- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
baya bi güldüm kendime:) :) aklımda hep 50 kilo olmak var ya 20 yazacağıma fark için 50 yazmışım :) ayrıca psikolojinin rahat olması çok ççok önemli canım kesinlikle
bende böyle oldum biran psikoloji çok önemli evet ben üzülünce direk mideme vuruyor bir lokma dahi geçmiyor boğazımdan midem bulanıyor
aynen cnm yazın canımı sıkan bi konu yüzünden yemek yemez oldum 42 kilolara kadar düştümancak işte toparlıyorum yavaş yavaş.. sen de inş toparlarsın bir an önce çukulata ye mutlu ol:) mutluluk hormonu salgılatayım derken kilo da almış olursun hem :)))
Ben varım, yaza kadar kilo almam lazım ama benim sıkıntım yemek yiyememek, iştahımın kapalı olması..
Ah bir yiyebilsem, zaten kilo alırım ama geçmiyor boğazımdan
merhaba hanımlar bende aranıza yeni katıldım 1 ay önce doğum yaptım hamileliğim 55 kiloyla başladı 82 kiloyla bitti doğumdan sonra tartıldım ogün 74 kiloya düşmüştüm şuan 70 kiloyum 5 kilo almam lazım 75 net o kiloda kalmam lazım eşim böyle seviyor boyum çok uzun oldugu için şuan bile kilolu görünmüyorum isteyen ekleyp albümde resmlerme bakabilir :) eşim 75 kilo daki halmi çok beğendi kalçam çok güzel oldu vicudum süper oldu ama 5 kilo alıp o kiloda kalmam lazım yardımcı oluuuuun
ne yiyip içmeliyim hangi sıklıkla yemeliyim nasıl alıcam ben bu kiloyu yahu
hoşgeldin
kelin ilacı olsa önce kendi başına sürer diyip konuştuğmuz konuyu söylüyorum pekmezpekmez içebilirsin sende o kiloda kal daha fazla düşme bir daha imkansızlaşır herhalde 70 lere çıkman düzenli beslen öğün atlama kahvaltını çok sağlam yap sürekli bir şeyler atıştır çerez merez kafanada bir şey takma alırsın inşallah
hadi inşallah tatlım ya 75 kilom tam ideal çok seksi oldumda
ayy doğum yaptım ben siz yaz diyorsunuz bikini diyorsunuz offf offf önmzdeki 2 yıl denize girmeyi düşünmüyorum eşim yaza tatile gidelm diyor napcam ben yaa bu çtlaklar yırtıklar görseniz halime acırsınız oturup hep beraber ağlarız
yosun yağı duymuştum öyle çatlaklara iyi geliyormuş düzenli kullanınca sen diyince aklıma geldi
valla ben seksi falan olmak istemem şu yüzüm tombiklensin başka birşey istemen
benim yüz tos topalak valla bak resmlerme
dur birde onu denym bakalım işe yarar inşallah
valla benm için seksilik önemli evliyim kocamıda sevyrm
ene sen ikra ceylinin annesisinnasıl şaşırdım biz konuşmuştuk
ama ben ismi gördüm şimdi kötü oldum biz ayrıldık o isimde yalan oldu tabiki :)
inşallah alırsın kilo canım :)
aaaaa hadi ya neden ayrıldınız nye bitti sizinde ikranız olcaktı yahu :/
boşver canım olmayacak ikramız :)
hayırlı biri çıkar önüne inşallah canım elbet olur ikra'n üzülme sakın
ohh iyi bari benimde derdm o şuan kilo almam lazım kocam gelmedn :)inşallah canım üzülmüyorum sağol :)
kilo alsaydık ya şuan tek sorunum bu
hoşgeldin
biraz zorlasan kendini iştahının gelmesini beklersen gelmez ki :26: kaç kilosun boyun kaç?
kııızzzz 40 kilo nebacım sen yemek yemiyorsun ya yemek yesen mamaya falan gerek kalmaz bence
yok bacım yok yemek yesemde alamıyorum , yemek yerken ekmek yemiyorum . Dün koca bi kase çorba iki tabak pilav salata yedim, yiyorum şu ara ama ekmek çok az. Biraz önce bebe biskuvimi aldım :) gün içinde 2kere yapıp yemeyi düşünüyorum bakalım ne olacak:) yok mu başka yöntemler :)
Yok bacım yok yemek yesemde alamıyorum , yemek yerken ekmek yemiyorum . Dün koca bi kase çorba iki tabak pilav salata yedim, yiyorum şu ara ama ekmek çok az. Biraz önce bebe biskuvimi aldım :) gün içinde 2kere yapıp yemeyi düşünüyorum bakalım ne olacak:) yok mu başka yöntemler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?