Kızlar iyi geceler..
Zaman yaklaştıkca, bir de üzerine son kontrolde bebeğimin doğum pozisyonu aldığını öğrenince ister istemez heyecan ve korku başladı.
Su an doktorumla vajinal doğum olarak düsünüyoruz ama bir sorun olursa sezaryen seçeneği de hep var. Aslında su ana kadar sezaryenden daha cok korkuyordum fakat son bi kaç gündür sezaryen da eskisi kadar korkutucu ve zor gelmiyor.
Bilenler vardır esim baska sehirde. Doğuma gelecek inşallah. Ama yetişemez, ben erken doğururum diye çok korkuyorum. Normalde ocak 20de gelecekti ama su an subat 1e düsünüyoruz. Cünkü iznin coğunu bebiş doğduktan sonraya saklamak istiyoruz.
Doğuma nasıl gidicem, neler yaşayacağım.. Bunlar aklımı çok kurcalıyor. Kolay olmayacağını biliyorum ama sürecii kendim için en konforlu ve stressiz bir şekilde gecirmek istiyorum. Doktorum çok sakin ve hep telkin eden biri, o konuda içim rahat ama ebeler, hemsireler nasıl olur bilmiyorum
Bebeğim su an kilolu değil. 2.100 gram ama boyu uzun 48 cm. doktor uzun ince olacak büyük ihtimalle dedi ama son ayda kilo da alabilir bilemiyorum
Hamile pilatesine de başladım iki gündür doktorumun isteğiyle. temizlik yaparken eğil kalk diyor bana
Ne bilim kızlar.. Anlatın bana pozitif hikayelerinizi. Bu arada etrafımdaki herkes de sorunsuz vajinal doğum yapmis neredeyse. Yani beni kötü etkileyecek bir şey de duymadım
Ama işte insan hep kötüsü başına gelecek sanıyor
Tavsiyeniz, hastaneye kesin sunu yanında götür dediğiniz bir sey, size o süreçte iyi gelen ne varsa bana ve doğum yapacak diğer anne adaylarına yardımcı olabilirseniz çok sevinirim