- 3 Şubat 2009
- 9.825
- 16.684
- 44
-
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
Patron erkekse bence söylemeden önce on defa düşünmüştür zaten. Bir kadina nasil giyinmesi gerektigini söyleyene kadar otuz kere kendini sorgulamistir. Densiz de cok ama çalışanı sonucta pat diye kaybetmek de istemez. Cinsiyet farki da olunca üsluba dikkat etmistir.Çalıştığı yer nasıl bir yer bilgi vermemiş. Müşteri kabul eden bir yer ise giyim cidden önemli. Ama fabrika ortamında saha da çalışan istese de giyinemiyor. Hem ortam,hem iş güvenliği açısından. Yani böyle basit bir konuda uyarılmaya takılmamak gerek. Yine iyi uyarı almış. Saldım çayıra Mevlam kayıra değilmiş. Ben olsam öyle düşünürdüm.
Adliyede avukatların hepsi cübbe ile dolaşmıyor. Adliye personeli değilseniz de duruşma katlarında işiniz olmaz. İdari işler giriş katında halledilir orada da kim vatandaş kim avukat bilemezsiniz zira avukatlar baro girişinden girer vatandaş girişinden değil. Onların kapıları ayrı olur. Gördüğünüz birkaç avukattan böyle dolu avukat var çıkarımı yapmanız hiç hoş değil. Hiç dekolte giymem sizin aksinize ama dekolte giyen kadına da konsomatris demek haddim değil. Birkaç istisna gördüm onlara da konsomatris demek aklıma gelmedi. Bu kadar çok avukat görüp tahlil yapmanız mümkün değil adliyede geçen işiniz yoksaDeğilim. Adliye personeli olsam tek adliye görürdüm. Bir cok adliyede işim olduğu oluyordu gün icinde.
O kadar dekolteyi işe giderken kim giyer baska meslek varsa aklinizda onu yaziverin kons hassasiyeti başlamadan.kendisi "dekolte giyen" hanımları tarif etmek için bu tabiri kullandı anladığım kadarıyla. zira herkes, özellikle de saygın mesleği olan her bir kadın, kendi ahlak ve edep sınırları içerisinde giyinmek zorunda.
Bence de öyle ya.O takımları tasarlayıp üreten ilk kişiye "e bu bildiğimiz eşofman" desek "Ben de evde, kafede giyiyorum zaten" derdi bence.
Bu kadar savunulduğunu görse atom fiziğine de profesörlüğe de lanet olsun deyip mesleği bırakır
Evet ben şaşırmıştım. Cübbeyi zorunlu zannediyordum ben.Meğer durum buymuş. Öğrenmiş olduk.Adliyede avukatların hepsi cübbe ile dolaşmıyor. Adliye personeli değilseniz de duruşma katlarında işiniz olmaz. İdari işler giriş katında halledilir orada da kim vatandaş kim avukat bilemezsiniz zira avukatlar baro girişinden girer vatandaş girişinden değil. Onların kapıları ayrı olur. Gördüğünüz birkaç avukattan böyle dolu avukat var çıkarımı yapmanız hiç hoş değil. Hiç dekolte giymem sizin aksinize ama dekolte giyen kadına da konsomatris demek haddim değil. Birkaç istisna gördüm onlara da konsomatris demek aklıma gelmedi. Bu kadar çok avukat görüp tahlil yapmanız mümkün değil adliyede geçen işiniz yoksa
O kadar dekolteyi işe giderken kim giyer baska meslek varsa aklinizda onu yaziverin kons hassasiyeti başlamadan.
gitmisken de boş gitmeyim sonu mutlu bitsin. Giydim sutyeni jartiyeri uzerine de dizimde trenckot evlerimiz de yakın. Gittim caldim kapıyı önümü actim hafif bekliorum.
Haklısınız o kadar dekolteleri sokakta kimler giyer bilmem. Edep sen ne güzel şeysinO kadar dekolteyi işe giderken kim giyer baska meslek varsa aklinizda onu yaziverin kons hassasiyeti başlamadan.
