- 23 Ocak 2016
- 32.645
- 48.990
-
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
Trikoyu beğenmeyenlerin de kombinlerini görsek iyi olurduAşkım 2. Resimde elimde cübbe var duruşma öncesi oraya uygunsa her yere uygundur yav boş yapmasınlar. Trikoya bok atan da muadili tayt giyerim en azından toparlar diyor gsgsgsgsfs taytın trikodan daha uygun olduğunu savunuyor. Yarın alt üst şu siyah takımı giyeyim diyorum nasıl olmuş ? Burada konuşulunca aklıma geldi niye giymiyorum yav ben diye hemen gittim denedim sana fotoğraf çektim gsgsgs
Aşkım 2. Resimde elimde cübbe var duruşma öncesi oraya uygunsa her yere uygundur yav boş yapmasınlar. Trikoya bok atan da muadili tayt giyerim en azından toparlar diyor gsgsgsgsfs taytın trikodan daha uygun olduğunu savunuyor. Yarın alt üst şu siyah takımı giyeyim diyorum nasıl olmuş ? Burada konuşulunca aklıma geldi niye giymiyorum yav ben diye hemen gittim denedim sana fotoğraf çektim gsgsgs
Bu yoruma katılıyorum bende hep yaşı çok büyük tontiş biri hayal ediyordum ama E egecell fiziğiniz güzel ayrıca size yakışmış kaldı ki hakimsiniz ben kimsenin kalkıp size neden bunu giydin diyeceğini sanmıyorum özel sektörde 1 gün bile çalışmış insanlar beni anlar giyim kuşam kuralları = patronun keyfi + hala pantolon + üst triko takımların spor görüntüde olduğunu özelde kolay kolay benimsenmeyeceğini savunuyorum gözüme asla şık gelmiyorHakim diyince aklıma hep ortayaş üstü geliyor kadın olsun, erkek olsun. Ben de seni 40 sanıyordum kanka , gayet genç olduğunu yazınca çok şaşırmıştım. Taş gibi karıymışsın maşallah dsdfhdfgfdg umarım yazdıklarım yüzündne baiım derde girmez
Sorun bunların hiçbirinin iş yerinde giymeye uygun olmamasıPijama gibi mi duruyor çok komikkışın triko takım çok giyerim ve çok da tarz duruyor herkes beğenir alışveriş yaptığım yerleri sorarlar
Ay onu geçtim tesettürün anlamı örtmektir muhteşem kalçanı gösteresin varsa açıl yani dikkat çekmemek günaha girmemek adına kapanıp resmen daha çok dikkat çekip günaha giriyorlarNiloyatospikk gercekten kalca detayinin cikmasini nasil efsane diye anlattin cok sasirdim. Patronun takildigi bence bu kismi ztn, hanimefendi beden gucu ile calisiyor cunku.
Ama bu kiyafetleri savunmak icin hayat Tarzina dusunce yapina bu kdr ters birsey yazman çok garip geldi.
