kibirli patron

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
792
273
34
arkadaşlar daha önce işle alakalı yazmıştım bugün de şöyle bir durum oldu normalde üstüne başına dikkat eden birisiyim patron çağırdı yanına giydiğim de triko takım alt üst neymiş hoş durmuyormuş pantolon giyinin vs 1 ay oldu ben çalışalı çok garibime gitti diyebilir ama öyle eşofman tarzı da değil ve son derece modern güzel neyse dedim ama motivasyonumu düşürmedi değil sonuçta yataktan kalkar gibi gelmiyorum elimden geldiğince imkanlar el verdikçe düzgün gelmeye gayret ediyorun daha ne yapabilirim işimde noksan hata yok ama bu tarz şeylerle karşı karşıya kalınca aşırı canım sıkılıyor siz ne düşünüyordunuz? açıkcası çalışırken başka iş bakıyorum bulursam kafama göre imkanları daha iyi ayrılacağım bundan ötürü değil kendimi daha çok geliştirebileceğim yer bakıyorum

Kurumsal bir firmada mı çalışıyorsunuz ?

Bazı firmalar kot pantolon v.s. istemiyor.

Ama işe girerken belirtirler bu durumu

Nedenini sorsaydınız keşke

Ay bende bi triko takım almıştım çok şıktı eşimin arkadaşı pijaman ne güzel demişti bu pijama olsa dışarıda giyinirmiyim dedim bunlar be istiyo triko tkaımdan

triko takımların pijama gibi duranı da var, şık duranı da var. seninki hangisiydi? benzerinin resmini atarsan ona göre yorum yapalım patron mu haklı sen mi haklısın diye
bildiğim kadarıyla sen misafir karşılama kısmında da varsın. bu nedenle şık giyinmeni bekliyor olabilir. bunun için adam neden kibirli olsun onu anlamadım?
çok eskiden ilk iş yerimde ben de bir iki arkadaşla beraber kıyafet uyarısı yemiştim
2 arkadaş biraz salaş giyindiği için, ben de onlara aşırı zıt biçimde biraz resmi giyindiğim için uyarı yedik
dengesiz bir görüntü oluyordu çünkü yan yana geldiğimizde
hatta bana, kot falan giy bankada çalışmıyorsun sonuçta demişti patron
tam da böyle ceket hayranlığım olduğu bir dönemdi, adam beni ceketten soğutmuştu

Güzel kardeşim triko takımlar ev giyim rünleridir. Hadi olsun olsun en fazla hafta sonu deniz kenarına yürüyüşe giderken falan giyilir. İş ortamında giyilmez. En kalitelisi bile giyilmez çünkü maksimum 1 saat sonra diz yapıyorlar.

Patron kibirli değil, siz biraz nerede ne giyeceğinizi bilmiyorsunuz sanki.

Bir an düşündüm de ben triko takımları kızımla parka, ekmek almaya falan gittiğimde giyiyorum en fazla. Kesinlikle küçümsemek için söylemiyorum yanlış anlamayin ancak hangi iş olursa olsun triko takım ise giderken giyilecek bir kıyafet değil bana göre.

Patron kibirli degil, kibarca uyarmis sizi.

Triko takim ev disinda max markete, bakkala cakkala, cocugunuz varsa parka ya da kopeginiz varsa onu gezdirmeye giyilir. En şık sandiginiz bile oyle degil yani.

Ozetle, patron hakli ve siz yine haksizsiniz maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…