merhabalar :) ben kıbrısta odtu kkk' de okuyorum 3 senedir, ama kıbrısa bir türlü alışamadım. büyük şehirde yaşamaya alışık olduğum için kıbrısçık çok küçük geldi tabii bunda okulumuzun konumununda payı var. Güzelyurt-Kalkanlı denen köy gibi bir yerde. okulumuz şahane.kampusumuz harika,hocalarımız bir tane. Ancak aylarca aynı kapuste kalmakta can sıkıyor. Girneye gidebiliyoruz yada lefkoşaya ancak taksiler okadar pahalıki!!! ayda yılda bi kere anca! bide herşey pahalı kıbrısta, lemarlar çok ütüyor bizi Valla! bide yapabileceğiniz aktiviteler az. Tamam turistikte,ir çğrenci olarak kumar oynayamıyacağınıza ya da 5 yıldızlı otellerde konaklayamayacağınıza göre bu özellik öğrencileri pek kapsamıyor. Açıkçası akıl sağlığımızı kampusumuzdeki sosyal aktiviteler koruyor. Başka birşey yok çünkü. HA bide EN ZOR TARAFI istediğiniz zaman memlketinize gidememek. uçak fiyatları malum bide havaalanına gidebilmek için 120 milyonu gözden çıkarmanız gerek! kampusumuzle ercan havaalanı arası yaklaşık 45 dakika ve gdiş dönüş 120 milyon tutuyor! toplu gidişlerde servis düzenleniyor ancak öyle annemi çok özledim ben bi gidiyim diyeiyorsunuz tek başınınıza.Neyse kıbrısçıkta böyle işte, sorularınız olursa cevaplarım :)