• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

burger king :)
iskender :)
doner, durum :)
sandvic (antalya da evren bufe mehurdur, 'yengen' ye orda:)

maşallah maşallah bunları midem nasıl kaldırır bilmiyorum :D ama olsun mide ilacı kullanıyorum zaten yoksa ölürüm ağrıdan heralde biri pankreoflat diğeri motilium..

maşallah maşallah bunları midem nasıl kaldırır bilmiyorum :D ama olsun mide ilacı kullanıyorum zaten yoksa ölürüm ağrıdan heralde biri pankreoflat diğeri motilium..

birini sec bisicigin kalmaz :)
burger da whopper junior menu ile baslayabilirsin bence :)

ya da iskender :)

ustune de tramisu ohh mis:16:

bak canim cekti benim de:21:

hadi kalk hazirlanmaya basla annen gelmedi mi?

hissetme suclu biz surekli yiyiyoruz zaten bunlari :) ben burger dan iki menu yemeden cikmam ki :D

sorun şuki fast food hiç sevmiyorum keşke sevebilsem ama zorla yiyorum aman neyi seviyorum ki sanki ben herşeyi zorla yapıyorum ye gitsin dimi ama :D :D gelmek üzere kendi işyeri zaten eve çok yakın :)

sorun şuki fast food hiç sevmiyorum keşke sevebilsem ama zorla yiyorum aman neyi seviyorum ki sanki ben herşeyi zorla yapıyorum ye gitsin dimi ama :D :D gelmek üzere kendi işyeri zaten eve çok yakın :)

sevmiyorum yok itiraz yok dogru hazirlan gidip ye :)

su andan itibaren vucudun girecek her yiyecek yararlidir o kadsr bu bir emirdir!

ne isle mesgul annen?

sevmiyorum yok itiraz yok dogru hazirlan gidip ye :)

su andan itibaren vucudun girecek her yiyecek yararlidir o kadsr bu bir emirdir!

ne isle mesgul annen?

benim annem bioenerji uzmanı ne kadar tuhaf hastalıkları tedavi ediyor ama işte terzi kendi söküğünü dikemez hesabı kızına hiçbirşey yapamıyor

çok istiyorum istanbula gitmeyi hatta gezmek için de değil antalyayı terk etmek istiyorum burası şehir değil köy hatta kasaba :D

canım sen boşver valla sağlık için köyde yaşamak en iyisi ben de istanbulun çeperinde öturuyorum resmen ama memnunum halimden çünkü dışarı çıktığımda yeşil görüyorum mis gibi hava alabiliyorum, mesela markete çikolata almaya çıktığımda şöyle ufak yürüyüş yapıyorum sitenin içinde ohh

ama şehir merkezinden otursan öyle değil apartmandan çıkınca yoldasın her yer araba egzoz gazı ve gürültü kirliliğii

$image.jpg aksam yemeğim canım bişi istemedi ben de böyle hazırladım:16:

yumurtalı kaşarlı patates nutella yoğurt peynir falan yedim boynum tutulmuş pek yiyemedim bir şey ya :50:

kızlarrr bende 1.68 boyundayım 45 kiloyum 20 yaşımdayım senelerdir ağlamak istiyorum erkek arkadaşım dahil herkes kilo almamı istiyo ama bi türlü düzeni tutturamıyorum ne yapmalıyım işe yarayan bir öneriniz varsa söyleyin lütfeeeeeeennn :(

Back