Patron da "kadına üç kuruş asgari ücret verip bir de aşırı şık, kaliteli giyinmesini beklemesinler
gelen misafiri karşıla, personele özel yumurta vs hazırlat, ikramları yaptır, çay kahve servis ettir bir de manken gibi olmasını bekle. yok öyle bir dünya.
bu kadın okey triko takımdan vazgeçer, triko takımın iş ortamlarına uygunlukları tartışmaya açık tamam da
triko giymediğinde de inanılmaz kaliteli giysilerle gelebilecek kadar para kazanmıyor zaten
patron çağırdı yanına giydiğim de triko takım alt üst neymiş hoş durmuyormuş pantolon giyinin vs
Sekse giderken giyilir işte öyle :)
Haklısınız o kadar dekolteleri sokakta kimler giyer bilmem. Edep sen ne güzel şeysin
Statü var diye her istediklerini uygun olmayan yerlerde giyerim diye düşünmesin insanlar demek istiyorum. Soyledigimi carpitiyorsunuz."konsomatris hassasiyeti" dediğiniz nedir anlamıyorum. muhtemelen kendinizi ifade etmekte sıkıntı çektiğiniz, daha düz ifade ile fikirleriniz mesnetsiz olduğu için uygun kelimeleri seçmekte zorlanıyorsunuz.
o kadar dekolteyi işe giderken uygun gördü ise sizin bu konuda ne yapabileceğiniz bir şey vardır ne de üzerine laf söylemeye hakkınız vardır. hiçbir birey hayatını sizin hassasiyetleriniz ya da çizdiğiniz sınırlar dahilinde yaşamaya mecbur değildir. söz konusu birey ya da bireylerin işvereni ile ters düştüğü bir nokta olmamasından ötürü kendisi böyle giyiniyor olmayı uygun görmüştür ve giyiniyordur. giyinmeye de devam edecektir ve bu yüzden durumu kabullenmeniz ve kişisel gelişiminize katkı sağlayacak şekilde eğitilmenizde yarar vardır.
Statü var diye her istediklerini uygun olmayan yerlerde giyerim diye düşünmesin insanlar demek istiyorum. Soyledigimi carpitiyorsunuz.
Hani sizi öyle gören de kons diye etiketlese nasıl olurdu diyorumSekse giderken giyilir işte öyle :)
Is mah davalarim oluyordu cok sık tek şehir de değil ustelik. Avukatların giyimini kim denetliyor? Uygunsuz bir kıyafet gördüğünde bir avukatı kim uyarabilir?Adliyede avukatların hepsi cübbe ile dolaşmıyor. Adliye personeli değilseniz de duruşma katlarında işiniz olmaz. İdari işler giriş katında halledilir orada da kim vatandaş kim avukat bilemezsiniz zira avukatlar baro girişinden girer vatandaş girişinden değil. Onların kapıları ayrı olur. Gördüğünüz birkaç avukattan böyle dolu avukat var çıkarımı yapmanız hiç hoş değil. Hiç dekolte giymem sizin aksinize ama dekolte giyen kadına da konsomatris demek haddim değil. Birkaç istisna gördüm onlara da konsomatris demek aklıma gelmedi. Bu kadar çok avukat görüp tahlil yapmanız mümkün değil adliyede geçen işiniz yoksa
O zaman ne tartışıyoruz burda? Patron kibirli o zaman.yoo hiç çarpıtmadım. her bir birey, uygun gördüğü şeyi giyebilir.
O zaman ne tartışıyoruz burda? Patron kibirli o zaman.
Yanlış bir tabir olurdu. Çünkü hayat kadını gibi görünüyordu demesi lazimdi :)) Kons sevismeye hazır gibi durmaz ki.Hani sizi öyle gören de kons diye etiketlese nasıl olurdu diyorum
Sapla samanı karıştırıyorsunuz maalesef, sizin konu içeriğiniz business giyim alabileceğiniz yerleri sormak üzerineydi.Sana da ask olsunMune geçen popom kocaman hep kısa ceketler var diye konu açtım banlanmistim:)
Bunu yazacağınızı tahmin ettim burada bir mağazadan da 550 TL ye bir çanta daha aldım2 bin vermedin 1.597 verdin bu birincisi. nasıl bir yuvarlamaktır ki bu 1.597 TL'yi 2 bin diye söylüyorsun? hayır toplu alışverişim 2 bin tuttu diye kıvıramazsın da çünkü sadece çantaya 2 bin verdim yazmışsın. Aşağıda çanta ücretini görüyoruz ama. Daha gözümüzün gördüğü şeylerde bile abartıya gidiyorsun biz senin diğer dediklerine nasıl inanalım?
Eki Görüntüle 3511239
İkinci ve son olarak da sil bu çanta faturasını kanka hemen sil, iyi niyetle uyarıyorum kendini çok komik duruma düşürmüşsün bunu paylaşarak.üzgünüm ama şu vibe'i vermişsin :
Eki Görüntüle 3511238