- 14 Haziran 2019
- 14.662
- 71.332
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
Bir de soruyorlarmış nereden aldın diyeMarka triko takımlar için de trendyol butiklerinden fotoğraf atmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de soruyorlarmış nereden aldın diyeMarka triko takımlar için de trendyol butiklerinden fotoğraf atmıştı
Trendyol işte neden gülüyon Allah Allah link var mı annem link verinde almayalımBir de soruyorlarmış nereden aldın diye
+1
Old money stilinde takılanların üstünde de görüyorum bej rengi altlı üstlü triko takımları. Ama onlarda da ev kıyafeti gibi duruyor. En fazla üstüne bir kaban çekip zincir kahvecilerde kahve falan içersin, iki avm gezersin.
Bence de fazla salaş görünüyor, rahattır elbette ama işte şık diyemeyiz.
Aynen ben de bu konuda öğrendim triko takımın ne olduğunu!okudum okudum triko takım hakkında fikir belirtemeyecek kadar triko takıma uzak olduğuna yandım
yalnız o pantolonlu takımlar gerçekten ev kıyafeti gibi duruyor.
arada bir yerde bir etek atmıştı biri onu beğendim.
bir üstte de bertie nin attığı ilk takım güzel.
niloya şıklık ne kadar paraya aldığınla ölçülebilen birşey değil ya.. niye o saçma sapan çanta şeysini attın ki..
kurumsal işyerleri için uygun değil bencede pantolonlu olanlar eşofmanla gidilemeyecek yere giyilmezler.
Israrla yalan atıyorsun diyorlar şimdi okul diplomamı attıracaklar
kadına üç kuruş asgari ücret verip bir de aşırı şık, kaliteli giyinmesini beklemesinlerKarşılama elemanı değil asgari ücrete almışlar kadını istiyorlar ki eşek gibi her işe baksın. Ofisi de temizlesin, müşteri karşılasın, temizlik yapsın. O kadar kurumsallar bi zahmet karşılamaya ayrı eleman tutsunlar.
Her işleri bitti triko takım kusur kaldı ha….tirsinler ordan
Bu mantıkla sanırım adliyeler pavyon çalışanı gibi giyinen dişi avukatlarla dolu. Karna kadar dekolte, bacaklar genital bolgeye kadar açık. Üstünde cüppe varsa her sey mubah galiba. Ben de severim baya da abartirim dekolteyi ama yeri degil işte. Bir yerde uyarı alınınca bi durup düşünmek de lazim.Hayatım sen o cübbenin içine abuzerin çubuklu pijamasini bile giysen kimse sana gık diyemez zaten
Başlık yanlış o zaman. Kibirli patron yazmayacak. Yazacak ki kazandığım ne ki ne isteniyor benden? Bu devran niye böyle soracak? Kendi ile çeliştiği için eleştiri alınca ortadan kaybolmuş. Burada millet triko takım üzerinden onlarca yorum yapmış ama kendisi piyasada yok.kadına üç kuruş asgari ücret verip bir de aşırı şık, kaliteli giyinmesini beklemesinler
gelen misafiri karşıla, personele özel yumurta vs hazırlat, ikramları yaptır, çay kahve servis ettir bir de manken gibi olmasını bekle. yok öyle bir dünya.
bu kadın okey triko takımdan vazgeçer, triko takımın iş ortamlarına uygunlukları tartışmaya açık tamam da
triko giymediğinde de inanılmaz kaliteli giysilerle gelebilecek kadar para kazanmıyor zaten
Birkaç istisna dışında inanır mısınız hiç görmedim konsomatris gibi giyinen avukat hanımı. Siz adliye personeli misiniz ?Bu mantıkla sanırım adliyeler pavyon çalışanı gibi giyinen dişi avukatlarla dolu. Karna kadar dekolte, bacaklar genital bolgeye kadar açık. Üstünde cüppe varsa her sey mubah galiba. Ben de severim baya da abartirim dekolteyi ama yeri degil işte. Bir yerde uyarı alınınca bi durup düşünmek de lazim.
patronun kibiriyle alakası yok zaten konunun, başlık neden öyle anlamadımBaşlık yanlış o zaman. Kibirli patron yazmayacak. Yazacak ki kazandığım ne ki ne isteniyor benden? Bu devran niye böyle soracak? Kendi ile çeliştiği için eleştiri alınca ortadan kaybolmuş. Burada millet triko takım üzerinden onlarca yorum yapmış ama kendisi piyasada yok.
Ya boş yapıyorlar işte. Dandik ofisin teki her şey bitti dress code kaldı sankikadına üç kuruş asgari ücret verip bir de aşırı şık, kaliteli giyinmesini beklemesinler
gelen misafiri karşıla, personele özel yumurta vs hazırlat, ikramları yaptır, çay kahve servis ettir bir de manken gibi olmasını bekle. yok öyle bir dünya.
bu kadın okey triko takımdan vazgeçer, triko takımın iş ortamlarına uygunlukları tartışmaya açık tamam da
triko giymediğinde de inanılmaz kaliteli giysilerle gelebilecek kadar para kazanmıyor zaten
Aynen. Bi de yani triko takıma varana kadar para harcayan birinin siyah pantolon beyaz gömleği vardir heralde, giy gec. Her gun benzer seyler giyiosun dese patron mesela, o zaman kibirli olurdu. Temiz duzenli uygun muyum oyleysem tamamdir yani. Fazlasini beklemek kibire girer. Kuru beklemekle de olmaz bir giyim çeki verin de giyineyim denir.Başlık yanlış o zaman. Kibirli patron yazmayacak. Yazacak ki kazandığım ne ki ne isteniyor benden? Bu devran niye böyle soracak?
Birkaç istisna dışında inanır mısınız hiç görmedim konsomatris gibi giyinen avukat hanımı. Siz adliye personeli misiniz ?
Çalıştığı yer nasıl bir yer bilgi vermemiş. Müşteri kabul eden bir yer ise giyim cidden önemli. Ama fabrika ortamında saha da çalışan istese de giyinemiyor. Hem ortam,hem iş güvenliği açısından. Yani böyle basit bir konuda uyarılmaya takılmamak gerek. Yine iyi uyarı almış. Saldım çayıra Mevlam kayıra değilmiş. Ben olsam öyle düşünürdüm.Aynen. Bi de yani triko takıma varana kadar para harcayan birinin siyah pantolon beyaz gömleği vardir heralde, giy gec. Her gun benzer seyler giyiosun dese patron mesela, o zaman kibirli olurdu. Temiz duzenli uygun muyum oyleysem tamamdir yani. Fazlasini beklemek kibire girer. Kuru beklemekle de olmaz bir giyim çeki verin de giyineyim denir.
Değilim. Adliye personeli olsam tek adliye görürdüm. Bir cok adliyede işim olduğu oluyordu gün icinde.Birkaç istisna dışında inanır mısınız hiç görmedim konsomatris gibi giyinen avukat hanımı. Siz adliye personeli misiniz ?
Diz yapmayan triko takım bulmak?Hiç yorum yapmadım çünkü sürekli dilinde olan 'hedeflerim var' cümlesinin altını merak ettim sadece bunu sordum. Ona da cevap vermedi. Kardeşim ne senin hedeflerin ?
Çok ama çok rahatsız etti benikendisi "dekolte giyen" hanımları tarif etmek için bu tabiri kullandı anladığım kadarıyla. zira herkes, özellikle de saygın mesleği olan her bir kadın, kendi ahlak ve edep sınırları içerisinde giyinmek zorunda.