kibirli patron

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Patron erkekse bence söylemeden önce on defa düşünmüştür zaten. Bir kadina nasil giyinmesi gerektigini söyleyene kadar otuz kere kendini sorgulamistir. Densiz de cok ama çalışanı sonucta pat diye kaybetmek de istemez. Cinsiyet farki da olunca üsluba dikkat etmistir.

Değilim. Adliye personeli olsam tek adliye görürdüm. Bir cok adliyede işim olduğu oluyordu gün icinde.
Adliyede avukatların hepsi cübbe ile dolaşmıyor. Adliye personeli değilseniz de duruşma katlarında işiniz olmaz. İdari işler giriş katında halledilir orada da kim vatandaş kim avukat bilemezsiniz zira avukatlar baro girişinden girer vatandaş girişinden değil. Onların kapıları ayrı olur. Gördüğünüz birkaç avukattan böyle dolu avukat var çıkarımı yapmanız hiç hoş değil. Hiç dekolte giymem sizin aksinize ama dekolte giyen kadına da konsomatris demek haddim değil. Birkaç istisna gördüm onlara da konsomatris demek aklıma gelmedi. Bu kadar çok avukat görüp tahlil yapmanız mümkün değil adliyede geçen işiniz yoksa

O kadar dekolteyi işe giderken kim giyer baska meslek varsa aklinizda onu yaziverin kons hassasiyeti başlamadan.

Bence de öyle ya. Penye değil de triko diye eşofman değil mi diyeceğiz?
Ben öğretmenim, biraz muhafazakar sayılabilecek bir yerde çalışıyordum. Yeni bir öğretmen arkadaş başlamıştı. Kızcağız çok güzeldi, fiziği boyu posu harikaydı. Ama işte önden yırtmaçlı kalem etekler, arkadan dikiş izli tül siyah çoraplar falan giyiniyordu. Valla bence çok hoştu ama yönetim hoş göremedi işte. Kırmızı rugan stilettoları ile kadın tam bir kraliçeydi bence. Ama işte o okula uygun değildi.
Patron sen değilsen maalesef karışılıyor. Ne uygun görülüyorsa onu giymek zorunda oluyorsun.

Evet ben şaşırmıştım. Cübbeyi zorunlu zannediyordum ben.Meğer durum buymuş. Öğrenmiş olduk.

O kadar dekolteyi işe giderken kim giyer baska meslek varsa aklinizda onu yaziverin kons hassasiyeti başlamadan.

"konsomatris hassasiyeti" dediğiniz nedir anlamıyorum. muhtemelen kendinizi ifade etmekte sıkıntı çektiğiniz, daha düz ifade ile fikirleriniz mesnetsiz olduğu için uygun kelimeleri seçmekte zorlanıyorsunuz.
o kadar dekolteyi işe giderken uygun gördü ise sizin bu konuda ne yapabileceğiniz bir şey vardır ne de üzerine laf söylemeye hakkınız vardır. hiçbir birey hayatını sizin hassasiyetleriniz ya da çizdiğiniz sınırlar dahilinde yaşamaya mecbur değildir. söz konusu birey ya da bireylerin işvereni ile ters düştüğü bir nokta olmamasından ötürü kendisi böyle giyiniyor olmayı uygun görmüştür ve giyiniyordur. giyinmeye de devam edecektir ve bu yüzden durumu kabullenmeniz ve kişisel gelişiminize katkı sağlayacak şekilde eğitilmenizde yarar vardır.

gitmisken de boş gitmeyim sonu mutlu bitsin. Giydim sutyeni jartiyeri uzerine de dizimde trenckot evlerimiz de yakın. Gittim caldim kapıyı önümü actim hafif bekliorum.

Haklısınız o kadar dekolteleri sokakta kimler giyer bilmem. Edep sen ne güzel şeysin

Patron da " Huzur kalplerde bundan sonra iş yerinde X marka giyinmenizi istiyorum vb" dememiş zaten.

Sadece giydiği triko takım yerine pantolon giymesini söylemiş.
patron çağırdı yanına giydiğim de triko takım alt üst neymiş hoş durmuyormuş pantolon giyinin vs

Statü var diye her istediklerini uygun olmayan yerlerde giyerim diye düşünmesin insanlar demek istiyorum. Soyledigimi carpitiyorsunuz.

Is mah davalarim oluyordu cok sık tek şehir de değil ustelik. Avukatların giyimini kim denetliyor? Uygunsuz bir kıyafet gördüğünde bir avukatı kim uyarabilir?

Hanımlar şaka mısınız ?
Triko üzerine tartıştınız, yetmedi triko kombinler attınız, sonra alışveriş dekontları, sonra konsomatris giyimi

Konuyu toparlasanız diyorum.

Sana da ask olsun Mune geçen popom kocaman hep kısa ceketler var diye konu açtım banlanmistim:)
Sapla samanı karıştırıyorsunuz maalesef, sizin konu içeriğiniz business giyim alabileceğiniz yerleri sormak üzerineydi.
Bu konu işyerindeki giyimi yüzünden uyarılan çalışan, üye nereden kıyafet alacağını sorsaydı sizinle aynı cezayı alırdı

Bunu yazacağınızı tahmin ettim burada bir mağazadan da 550 TL ye bir çanta daha aldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…