Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

kızlar hiç diyetisyene gidip,o listeyi uyguladınız mı?

gitmedim en doğrusu o aslında

kesinlikle gitmelisiniz doktora.
muhtemelen metabolizmanın fazla çalışıyor
ona uygun kalori listesi verecektir.
ve eminim 1 aya istediğiniz kiloda olursunuz

kendimden bılıyorum

kesinlikle gitmelisiniz doktora.
muhtemelen metabolizmanın fazla çalışıyor
ona uygun kalori listesi verecektir.
ve eminim 1 aya istediğiniz kiloda olursunuz

kendimden bılıyorum

ya kilo alınır bir şekilde ama geri veriliyor bir üzüntüde çok sinir oluyorum o verdiği listeyi hep mi uyguluyorsun yoksa istediğin kiloya gelince bırakıyormusun

ya kilo alınır bir şekilde ama geri veriliyor bir üzüntüde çok sinir oluyorum o verdiği listeyi hep mi uyguluyorsun yoksa istediğin kiloya gelince bırakıyormusun

evet haklısın hemen geri gidiyor kilolar..
ama o listeyi zaten bir süre uygulayınca ve kiloda alınca artık eskisi gibi az yemiyorsun hayatının parçası gibi oluyor.
o listeye göre yemesen bile eskisinden çok yiyorsun ve kiloda sabit kalıyor

kızlar hiç diyetisyene gidip,o listeyi uyguladınız mı?

Gittim ben yıllar öncesi.
Bana verdiği liste şöyleydi;
sabah kahvaltısında açık şekerli çay 3 5 zeytin , biraz peynir , ceviz falan . .
öğlen mutlaka beyaz ve kırmızı et olacak ve yanında ayran veya yoğurt.
Akşam ı hatırlamıyorum şuan. .
O zaman öğrenciydim ve diyette yazanlara uyamadım.
Hoş uysamda alabilirmiydim bilmiyorum
Ben gün içinde yemek yemesemde boş durmam yerim ama yemeğin yerini hiç bişey tutmuyo

evet bana da öyle liste vermişti ve ben o listeyi tam uygulayamadıgım halde tam 8 kilo almıstım ilk defa 50 kilo olmustum

anladım canım bakalım alamazsam gideceğim zaten

Benim doktorum çok kompleksiydi kızlar
Daha yeni atanmıştı gençti ve yakışıklıydı
Asılan çok olunca doktor hastalarının yüzüne bile bakmıyordu.
Gittiğimde tahlil sonuçlarıma kan değerlerime falan baktı kilomu ölçtü.
Ama verdiği diyet listesi karışıktı :26:
Yüksek kalorili yazıyordu ama normalde yesem ben ordaki yazanlardan daha çok yerim
Bi yerde yanlışlık yaptık sanki, sonrada bi daha gitmedim
Aslında yine gidebilirimm :44:

anladım canım bakalım alamazsam gideceğim zaten

bence hemen git.
inankı gidip kilo da alınca daha önce gitseymişim diyorsun
ben hep çok yerim derdim kendime ama o listeyi uygulayınca hiç bir şey yemiyormuşum dedim
ve doktora gittiginizde sürekli yediğiniz şeyleri söyleyin ki tuhaf bir liste hazırlamasın.
size uygun olsun yani

tabi yine sen bilirsin

evet bana da öyle liste vermişti ve ben o listeyi tam uygulayamadıgım halde tam 8 kilo almıstım ilk defa 50 kilo olmustum

Bende istiyorum yaa
Geçenlerde etek denedim kabinden çıktım ordaki tezgahtar kız bana böyle bakıyo . .
Hayırdır canım dedim.
Belin çok ince niye böyle zayıfsın diye sordu .
Kıskandı zaar
Çevremden tböyle tepkiler almasam ben halimden memnunum ama insanlara dert anlatmak zor.
Kilolu olsan dert zayıf olsan dert

yani dedğim gibi 23 yıl boyunca hep 43 45 arası gelip giden biri olarak bir tek diyetisyenle kilo almıstım ben

tamam canım en yakın zamanda gideceğim ya derse ki kilon normal derdin ne ama onane ister 70 kilo olmak isteyeyim

tamam canım en yakın zamanda gideceğim ya derse ki kilon normal derdin ne ama onane ister 70 kilo olmak isteyeyim

benim ilk gittigim dr göndermei zaten diyetisyene
napacaksın kiloyu falan sana ne desen olmaz
sonra farklı doktora gittim gönderdi

benim ilk gittigim dr göndermei zaten diyetisyene
napacaksın kiloyu falan sana ne desen olmaz
sonra farklı doktora gittim gönderdi

ama ilk psikologa gitmem lazım sonrada diyetisyene uğrarım işe moralle başlamak lazım birde 90 kilo olup gelirmişim

Pekmezi çok abartmıyor musunuz kızlar??
Fazlası diyabete ve bir çok rahatsızlığa yol açabilir

canım fazla içmiyoruz pekmezi, onu geçtim ben araştırdım glisemik indeksi kilo almak için yediğimiz içtiğimiz birçok besinden daha düşük ki biz ztn kan şekeri yükselmiş bünyeye içiyoruz(tokken) o yüzden çok sorun yaratıcağını düşünmemiştim açıkçası günde küçük bi çay bardağı masum geldi bana hem iştah da açıyor

kızlar 53 de kaldım iştahım aşırı kapandı gündür yemek yemiyorum hala tokum ölmeyecek kadar yiyorum akıl verin keyfim kaçtı çok

kızlar 53 de kaldım iştahım aşırı kapandı gündür yemek yemiyorum hala tokum ölmeyecek kadar yiyorum akıl verin keyfim kaçtı çok

canım ölmeyecek kadar yediğin yemeklere kimyon ya da nane atmaya çalış iştah açar, bak benim canım hiç bişi yemek istemediği zaman patatesleri küp küp doğrayıp kaynatıyorum, sonra üzerinde yoğurtla karaber döküp yiyorum yedikçe yiyesim geliyor dene derim patatesin haşlamasında 100 gr da 100 kalori varmış (sebzelerde en yüksek kalori), yoğurt da 90 kalori misss..

Kızlar ben her aksam cayın yanına Mısır patlatıyorum acaba kalorisi var mı bilmiyorum ama hem tv karşısında yemesi zevkli hem de kilo alırım boğazım boş kalmasın umuduyla deniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…