- Konu Sahibi Sempatik109
-
Merhaba,Selamlar herkese,Kıbrıs’ta yumurta donasyonu ile transfere hazırlanıyorum,ikinci deneme,doktor değişti,ilaçlar ta farklı.Acaba bu işleme hazırlanırken temoxifen alan oldu mu,bana bu yazıldı ağır bi ilaç,endometrium kalınlaşması içinmiş,farklı bir tedavi protokolü uygulanıyor bu merkezde,
Mrb öncelikle olumlu sonuclanmasini diliyorum doktorlar kisiye özel tedavi yapıyorlar kalınlaşma için verebileceği en iyi ilacı vermiş donasyon sonrası vitamin takviyelerinizi kullanmanızı öneririm maddi imkanın el verdiğinde bende istiyorum ama malesef cok pahalıSelamlar herkese,Kıbrıs’ta yumurta donasyonu ile transfere hazırlanıyorum,ikinci deneme,doktor değişti,ilaçlar ta farklı.Acaba bu işleme hazırlanırken temoxifen alan oldu mu,bana bu yazıldı ağır bi ilaç,endometrium kalınlaşması içinmiş,farklı bir tedavi protokolü uygulanıyor bu merkezde,
Siz merkezinizi değiştirdiniz miSelamlar herkese,Kıbrıs’ta yumurta donasyonu ile transfere hazırlanıyorum,ikinci deneme,doktor değişti,ilaçlar ta farklı.Acaba bu işleme hazırlanırken temoxifen alan oldu mu,bana bu yazıldı ağır bi ilaç,endometrium kalınlaşması içinmiş,farklı bir tedavi protokolü uygulanıyor bu merkezde,
Doktor değişti,merkez aynı,Siz merkezinizi değiştirdiniz mi
Doktor mu değişti sadece
Angel transferin oldumu ne durumdasın?Merhaba transfer yapilmadi tsh da sorun cikti ertelendi hafta ici tsh tahlilim var ona gore yol haritamizi cizecegizesim de ben de ikiz istemiyoruz bu yuzden 1 -1 -2 -2 dondurduk ilk transferimiz tek olacak eger ki tutmazsa ikinci transferi 2 yaptiracagiz
merhabaAngel transferin oldumu ne durumdasın?
Hayırlısıyla inşallah en güzel sonucu alırsın. Uzun yorucu bir süreç olmuş ama onda da vardır bir hayır demek vakti saati şimdiymiş. İnşallah güzel haberlerini merakla beklicemmerhaba
önce tsh yüksek çıktı estrofemi bıraktım sonra e2 sonucum yüksek çıktı yasmın kullandım regli oldum e2 ve progesteron sonucum iyi çıktı ve ptesi estrofeme başladık günde 2 adetle perşembe 3 e çıkacak ptesi ilk kontrol her şey yolunda giderse ki bunu söylemeye korkuyorum 2 kere ertelendi çünkü haziran 1 gibi oradayız eşimle transfer yapılacak hayırlısıyla ptesi rahım kalınlaşmasına göre süreç belli olur sanırım rabbim hepimizin yüzüne baksın
inşallah güzelim inşallah artık zamanı gelmiştir hayırlısıyla transferim yapılır ve poziitifi görürsem babama babalar günü hediyesi vericem rabbim hepimizin yüzüne baksın sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalim artık ve rabbim evlat evlat diye inletmesin hiç birimiziHayırlısıyla inşallah en güzel sonucu alırsın. Uzun yorucu bir süreç olmuş ama onda da vardır bir hayır demek vakti saati şimdiymiş. İnşallah güzel haberlerini merakla beklicem
Merhaba ben heç ve yeni üyeyim ve yumurta donasyonu ualıcaz ancak karar veremiyoruz .. aslında veriyoruz sonra tekrar değişiyor herşeyKarar verirken sahte hesaplar olabilir ki var çünkü çok büyük paralar dönüyor hepimiz biliyoruz
burdan bilgi almak yerine tek tek tüm merkezler ile görüşün kendinize bir tablo yapın donasyon fiyatına uçak biletleri konaklama dahilmi sorun ( genelde değil ama indirim yaptırıyorlar o önemli ) eğer tek seferde tutmazsa dondurulan embriyolardan transfer için istedikleri ücreti sorun bazıları gereksiz yüksek söylüyor ve tercihen ilk yıl kalan embriyoları ücretsiz donduran bir yer seçin
Tedavi öncesi istedikleri tetkikleri ve donöre yaptıkları tetkikleri sorun ayrıntılı bakan bir yer tercih edin tüm merkezlerde bunları kıyaslayın
Ve asla sizden tedavi öncesi rahim filmi istemeyen bir yere gitmeyin ( hsg ) bunu görmeden tutma şansını hiçbir doktor bilemez bir sorun varsa ona göre bir tedavi planlanmalı çünkü
En son karar verirken doktor adını da googleye yazıp haberler kısmına bakın çok kötü şeylere karışmış doktor isimleri var maalesef
Hepsine dikkat ederseniz en doğru kararı verirsiniz
Merhaba ben hitte yaptırdım bebeklerim dünyaya geldiMerhaba ben heç ve yeni üyeyim ve yumurta donasyonu ualıcaz ancak karar veremiyoruz .. aslında veriyoruz sonra tekrar değişiyor herşeyburada bazı yorumları okuyunca .. siz hangi merkezde yaptırdınız sakıncası yoksa
Allah bağışlasın yavrularınızı..Merhaba ben hitte yaptırdım bebeklerim dünyaya geldiama farklı merkezlerde pozitifi gören arkadaşlarımızda var
İnşallah sizin için en doğru yere karar verirsiniz
Bana Türkiye’dekiler estrofem verdi baya çokta kullandırdılar ama kalınlaşma olmadı 3 kez öncesinden histereskopide yaptılar yapışıklık var dı şimdide kök hücre yaptılar incelikten dolayı sizdeyse incelik mi var acaba bende işe yarar mı temoxifen doktoruma bir sorayımSelamlar herkese,Kıbrıs’ta yumurta donasyonu ile transfere hazırlanıyorum,ikinci deneme,doktor değişti,ilaçlar ta farklı.Acaba bu işleme hazırlanırken temoxifen alan oldu mu,bana bu yazıldı ağır bi ilaç,endometrium kalınlaşması içinmiş,farklı bir tedavi protokolü uygulanıyor bu merkezde,
Merkez ve doktor seçmekte zorlanıyorum hangi merkezi seçmiştiniz üzmez ise sonuç ne oldu. Kıbrıs ama nere hangi doktor seçemiyorum kafayı yiyecemMerhaba ben heç ve yeni üyeyim ve yumurta donasyonu ualıcaz ancak karar veremiyoruz .. aslında veriyoruz sonra tekrar değişiyor herşeyburada bazı yorumları okuyunca .. siz hangi merkezde yaptırdınız sakıncası yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?