ya anlayamiyorum adam sana bakmasi gereken cagda bile seni insandan saymamis, cebine para koymamis. simdi onun her ihtiyacina neden kosuyorsun?
senin gibi bir arkadaşım var vallahi onu da dövmek istiyorum arasira. babasi sirf masraf olmasın diye univeristeye yollamak istememis, ayak yapmis kazanacagini bildigi icin. kiz baska sehri kazaninca da "madem kendin istiyorsun babani saymadin kendin oku benden sana para cikmaz" demis, "iyi misin kizim" diye sormamis bile. mezun olduktan sonra kiz kucuk memlekette is bulamayip istanbula gitmek istemis, babasi yine ayni bes kurussuz yollamis da "kizim orada nerede kaliyorsun, kim sana ekmek veriyor" dememis.
heh, iste bu baba kiza defalarca "odeyececim" diye kredi cektirtti asla odemedi. neyse ki simdi kara listede kredi cekemiyor. ama babasi israrla para isteyip duruyor. yillik izinlerini hasat zamanina getirtiyor yillardir. bu sene kiz "yeni basladigim iste iznim yok" dedi, gitmedi. "madem gelmiyorsun yerine gelecek amele parasini yolla gunluk su kadar" dedi babasi.
benim arkadasim da yolladı
siz de ayni onun gibisiniz. bir kere hak ettigi cevabi versneiz annenize babaniza hem onlar duzelecek hem siz rahatlayacaksiniz. neden bunu yapmiyorsunuz???