kibirli patron

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
+1
Old money stilinde takılanların üstünde de görüyorum bej rengi altlı üstlü triko takımları. Ama onlarda da ev kıyafeti gibi duruyor. En fazla üstüne bir kaban çekip zincir kahvecilerde kahve falan içersin, iki avm gezersin.
Bence de fazla salaş görünüyor, rahattır elbette ama işte şık diyemeyiz.

Böyle biri değilim ama ısrarla yalan attığım iddia edilince mecburen bu hâle bürünüyorum

nasıl olmuş ama trikom hele bunun bir alt üst ayrı takımı var efsane oluyor
Hayatım sen o cübbenin içine abuzerin çubuklu pijamasini bile giysen kimse sana gık diyemez zaten Kaldı ki o fizikle çubuklu polyester pijamayla bile yakarsın salonu Sen resim attıkça triko ben ne alaka diyor yani o derece

çok eğlendim sağolun :d E egecell hanımefendinin attigi triko takımlarla sizin giydikleriniz aynı tip değil ve sizde çok janti durmuş şimdi doğruya doğru.d ancak ben de bir sey eklemek isterim. bir defa devlete bağlı özel bir kurumda çalışırken her zaman klasik kumaş pantolon gömlek ve ceket giyiyor olmama rağmen, yarin bilmem ne ülkesinden ziyaretçiler gelecek şık giyin denmişti mesela. özel sektörde gercekten patronlar ne isterse o giyiliyor.

Kumaş pantolon mu gıyınmenızı ıstıyor?

Böyle biri değilim ama ısrarla yalan attığım iddia edilince mecburen bu hâle bürünüyorum

Kimse canta aldiginza inanmiyorum demedi ki size başladiniz birden bot aldim çanta aldim demeye. Aldiginiz şeyde 1.000-2.000tl yani hic mi magaza gezmiyorsunuz pahali olmayan markalarda bile bin lira altinda ürün kalmadi ki artik neyin kanıtlama derdine girdiniz. Kimsenin 1.500tlye çanta almaniza şok gecirecegini sanmiyorum. Çok garip yaptiklariniz suan

töbe bismilllah
o nasıl fizik
çuval giysen zaten sorun olmaz
biz aşortmandan devam

Aldığım yağmur botuna uygun çanta yok diye sadece bugün 2 bin çantaya verdim
2 bin vermedin 1.597 verdin bu birincisi. nasıl bir yuvarlamaktır ki bu 1.597 TL'yi 2 bin diye söylüyorsun? hayır toplu alışverişim 2 bin tuttu diye kıvıramazsın da çünkü sadece çantaya 2 bin verdim yazmışsın. Aşağıda çanta ücretini görüyoruz ama. Daha gözümüzün gördüğü şeylerde bile abartıya gidiyorsun biz senin diğer dediklerine nasıl inanalım?

Geçen ay spor ayakkabıya verdiğim paranın faturasını attırma bana
Şimdi inanmaz çanta aldım diye yalan atıyorsun der atayım şurda dursun diplomayı da attırma gözünü seveyim
Eki Görüntüle 3511215

İkinci ve son olarak da sil bu çanta faturasını kanka hemen sil, iyi niyetle uyarıyorum kendini çok komik duruma düşürmüşsün bunu paylaşarak. üzgünüm ama şu vibe'i vermişsin:

okudum okudum triko takım hakkında fikir belirtemeyecek kadar triko takıma uzak olduğuna yandım
yalnız o pantolonlu takımlar gerçekten ev kıyafeti gibi duruyor.
arada bir yerde bir etek atmıştı biri onu beğendim.
bir üstte de bertie nin attığı ilk takım güzel.
niloya şıklık ne kadar paraya aldığınla ölçülebilen birşey değil ya.. niye o saçma sapan çanta şeysini attın ki..
kurumsal işyerleri için uygun değil bencede pantolonlu olanlar eşofmanla gidilemeyecek yere giyilmezler.

Patronun size kişisel bir garezi olduğunu düşünmüyorum. Ne kadar marka, kaliteli de olsa triko takım iş yerinde giyilmez. Ayrıca triko takımlar kişinin vücut tipi de uygun değilse çok basit görünüyor. Kumaş, klasik pantolonların yanlarına eşofman şeridi geçirmişler bu sene. Aa kumaş pantul bu giyeyim derseniz o da giyilmez. Uyarılmışsanız bir sebebi vardır. Kişiselleştirmeye gerek yok diye düşünüyorum.

1500 tl çanta pahalımıymış ulan gene durduk yere zengin çıktım ya ben dün c vitamini serum aldım çantanın yarı fiyatı ben baya beya zenginim niye söylemiyorsunuz ya bana da ama kendisi bayılır böyle birşey olsada zengoyum ben diye belirtsem bi ara toguyla hava atıyordu
Ayrıca triko takım ne hiç bir bilgim yok hiç giymedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…