Bu yoruma katılıyorum bende hep yaşı çok büyük tontiş biri hayal ediyordum ama E egecell fiziğiniz güzel ayrıca size yakışmış kaldı ki hakimsiniz ben kimsenin kalkıp size neden bunu giydin diyeceğini sanmıyorum özel sektörde 1 gün bile çalışmış insanlar beni anlar giyim kuşam kuralları = patronun keyfi + hala pantolon + üst triko takımların spor görüntüde olduğunu özelde kolay kolay benimsenmeyeceğini savunuyorum gözüme asla şık gelmiyorNiloyatospikk hanım da kendine buldu bir destekçi coştu da coştu sizin giyim zevkiniz attıklarınızdan belli oldu çalışmıyorken birden makina ressamı oldunuz birden kapalı olduğunuz halde kalça detayınızı ortaya çıkaran muhteşem olan tercihlerinizi gördük bir insan size destek veren bir yanıt verdiğini an enginlere sığmıyorsunuz maşallah gerçi herkesin dini kendine bana düşmez ama siz kendi kombinlerinizi buyrun atın eğer E egecell in kombinlerine yakışmasına yarım cm bile yaklaşmışsanız ben sizden özür diler üstüne ben de hem taytla(taytı savunan ben olmadığın halde) hemde normal bir kombin atarım buyrun ben çıkıyorum ortaya
Yalan atıyorum makine ressamı değilim birden ortaya şak yalan atasım geldi ciddi anlamda komiksinizBu yoruma katılıyorum bende hep yaşı çok büyük tontiş biri hayal ediyordum ama E egecell fiziğiniz güzel ayrıca size yakışmış kaldı ki hakimsiniz ben kimsenin kalkıp size neden bunu giydin diyeceğini sanmıyorum özel sektörde 1 gün bile çalışmış insanlar beni anlar giyim kuşam kuralları = patronun keyfi + hala pantolon + üst triko takımların spor görüntüde olduğunu özelde kolay kolay benimsenmeyeceğini savunuyorum gözüme asla şık gelmiyorNiloyatospikk hanım da kendine buldu bir destekçi coştu da coştu sizin giyim zevkiniz attıklarınızdan belli oldu çalışmıyorken birden makina ressamı oldunuz birden kapalı olduğunuz halde kalça detayınızı ortaya çıkaran muhteşem olan tercihlerinizi gördük bir insan size destek veren bir yanıt verdiğini an enginlere sığmıyorsunuz maşallah gerçi herkesin dini kendine bana düşmez ama siz kendi kombinlerinizi buyrun atın eğer E egecell in kombinlerine yakışmasına yarım cm bile yaklaşmışsanız ben sizden özür diler üstüne ben de hem taytla(taytı savunan ben olmadığın halde) hemde normal bir kombin atarım buyrun ben çıkıyorum ortaya
Israrla takip etmek mi yorum önüme çıktı trikonun dizleri çıkıyor diye okuyunca alıntılamadan yazdım muhatap olmamak polemik çıkmaması içinImTheDevil diğer üye trikoya destek vermek için değil, ısrarla yorumlarını takip ettiği bir başka üyeye laf atmak için gelmiş zaten.
Hayat tarzımı nereden biliyorsun onu anlayamadım ben burada bir kişide sosyal medya hesabım yokturNiloyatospikk gercekten kalca detayinin cikmasini nasil efsane diye anlattin cok sasirdim. Patronun takildigi bence bu kismi ztn, hanimefendi beden gucu ile calisiyor cunku.
Ama bu kiyafetleri savunmak icin hayat Tarzina dusunce yapina bu kdr ters birsey yazman çok garip geldi.
Israrla takip etmek mi yorum önüme çıktı trikonun dizleri çıkıyor diye okuyunca alıntılamadan yazdım muhatap olmamak polemik çıkmaması için
Geçen ay spor ayakkabıya verdiğim paranın faturasını attırma bana
Israrla yalan atıyorsun diyorlar şimdi okul diplomamı attıracaklarTelefonu sakince bi kenara mı bıraksanız artık?
Bana cevap hakkı verdikçe mecburen alıntılıyorum tatlı dilinize güzel sohbetinize hasret değilim hani sözde göz ardı ettiniz ya açmayın bakmayın siz bana tavsiye vereceğinize kendiniz açın okuyun buradan bakınca kişisel bir gelişim değil gerileme görünüyor çünküYalan atıyorum makine ressamı değilim birden ortaya şak yalan atasım geldi ciddi anlamda komiksinizdiyorum ya size sokakta sakız çiğneyen varoş bir kadınım diye rica ediyorum alıntılamayın kişisel gelişim kitabı okuyun ki onu bunu küçümsemeyi bırakın kadına kadın olduğu için değer verin nokta alıntılamayın artık