- 21 Nisan 2016
- 792
- 273
- 34
-
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
herkes kafasına göre giyiyorCalısılan sektöre göre kıyafet degisir tabii.Simdi triko takımlar şık ama iş için spor kalmıssa patronun gözüne batabilir.Herkes spor giyiyorsa densizlik etmis.
aynen haklısınız şeytan dedi ki çık bırak işi yaparım da ama hedeflerim varDensizlik etmiş tabi triko takımlar hem sıcacık hem şıksaçmalamaya bahane aramış boşver gitsin kumaş pantalon giyersin bundan sonra olur biter ağzına laf verme
O zaman sacmalamıs triko takımlar spor giyinilen ortamda absürt degil.Hedeflere yonelin içinizde kalırsa cok kapağı zamanı geldiginde yaparsınızherkes kafasına göre giyiyor
Güzel kardeşim triko takımlar ev giyim rünleridir. Hadi olsun olsun en fazla hafta sonu deniz kenarına yürüyüşe giderken falan giyilir. İş ortamında giyilmez. En kalitelisi bile giyilmez çünkü maksimum 1 saat sonra diz yapıyorlar.arkadaşlar daha önce işle alakalı yazmıştım bugün de şöyle bir durum oldu normalde üstüne başına dikkat eden birisiyim patron çağırdı yanına giydiğim de triko takım alt üst neymiş hoş durmuyormuş pantolon giyinin vs 1 ay oldu ben çalışalı çok garibime gitti diyebilir ama öyle eşofman tarzı da değil ve son derece modern güzel neyse dedim ama motivasyonumu düşürmedi değil sonuçta yataktan kalkar gibi gelmiyorum elimden geldiğince imkanlar el verdikçe düzgün gelmeye gayret ediyorun daha ne yapabilirim işimde noksan hata yok ama bu tarz şeylerle karşı karşıya kalınca aşırı canım sıkılıyor siz ne düşünüyordunuz? açıkcası çalışırken başka iş bakıyorum bulursam kafama göre imkanları daha iyi ayrılacağım bundan ötürü değil kendimi daha çok geliştirebileceğim yer bakıyorum
Patron kibirli degil, kibarca uyarmis sizi.arkadaşlar daha önce işle alakalı yazmıştım bugün de şöyle bir durum oldu normalde üstüne başına dikkat eden birisiyim patron çağırdı yanına giydiğim de triko takım alt üst neymiş hoş durmuyormuş pantolon giyinin vs 1 ay oldu ben çalışalı çok garibime gitti diyebilir ama öyle eşofman tarzı da değil ve son derece modern güzel neyse dedim ama motivasyonumu düşürmedi değil sonuçta yataktan kalkar gibi gelmiyorum elimden geldiğince imkanlar el verdikçe düzgün gelmeye gayret ediyorun daha ne yapabilirim işimde noksan hata yok ama bu tarz şeylerle karşı karşıya kalınca aşırı canım sıkılıyor siz ne düşünüyordunuz? açıkcası çalışırken başka iş bakıyorum bulursam kafama göre imkanları daha iyi ayrılacağım bundan ötürü değil kendimi daha çok geliştirebileceğim yer bakıyorum