- 23 Ocak 2016
- 32.645
- 48.990
-
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
Senin hatrın için 2 bin Euro'luk da alıcam tamamKimsenin iki bin liralık çanta, bot aldığınıza inanmadığını sanmıyorum. 2010 yılında değiliz ya hani.
İnanmadıkları şey başka ve şu yazdıklarınızdan sonra inanan da kendini sorgulamıştır zaten. 2 bin euroluk çanta almış olsaydınız bile bir anlamı yok
patronun ne dediğini ve ne demediğini biliyorumPatron da "Huzur kalplerde bundan sonra iş yerinde X marka giyinmenizi istiyorum vb" dememiş zaten.
Sadece giydiği triko takım yerine pantolon giymesini söylemiş.
Eğlenceli ol tabii ki bak eğlenmişsin ne güzel şükret hâlineAllah affetsin benettonı görünce ben de güldüm
Hadi ona tamam dedim de tesettür giyim tavsiyesi isteyen birine kendi sosyal medya hesabınızı önermişsiniz demek ki tesettürlüsünüz + millete tesettür giyimde ilham verecek kadar da iddialısınız. Bu aşağıdaki detay ne mana onu çözemedimBunu yazacağınızı tahmin ettim burada bir mağazadan da 550 TL ye bir çanta daha aldım
hatta kalça detayım ortaya çıkıyor müthiş
Eki Görüntüle 3511395
Hadi ona tamam dedim de tesettür giyim tavsiyesi isteyen birine kendi sosyal medya hesabınızı önermişsiniz demek ki tesettürlüsünüz + millete tesettür giyimde ilham verecek kadar da iddialısınız. Bu aşağıdaki detay ne mana onu çözemedim
Gaffurumun adı ne zamndan beri abuzer olduHayatım sen o cübbenin içine abuzerin çubuklu pijamasini bile giysen kimse sana gık diyemez zatenKaldı ki o fizikle çubuklu polyester pijamayla bile yakarsın salonu Sen resim attıkça triko ben ne alaka diyor yani o derece
Tamam da Niloya, kimse sana kendine bir kıyafet aksesuar almıyorsun demedi.Benettonu beğenmemiş bak hele yafrum ben bu kadar bütçe ayırıyorum çantaya malum devir yatırım devri ya başka şeylere koymak lazım parayı
Tamam da Niloya, kimse sana kendine bir kıyafet aksesuar almıyorsun demedi.
Sen kendi kendine yok marka alırım yok aşırı beğenilir vs. dedin.
Kusura bakma ama 1500 liralık bir çantaya çantadan biraz anlayan birisi marka demez. Ha ben de bir çantaya tutup 2000 euro vermem. Ama benim senin gibi "marka" iddiam yok.
1500 liraya Koton'dan iki kazak alınır mesela, şanslıysak pamuk karışımlı olur o da belki. Şimdi 1500 lira harcadım diye Koton'a "marka" muamelesi yapabilir miyiz sence?
Abla harika bir giriş yaptın yaDevam mı? Devamsa ortalığı komple griye boyayabilirim.
Dün uyarmıştım, bir uyarıyı 2 defa yaptıracak hale getiriyorlarsa kendileri düşünsün, ben kuralları uygularım.Abla harika bir giriş yaptın ya
Sigara içerken yakalanan Hababam Sınıfı gibi oldukDevam mı? Devamsa ortalığı komple griye boyayabilirim.
Bırakamaz kocasına söz vermişAna bir konuya bakayım dedim banlanan banlananasiz burda banlanırken konu sahibi işi bıraktı Fink atıyor
Bırakamaz kocasına söz vermiş
Ama zevksizsiniz. Paylastiginiz seyleri para verseniz giymem sahsen. Cok para verince şık olunacak diye bir kural yok.Aldığım yağmur botuna uygun çanta yok diye sadece bugün 2 bin çantaya verdim