Keşke meslek sahibi olup öyle evlenseydimsayfa 8 ve 9 da boşanma kararı aldıgımızı yazdım

bu arada konu sahibinin önce ki konularını da okumuştum ben okurken sinirden köpürmüştüm
başka evladı da vardı adamın hiç ilgilenmiyor muydu öyle bir şey
şiddet uygulamıştı bir de
boşanıp o adamdan kurtulacak olmana çok sevindim
ama şimdilik boşanmayı düşünme önce çocuğunu doğur sağlıkla kucağına al inşallah
ailene durumu çıtlat
sonra direkt boşanma davası
umarım güzel bir hayatın olur bebeğinle senin bebeğin büyüyene kadar sende okulu tamamlarsın açıktan
nafakadan tazminattan asla vazgeçme bunları ödememek için türlü çirkeflikler yapabilir
ama vazgeçme o paraya çok ihtiyacın olacak senin

bence mutsuzlugun onla alakasi yok.. karsindaki adama bagli.. super meslegi olup maasinin kurusuna dokunamayan kadinlar da var, esinin eline tum parayi sayip ozgur biraktigi ev hanimlari da.. yani yine is kocanin karakterine dayaniyor..
ben universite okudum ama evliligimde cok sknti yasadim.. kuzenim yuksek okul okudu ama ornek bi evliligi var MaşaAllah..
gerci herkes yasadigini bilir, anliyorum, yanlis anlasilmasin.. konu sahibi bu yonden cekmis, o nedenle okumus olsam bunlar olmazdi diye dusunuyor.. ama kendini hirpalamanin anlami da yok..

Ben çok tessekur ederim anlatiginiz için okumanın yaşı yok ve geç değil sende başla bende 23 yaşındayim açıktan okumaya başladım sende başla zararın neresinden donsen kar

Geçen komşunun kızı evlendi kızda ev hanımı , artık bunların cicim ayları bitmiş herhalde kaldırımda yürürken bende karşıdayım elini kızın kafasına 2 ,3 defa vurdu bu hareketler hiç hoş değildi adam aniden gözümden düştü zaten gözüm tutmamıştı hep 6 hislerin doğru çıkıyor , evet bazı adamlar çok karektersiz

Allahım yardımcınız olsun öncelikle ve Rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah..
Sizin yazdıklarınız bana çok iyi bir ders oldu bir nevi bende 5 yıllk erkek arkadasımdan memur olmak istiyorum ve olmadan evlenmek sitemiyorum diye ayrıldım yani o beni beklemek istemedi açıkçası,lakin gerçekten artık erkekler hiçbirşeyi çekemiyor hele maddi zorluk asla..o yüzden bundan sonraki yaşantınızda önce çocuğunz sonra geleceğiniz için umutlu olun ve asla yazgeçmeyin Rabbim yardımcınız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…