyenler varmış birde ben deniycem inşallah faydasını görürüm

kızlarr bugün salı ama kimseden ses seda yok.. ben yarım kilo daha almışım, ekstra yaptığım şey sadece sabahları kahvaltıdan sonra hiç aksatmadan yarım çay bardağı pekmez içmek o kadar inşallah istediğim kiloya gelicem bu azimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…