kibirli patron

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin hatrın için 2 bin Euro'luk da alıcam tamam

Patron da " Huzur kalplerde bundan sonra iş yerinde X marka giyinmenizi istiyorum vb" dememiş zaten.

Sadece giydiği triko takım yerine pantolon giymesini söylemiş.
patronun ne dediğini ve ne demediğini biliyorum
triko konusunun tartışmaya açık olduğunu da söyledim
ama karşılama konusunda da görevli birinin kıyafetine dikkat eden adam, yarın öbür gün kıyafetle alakalı başka şeylere de dikkat edebilir
bu sadece bir öngörü ve bana ait.
belli ki adam iyi giyinilmesini istiyor ve bu da bir noktada kalite ile bağdaşabilecek bişey

Bunu yazacağınızı tahmin ettim burada bir mağazadan da 550 TL ye bir çanta daha aldım
Hadi ona tamam dedim de tesettür giyim tavsiyesi isteyen birine kendi sosyal medya hesabınızı önermişsiniz demek ki tesettürlüsünüz + millete tesettür giyimde ilham verecek kadar da iddialısınız. Bu aşağıdaki detay ne mana onu çözemedim
hatta kalça detayım ortaya çıkıyor müthiş

Sadece guluyorum bosver

Gaffurumun adı ne zamndan beri abuzer oldu

Son düzenleme:
Benettonu beğenmemiş bak hele yafrum ben bu kadar bütçe ayırıyorum çantaya malum devir yatırım devri ya başka şeylere koymak lazım parayı
Tamam da Niloya, kimse sana kendine bir kıyafet aksesuar almıyorsun demedi.
Sen kendi kendine yok marka alırım yok aşırı beğenilir vs. dedin.
Kusura bakma ama 1500 liralık bir çantaya çantadan biraz anlayan birisi marka demez. Ha ben de bir çantaya tutup 2000 euro vermem. Ama benim senin gibi "marka" iddiam yok.
1500 liraya Koton'dan iki kazak alınır mesela, şanslıysak pamuk karışımlı olur o da belki. Şimdi 1500 lira harcadım diye Koton'a "marka" muamelesi yapabilir miyiz sence?

Az once eski sezon uc cantaya 3 kampanya ile 1500 tl veren ben kendini mutlu ve fakir hissediyor

Marka mudo

Konu kapanmadan ben de bir katki yaparak sizlerle isyerinde gitmeyi içten içe aşırı istediğim bir modeli paylaşmak isterim.

Bu arada triko takımlar için görüşüm arada. Bazi isyerlerinde giyilebilir bazıları laf edebilir. Ama keşke hepimiz söyle dolaşsak

Eklentiler

• Screenshot_20241128-145458_Chrome.jpg
    102,9 KB · Görüntüleme: 85
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…