kibirli patron

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

O takımları tasarlayıp üreten ilk kişiye "e bu bildiğimiz eşofman" desek "Ben de evde, kafede giyiyorum zaten" derdi bence.
Bu kadar savunulduğunu görse atom fiziğine de profesörlüğe de lanet olsun deyip mesleği bırakır

Bu arada ben işyerinde triko takım giyebilirim.

Çoğunlukla ofiste sadece kocamla ben varız çünkü, hatta bebeyi de kesin götürüyoruz. Bir köşede yerde minder falan oluyor bebek var diye bizim ofiste düşünün ortamı. Eşofmanla gitmişliğim de vardır direkt. Evden otoparka, otoparktan işyerine şeklinde geçiyor gün.

Sevdiğim bir giyim şekli değil, kısa boyluyum bana gitmiyor. Ama giysem kaldıramayacak ortamım yok. Kendi işyerimiz kim ne diyecek yani. Almama bile gerek yok yüklenip kalan ürünlerden çıkartıp giyerim yani...

Ama müşteri gelecekse giyemem. İmalat katında çalışma olan günse giyemem. Ofise barkod satan tedarikçi bile görüşmeye gelecekse giyemem. Ağırlığı bozar.

Onu ayrımını öyle yapmak lazım.

Aynen ben de bu konuda öğrendim triko takımın ne olduğunu!

Ne cahilim…

Israrla yalan atıyorsun diyorlar şimdi okul diplomamı attıracaklar

Kimsenin iki bin liralık çanta, bot aldığınıza inanmadığını sanmıyorum. 2010 yılında değiliz ya hani.
İnanmadıkları şey başka ve şu yazdıklarınızdan sonra inanan da kendini sorgulamıştır zaten. 2 bin euroluk çanta almış olsaydınız bile bir anlamı yok

Konu sahibi bir konu açıp polemik yarattığında ortadan kaybolma yolunu seçiyor. Klasikleşti artık linç edildiyse ya da söyledikleri beğenilmediyse kaçış. Buna rağmen sürekli işi ile alakalı haksız olduğu bir ton konu açmaktan da vazgeçmiyor. Hiç yorum yapmadım çünkü sürekli dilinde olan 'hedeflerim var' cümlesinin altını merak ettim sadece bunu sordum. Ona da cevap vermedi. Kardeşim ne senin hedeflerin ? Neler hedefliyorsun da bir 'triko takım giyme' haşofmanla(!) gelme dendiği için işi bırakma noktasına gelip vazgeçiyorsun ? Allah aşkına söyle ya o kadar merak ettim ve inanmadım ki hedeflerin olduğuna.

kadına üç kuruş asgari ücret verip bir de aşırı şık, kaliteli giyinmesini beklemesinler
gelen misafiri karşıla, personele özel yumurta vs hazırlat, ikramları yaptır, çay kahve servis ettir bir de manken gibi olmasını bekle. yok öyle bir dünya.
bu kadın okey triko takımdan vazgeçer, triko takımın iş ortamlarına uygunlukları tartışmaya açık tamam da
triko giymediğinde de inanılmaz kaliteli giysilerle gelebilecek kadar para kazanmıyor zaten

Hayatım sen o cübbenin içine abuzerin çubuklu pijamasini bile giysen kimse sana gık diyemez zaten
Bu mantıkla sanırım adliyeler pavyon çalışanı gibi giyinen dişi avukatlarla dolu. Karna kadar dekolte, bacaklar genital bolgeye kadar açık. Üstünde cüppe varsa her sey mubah galiba. Ben de severim baya da abartirim dekolteyi ama yeri degil işte. Bir yerde uyarı alınınca bi durup düşünmek de lazim.

Başlık yanlış o zaman. Kibirli patron yazmayacak. Yazacak ki kazandığım ne ki ne isteniyor benden? Bu devran niye böyle soracak? Kendi ile çeliştiği için eleştiri alınca ortadan kaybolmuş. Burada millet triko takım üzerinden onlarca yorum yapmış ama kendisi piyasada yok.

Birkaç istisna dışında inanır mısınız hiç görmedim konsomatris gibi giyinen avukat hanımı. Siz adliye personeli misiniz ?

patronun kibiriyle alakası yok zaten konunun, başlık neden öyle anlamadım
konu sahibi de biraz kompleksli bir insan
daha önce de, şirketteki diğer çalışanlar kendisi ile samimi olmuyorlar diye beni kıskanıyorlar o yüzden soğuk davranıyorlar demişti
insanların çay kahve yapan personelle samimi olmama hakkına asla saygı duymuyor

Ya boş yapıyorlar işte. Dandik ofisin teki her şey bitti dress code kaldı sanki

Başlık yanlış o zaman. Kibirli patron yazmayacak. Yazacak ki kazandığım ne ki ne isteniyor benden? Bu devran niye böyle soracak?
Aynen. Bi de yani triko takıma varana kadar para harcayan birinin siyah pantolon beyaz gömleği vardir heralde, giy gec. Her gun benzer seyler giyiosun dese patron mesela, o zaman kibirli olurdu. Temiz duzenli uygun muyum oyleysem tamamdir yani. Fazlasini beklemek kibire girer. Kuru beklemekle de olmaz bir giyim çeki verin de giyineyim denir.

Birkaç istisna dışında inanır mısınız hiç görmedim konsomatris gibi giyinen avukat hanımı. Siz adliye personeli misiniz ?

kendisi "dekolte giyen" hanımları tarif etmek için bu tabiri kullandı anladığım kadarıyla. zira herkes, özellikle de saygın mesleği olan her bir kadın, kendi ahlak ve edep sınırları içerisinde giyinmek zorunda.

Çalıştığı yer nasıl bir yer bilgi vermemiş. Müşteri kabul eden bir yer ise giyim cidden önemli. Ama fabrika ortamında saha da çalışan istese de giyinemiyor. Hem ortam,hem iş güvenliği açısından. Yani böyle basit bir konuda uyarılmaya takılmamak gerek. Yine iyi uyarı almış. Saldım çayıra Mevlam kayıra değilmiş. Ben olsam öyle düşünürdüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…