- 15 Haziran 2008
- 8.821
- 37.057
-
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
Niloya cok kötü balım ya...İş yerinde giyilmez bencePijama gibi mi duruyor çok komikkışın triko takım çok giyerim ve çok da tarz duruyor herkes beğenir alışveriş yaptığım yerleri sorarlar
+1Triko takım deyince kazak-kalem etek olan modeller canlanmıştı gözümde. Pantolonlu takımları görünce patronun uyarısına şaşırmadım.
İsterse dünyanın en kaliteli markasının ürünü olsun pijamaya benziyor sonuçta ve iş yerinde giymek için uygun değil.
Siz insanları karşılarken o şirketi temsil ediyorsunuz. Tabii ki kafanıza göre giyinemezsiniz.
Böyle biri değilim ama ısrarla yalan attığım iddia edilince mecburen bu hâle bürünüyorumBana cevap hakkı verdikçe mecburen alıntılıyorum tatlı dilinize güzel sohbetinize hasret değilim hani sözde göz ardı ettiniz ya açmayın bakmayın siz bana tavsiye vereceğinize kendiniz açın okuyun buradan bakınca kişisel bir gelişim değil gerileme görünüyor çünkü
Hayatım sen o cübbenin içine abuzerin çubuklu pijamasini bile giysen kimse sana gık diyemez zatennasıl olmuş ama trikomhele bunun bir alt üst ayrı takımı var efsane oluyor
Kumaş pantolon mu gıyınmenızı ıstıyor?arkadaşlar daha önce işle alakalı yazmıştım bugün de şöyle bir durum oldu normalde üstüne başına dikkat eden birisiyim patron çağırdı yanına giydiğim de triko takım alt üst neymiş hoş durmuyormuş pantolon giyinin vs 1 ay oldu ben çalışalı çok garibime gitti diyebilir ama öyle eşofman tarzı da değil ve son derece modern güzel neyse dedim ama motivasyonumu düşürmedi değil sonuçta yataktan kalkar gibi gelmiyorum elimden geldiğince imkanlar el verdikçe düzgün gelmeye gayret ediyorun daha ne yapabilirim işimde noksan hata yok ama bu tarz şeylerle karşı karşıya kalınca aşırı canım sıkılıyor siz ne düşünüyordunuz? açıkcası çalışırken başka iş bakıyorum bulursam kafama göre imkanları daha iyi ayrılacağım bundan ötürü değil kendimi daha çok geliştirebileceğim yer bakıyorum
Böyle biri değilim ama ısrarla yalan attığım iddia edilince mecburen bu hâle bürünüyorum
töbe bismilllahAşkım 2. Resimde elimde cübbe var duruşma öncesi oraya uygunsa her yere uygundur yav boş yapmasınlar. Trikoya bok atan da muadili tayt giyerim en azından toparlar diyor gsgsgsgsfs taytın trikodan daha uygun olduğunu savunuyor. Yarın alt üst şu siyah takımı giyeyim diyorum nasıl olmuş ? Burada konuşulunca aklıma geldi niye giymiyorum yav ben diye hemen gittim denedim sana fotoğraf çektim gsgsgs
2 bin vermedin 1.597 verdin bu birincisi. nasıl bir yuvarlamaktır ki bu 1.597 TL'yi 2 bin diye söylüyorsun? hayır toplu alışverişim 2 bin tuttu diye kıvıramazsın da çünkü sadece çantaya 2 bin verdim yazmışsın. Aşağıda çanta ücretini görüyoruz ama. Daha gözümüzün gördüğü şeylerde bile abartıya gidiyorsun biz senin diğer dediklerine nasıl inanalım?Aldığım yağmur botuna uygun çanta yok diye sadece bugün 2 bin çantaya verdim
Geçen ay spor ayakkabıya verdiğim paranın faturasını attırma bana
Şimdi inanmaz çanta aldım diye yalan atıyorsun der atayım şurda dursun diplomayı da attırma gözünü seveyim
Eki Görüntüle 3511215
“Marka çanta” dediğiniz de BenettonŞimdi inanmaz çanta aldım diye yalan atıyorsun der atayım şurda dursun diplomayı da attırma gözünü seveyim
Eki Görüntüle 3511215
Allah affetsin benettonı görünce ben de güldüm“Marka çanta” dediğiniz de Benetton
Aşırı güldüm ya
Marka triko takımlar için de trendyol butiklerinden fotoğraf atmıştı“Marka çanta” dediğiniz de Benetton
Aşırı güldüm ya
1500 tl çanta pahalımıymış ulan gene durduk yere zengin çıktım ya benKimse canta aldiginza inanmiyorum demedi ki size başladiniz birden bot aldim çanta aldim demeye. Aldiginiz şeyde 1.000-2.000tl yani hic mi magaza gezmiyorsunuz pahali olmayan markalarda bile bin lira altinda ürün kalmadi ki artik neyin kanıtlama derdine girdiniz. Kimsenin 1.500tlye çanta almaniza şok gecirecegini sanmiyorum. Çok garip yaptiklariniz suan