- 8 Şubat 2010
- 669
- 43
- 42
- Konu Sahibi onlygodcanjudgeme
Bu soru için biraz geç kalmadın mıben de 20 yaşındayım ve 1 senelik evliyim. çocuk için erken mi peki. hamileyim ve oğlum olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu soru için biraz geç kalmadın mıben de 20 yaşındayım ve 1 senelik evliyim. çocuk için erken mi peki. hamileyim ve oğlum olacak
ama yeni katıldım aranızaBu soru için biraz geç kalmadın mı
biz bebek için acele ettik maalesef. hemen olsun dedik yani. tüp bebek istedik bu yüzden. ben anne olmayı çok istiyordum hep. annemi çok erken yaşta kaybettimDıger konunu okudum tüp bebek diyorsun şimdi de erkenmi .aramıza yeni katılmanla alakayı çözemedim.
Sizin kararınız saygı duyarım fakat bence evlenmek içinde çocuk sahibi olmak içinde çok gençsiniz.ben de 20 yaşındayım ve 1 senelik evliyim. çocuk için erken mi peki. hamileyim ve oğlum olacak
Canım parasına minnet etmiyorum deme al ala bildiğin kadarını,böyle para düşkünü adamların canını beylik laflar etmeyle değil parasını almakla yakarsın senin ettiğin kelimeler bu adamın canını yakmaz ama aldığın para yakar,al ala bildiğini almayıpta mutlu etme bu adamı üç kuruşta olsa alİşi gücü para pul hesabı yapmak.. Birde diyor ki , önceki eşi yani x , x e verdiğim nafakayı sanada veririm dedi!!! Bende bu yaşattıklarından sonra çook daha fazlasını alırım ama tenezzül dahi etmiyorum beş kuruş istemiyorum senden dedim. Bebeğimle bir hayata başlayacağım Allah yardımcım olsun.. Ailelerde öğrendi artık durumu. Annem ne dedi biliyor musunuz. Çocuklu boşanmış 21 yasında kadını rahat bırakmazlar asılırlar , iyi erkek yok hepsi ayno dedi. Cahil kadın! Bende hayatımda erkek olmasına gerrk yok çalışır yük olmam size dedim... Of yalan dünya offf.
Buradaki genç arkadaşlarımızı florte ozendirmesek arkadaşım. Flört dinimizce günah. Tamam bir süre tanırsın ama flört deyince aylarca çıkmak diye yorumluyorum ben. Bi de batıdan bize gelen bişey flört. Aslında bizim orfumuzde yoktu
oncelikle arkadasiniz degilim
sonrasinda ise lutfen hayatindan batili ve bati ile ne ilgisi varsa herseyi ama herseyi cikarin
Batının her şeyini sorgusuz sualsiz kabul etmek, yaşamak zorunda miyiz? Yararlı olanı alırım olmayanı almam.
Buradaki genç arkadaşlarımızı florte ozendirmesek arkadaşım. Flört dinimizce günah. Tamam bir süre tanırsın ama flört deyince aylarca çıkmak diye yorumluyorum ben. Bi de batıdan bize gelen bişey flört. Aslında bizim orfumuzde yoktu
Sırf meraktan soruyorum, siz bu sureci nasıl degerlendirmemiz gerektiği konusunda bizi aydınlatır misiniz? Ailem mi seçmeli ? Yada aylarca flört etmek yerine 1 haftada tamam budur mu demeliyim ?Buradaki genç arkadaşlarımızı florte ozendirmesek arkadaşım. Flört dinimizce günah. Tamam bir süre tanırsın ama flört deyince aylarca çıkmak diye yorumluyorum ben. Bi de batıdan bize gelen bişey flört. Aslında bizim orfumuzde yoktu
Batının her şeyini sorgusuz sualsiz kabul etmek, yaşamak zorunda miyiz? Yararlı olanı alırım olmayanı almam.
Teşekkür ederim yorumlarınız için arkadaşlar... Artık ağlamıyorum. Bebeğimi üzemem öyle bi adam yüzünden. Bundan sonrası için çok endişeliyim çünkü eminim hiç birşey eskisi gibi olmayacak.. Daha güçlü olmalıyım.
kesinlikle özellikle kız öğrencilerimize anlata anlata bir hal oluyoruz ama anlamıyorlarbu konu erken yaşta evlenmek için can atan hatta konu açan kızlara örnek olsun