- 9 Ağustos 2021
- 531
- 1.029
- 63
- 31
- Konu Sahibi Sempatik109
-
İnşallah rabbim önce pozitifi görmeyi sonrada sağlıcakla doğurmayı nasip etsin inşallah. Şey sorucam bi de ya. Her giden ille karantinaya girmek zorunda mı bi aşı olduk eşimle bizde mi gircez karantinayaİnşallah herşey gönlünüzce olur bizim durumumuzda fazla stres yapacak bir durum yok ama heyecan çok oluyor ☺ hele de pandemi durumu olunca biz biraz beklemek zorunda kalmıştık Allaha şükür bugün 4. Günüm bekliyorum zaman geçmiyor inşallah güzel sonuç alırım Allah kimseye hayal kırıklığı yaşatmasın
2. Aşının üzerinden 14 gün geçmesi gerekiyor yada 6 ay içerinde kovid gecirdiyseniz çıktısını alıp doktora imzalatmak gerekiyor.İnşallah rabbim önce pozitifi görmeyi sonrada sağlıcakla doğurmayı nasip etsin inşallah. Şey sorucam bi de ya. Her giden ille karantinaya girmek zorunda mı bi aşı olduk eşimle bizde mi gircez karantinaya
Aaa nasıl yani Benim eşim 13 temmuzda asi oldu biz 18 temmuzda kibristaydik cnm ,karantinaya da girmedik siz nasıl karantinaya girdiniz şaşırdım şu an2. Aşının üzerinden 14 gün geçmesi gerekiyor yada 6 ay içerinde kovid gecirdiyseniz çıktısını alıp doktora imzalatmak gerekiyor.
Eşimin 1 hafta geçmişti bu yüzden karantinaya girdik ben 3 ay gecirdim isterseniz ayrı otelde kalın dediler ama beraber kalmak istedim 5 gün karantina da kaldık ama hastaneye gidiliyor kapıdan gelip alıp kapıya bırakıyorlar
Otel görevlisi aslında karantinaya gerek yoktu dedi bize bizde hastanede sorduk ozaman çıkabiliriz dışarı olmaz adınız karantina da sıkıntı olur dediler zaten çok sicakti bir gün çıktık sıcaktan mı ne ellerim şişti biranIkinci aşının üzerinden 14 gün geçmesi gerekiyor şartı kalktı dediler , yeni değiştiyse bilemem ama ikimizin gidiş tarihleri arasında çok zaman da yok aslinda
Bize 10 gün karantina demislerdi 5 güne inmiş 29 temmuz gittik 6 ağustos döndük canımAaa nasıl yani Benim eşim 13 temmuzda asi oldu biz 18 temmuzda kibristaydik cnm ,karantinaya da girmedik siz nasıl karantinaya girdiniz şaşırdım şu an
Anladım cnm ,çünkü asi olduktan sonra beklemeye gerek yok dediler .bizim çarşının içindeydi otel çıktık aksam üstüleri yoksa ben çatlayacaktım otelde 9 gün kaldık çünkü biz bilet bulamadık bayram dönüşüOtel görevlisi aslında karantinaya gerek yoktu dedi bize bizde hastanede sorduk ozaman çıkabiliriz dışarı olmaz adınız karantina da sıkıntı olur dediler zaten çok sicakti bir gün çıktık sıcaktan mı ne ellerim şişti biranotelde merkeze uzaktı sessiz bir yerdeydi
2 yıldır o kadar aksilik yaşadık ki bunda da olmazsa üzülürdükAnladım cnm ,çünkü asi olduktan sonra beklemeye gerek yok dediler .bizim çarşının içindeydi otel çıktık aksam üstüleri yoksa ben çatlayacaktım otelde 9 gün kaldık çünkü biz bilet bulamadık bayram dönüşü
2. Aşımız yarın olucak bizim 14 gün değil muhtemelen karantina olucak o zaman2. Aşının üzerinden 14 gün geçmesi gerekiyor yada 6 ay içerinde kovid gecirdiyseniz çıktısını alıp doktora imzalatmak gerekiyor.
Eşimin 1 hafta geçmişti bu yüzden karantinaya girdik ben 3 ay gecirdim isterseniz ayrı otelde kalın dediler ama beraber kalmak istedim 5 gün karantina da kaldık ama hastaneye gidiliyor kapıdan gelip alıp kapıya bırakıyorlar
İnşallah bizi de almazlar ya karantinaya sıkılırım benAaa nasıl yani Benim eşim 13 temmuzda asi oldu biz 18 temmuzda kibristaydik cnm ,karantinaya da girmedik siz nasıl karantinaya girdiniz şaşırdım şu an
Cnm asi olunca karantina yok bir gün geçse yeterli ,kalktı o şartİnşallah bizi de almazlar ya karantinaya sıkılırım ben
İnşallah bakalım rahatladım vallla bu konuda.Cnm asi olunca karantina yok bir gün geçse yeterli ,kalktı o şart
Pozitif çok şükür cnmİnşallah bakalım rahatladım vallla bu konuda.Sizin durumlar nasıl maşallah pozitifsiniz galiba
Eşime demişler aslında 1 gündü 5 güne çıktı diye onlar kafalarına göre mi karantina yapıyor anlamadımCnm asi olunca karantina yok bir gün geçse yeterli ,kalktı o şart
Hadi hayırlı uğurlu olsun Rabbim sonunu getirsin inşallah, bize de nasip olsunPozitif çok şükür cnmcumartesi kese görmeye gidicez tekrar bi tanesi göründü ama bi tane daha varsa cumartesiye çıkar görürüz dedi cumartesi tekrar gidicez
Valla herkese farklı uygulama yapılmış bana da merkezden aşılı olırsanız problem yok dediler amaEşime demişler aslında 1 gündü 5 güne çıktı diye onlar kafalarına göre mi karantina yapıyor anlamadımzaten sürekli değişiklik yapıyorlar
Ozaman karantina olmaz bize hep karantina var demişlerdi 10 gün diye neyse 5 günle kurtardıkValla herkese farklı uygulama yapılmış bana da merkezden aşılı olırsanız problem yok dediler ama
Arkadaşlar hangi merkezlerde yaptırıyorsunuz işlemleri?Önerleriniz nedir?çok kararsız kaldım.bir defa miracle hastanesinde donasyon yaptırdım olmadı,son şansım...
İnşallah çok sağol canım, bakalım tek sıkıntı bu olsun yeterki başarılı olsunOzaman karantina olmaz bize hep karantina var demişlerdi 10 gün diye neyse 5 günle kurtardıkhayırlısıyla sizde gidip gelirsiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?