Kızlar ben her aksam cayın yanına Mısır patlatıyorum acaba kalorisi var mı bilmiyorum ama hem tv karşısında yemesi zevkli hem de kilo alırım boğazım boş kalmasın umuduyla deniyorum :)
Ne kadar doğrudur bilmem ama kolanında kilo aldırdığını duymuştum.[/QU
sanmıyorum bende 45 kiloydum ve her yemekten sonra oturarak 2 bardak su içtim ve şuan 55 kiloyum denmelisin
Ne kadar doğrudur bilmem ama kolanında kilo aldırdığını duymuştum.
Yanılıyorsunuz.. ben hergün kola içiyorum..
Kola kilolulara kilo aldırıyor :)
Ne kadar doğrudur bilmem ama kolanında kilo aldırdığını duymuştum.[/QU
sanmıyorum bende 45 kiloydum ve her yemekten sonra oturarak 2 bardak su içtim ve şuan 55 kiloyum denmelisin
canım bişi sorucam her yemekten sonra 2 bardak su oturarak derken neyi kastettin onu anlamadım? yemekten hemen sonra iki bardak su mu içicez?
canım bişi sorucam her yemekten sonra 2 bardak su oturarak derken neyi kastettin onu anlamadım? yemekten hemen sonra iki bardak su mu içicez?
Su tokluk hissi verir ama kilo aldırabileceğini sanmıyorum .
Arkadaş başka bi sebepten almıştır
aynenn öyle zorlada olsa içeçeksin
aynenn öyle zorlada olsa içeçeksin
ayy canım çok iiymiş bu sistem :) peki ne kadar zamanda aldın o 10 kiloyu?
Su tokluk hissi verir ama kilo aldırabileceğini sanmıyorum .
Arkadaş başka bi sebepten almıştır
ben de yememkten sonra içersek midemizi genişletmiş oluruz diye düşündüm mantıklı geldi böylece açıkınca daha çok yemek yeriz :), açken dese senin dediğin gibidir diye düşünürdüm de... deniyim diyorum bu yöntemi de bakalım..
Mısırın sanırsam kalorisi çok düşük.. Hele ki yağsız patlatırsan hiç yok.. Ama benim sana tavsiyem şekerli patlat mısırı... Tencereye biraz yağ ve 3-4 yemek kaşığı toz şeker koy ve mısırları üzerine dök... şeker kalori verir hemde çıtır çıtır ve çok leziz oluyoo ...ayy canım nası çektiiiii
şimdi cici bebemi yiycem tekrar başladm aralıksız bi 20 gün yapmayı denicem inş işe yarar
kızlar 53 de kaldım iştahım aşırı kapandı gündür yemek yemiyorum hala tokum ölmeyecek kadar yiyorum akıl verin keyfim kaçtı çok
süt midende bnm gibi sorun yaratmıyorsa ne kadar güzel yap bakalım :) ben de pekmez ve su içme olayını yapıyorum :) 55 olmama 9,5 kilo var ama olduğumu düşünme fikri bile iştahımı açmaya yetiyor:))))
Kızlar kilo almak için toplaşıp KİLO alma kardeşliği oluşturalım birbirmizle yarış içinde olursak belki daha güzel olur yıllardır kendimizle yarış içindeyiz olmuyor olmuyor.hepimiz birbirimizle yarış içinde olalım burada toplanıyorz kızlarrrrrhadi bakalım.. KATILACAK OLANlLAR KİLO BOY VE YAŞ YAZARAK BENDE VARIM DESİN YETERLİ.....HER HAFTA SALI TARTILIYORUZZZZ UNUTMAYIN VE BURADA PAYLAŞIYORUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?