- 2 Ekim 2023
- 2.648
- 10.383
-
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
Devam mı? Devamsa ortalığı komple griye boyayabilirim.
Ben çorapla mesafenin alakasını kuramadım ama o ne olacak: ( Negzel konuyu kaçırmışım ya.
Konuya şuna yakın başlayıp:
Şuralara kadar taşıyıp:
Böyle de ortamı terk ediş:
...ile stres atmalık.
Şakasına yazdığınızı düşünüyorum artık yaBunu yazacağınızı tahmin ettim burada bir mağazadan da 550 TL ye bir çanta daha aldım
Bugün ne giysemin en son ne aldın versiyonu.Ne yapıyoruz, konuya günlük alışverişlerimizi mi yazıyoruz
Ben ev esyasından gidiyorum bu ara.Bugün ne giysemin en son ne aldın versiyonu.
Sen en son ne aldın?
Ekran görüntüsü atmazsan geçersiz sayılıyorBen ev esyasından gidiyorum bu ara.
Marka da belirtiliyor galiba ama reklama girmesin.
:) Atamam uğraştırır o.Ekran görüntüsü atmazsan geçersiz sayılıyor
Benim de listemde var, indirime girmedi meret:) Atamam uğraştırır o.
Alınmasını umduğum şeyler var, fazla pahalı olmayan yüksek tabanlı rahat bir spor ayakkabı alınmasını istiyorum. :) İstemekle kalıyorum şu anda.
Kar botu, topuklu bot da istiyorum. Mont da istiyorum. Her şeyi istiyorum.Benim de listemde var, indirime girmedi meret
Ay ben az önce mont aldım, paylaşayım mıBugün ne giysemin en son ne aldın versiyonu.
Sen en son ne aldın?
Adam sadece resmi giyinmenizi istemiş anladığım kadarıyla bu sizin rüküş olduğunuzu, kötü giyindiğinizi göstermiyor. Neden böyle şeyleri kafanıza çok takıyorsunuz ki? Ben staj yaparken 17 yaşındaydım. Banka da bir çalışan olduğum anlaşılsın diye kumaş dışında bir pantolon giymeme izin vermezlerdi ben giymedim yaşım büyük görünüyor diye o ayrı ama bunu hiçbir zaman '' kötü mü giyiniyorum? '' diye düşünmedim. İş yeri size ait değil, butikte değil e size pantolon giymenizi söylemiş ben bunda alınacak bir durum göremiyorum. Fazla takıntılı olduğunuzu düşünüyorum.arkadaşlar daha önce işle alakalı yazmıştım bugün de şöyle bir durum oldu normalde üstüne başına dikkat eden birisiyim patron çağırdı yanına giydiğim de triko takım alt üst neymiş hoş durmuyormuş pantolon giyinin vs