Keşke meslek sahibi olup öyle evlenseydimsayfa 8 ve 9 da boşanma kararı aldıgımızı yazdım

yüreklendirici bir örnekten bahsedeyim. bir arkadaşım var bizim fakültede formasyon dersleri alırken tanıştım. boyu kadar çocukları vardı. üniversite okurken bırakmış evlenmiş yıllar sonra afla geri dönmüş. birkaç sene önce fakülteyi bitirdi. ardından yüksek lisans ve şimdi doktora. ayrıca geçen sene öğretim görevlisi oldu.
vazgeçmeyin, azimle sabırla elde edilemeyecek akademik başarı yok.

Hala ağlıyorum.. Beni gelecekte neler bekliyor bilmiyorum. Hamile olmasam bu kadar dert edinmezdim boşanmayı. Ama bebeğim... Babasının onu hiç sevmemesi ne kadar acı... eşime de söyledim. Mahkeme kararı çıkarttıracağım madem sevmiyorsun bebeğimizi o zaman doğduğunda da asla görmeyeceksin dedim. Umrunda bile olmadı...

İşi gücü para pul hesabı yapmak.. Birde diyor ki , önceki eşi yani x , x e verdiğim nafakayı sanada veririm dedi!!! Bende bu yaşattıklarından sonra çook daha fazlasını alırım ama tenezzül dahi etmiyorum beş kuruş istemiyorum senden dedim. Bebeğimle bir hayata başlayacağım Allah yardımcım olsun.. Ailelerde öğrendi artık durumu. Annem ne dedi biliyor musunuz. Çocuklu boşanmış 21 yasında kadını rahat bırakmazlar asılırlar , iyi erkek yok hepsi ayno dedi. Cahil kadın! Bende hayatımda erkek olmasına gerrk yok çalışır yük olmam size dedim... Of yalan dünya offf.

Esiniz bebegi istemiyorum mu dedi..
Ve neden bosanmaya geldi konu?
Eski açtığım konularda var zaten sürekli tartışıyorduk en ufak şeylerden bile. Şiddette gördüm zamanında ama o zamanlar hep düzelir diye düşünüyordum.. Şimdi de 4-5 gündür aramız açıktı bu tartışmalardan dolayı boşanma kararı aldık. Zaten bebeği sevmiyorum dedi :KK43: bende doğuncada yüzünü göstermiycem o zaman sana dedim...

doğumunuza 1 ay kalmış neredeyse,
bu zamanda ne boşanması... ?

ikinizde fazlasıyla gerginsiniz belli ki...
bana kalırsa şu an kendinizi doğuma hazırlayın, boşanmaya değil ..

bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alın, ondan sonra boşanmayı gündeme getirirsiniz...
şu an en önemli şey bebeğiniz...
kendinizi üzüp erken doğuma sebep olmayın... lütfen lütfen lütfen bebeğinize odaklanın ...

Allah yar ve yardımcınız olsun..

Teşwkkür ederim arkadaşlar :KK43: insanın o kadar zoruna gidiyor ki... Bu bebeğin ne suçu günahı var... çok üzgünüm ne yaparım ne ederim hiç bilemiyorum. Başka kadın vs yok diyor sadece yorulduğunu söylüyor. Ki eski konularıma bakarsanız asıl yorulan benim.. Allah yardımcım olsun

Eski açtığım konularda var zaten sürekli tartışıyorduk en ufak şeylerden bile. Şiddette gördüm zamanında ama o zamanlar hep düzelir diye düşünüyordum.. Şimdi de 4-5 gündür aramız açıktı bu tartışmalardan dolayı boşanma kararı aldık. Zaten bebeği sevmiyorum dedi :KK43: bende doğuncada yüzünü göstermiycem o zaman sana dedim...
adama bak madem sevmio neden yapıo
işimiz zor bayanlar bu erkeklerle

Esin seni bosayip ne yapacak acaba? Ücünce kez evlenecekmi ? Her iki evlilikten cocuklariyla hemde.
Gülerim ben buna iste..yasi basini almis kac cocuk babasi ..kizlarda kapida bekliyordu onu. Blöf yapiyor bence..
Sinirden söylemisdir muhtemelen.
Bosansaniz zaten onun zararina senin yararina olur. Sana az cektirmemis. Senin önünde de yillar var cok sey degistirmek icin.
Sen simdilik hicbirsey düsünme onu kaale alma..sadece bebegini düsün kendine güzel bi cay demle keyfine bak.
Herseyin hayirlisi olur merak etme zaten.

Teşwkkür ederim arkadaşlar :KK43: insanın o kadar zoruna gidiyor ki... Bu bebeğin ne suçu günahı var... çok üzgünüm ne yaparım ne ederim hiç bilemiyorum. Başka kadın vs yok diyor sadece yorulduğunu söylüyor. Ki eski konularıma bakarsanız asıl yorulan benim.. Allah yardımcım olsun

Esin seni uzmek icin en hassas noktana basmaya calismis. Amaci senin canini yakmak. O yuzden ciddiye alma kendisini.. "Dogunca yuzune soylersin sevmedigini bana ne soyluyorsun seninle bebegin arasindaki mevzu banane ki" de oyle kalakalsin.seni uzmesine izin verme.

Doguma bir ay var, siddet de var ne cozum onerecegimi ben de bilemedim aslinda..

Çok üzüldüm aileler malesef öyle düşünüyor hemen evlenirseniz diye belki de kendince Önünü almak istemiştir
Bundan sonra size okumak ve çalışmak düşüyor Allah tüm darda kalanlarla birlikte size de yardım etsin

Esin seni bosayip ne yapacak acaba? Ücünce kez evlenecekmi ? Her iki evlilikten cocuklariyla hemde.
Gülerim ben buna iste..yasi basini almis kac cocuk babasi ..kizlarda kapida bekliyordu onu. Blöf yapiyor bence..
Sinirden söylemisdir muhtemelen.
Bosansaniz zaten onun zararina senin yararina olur. Sana az cektirmemis. Senin önünde de yillar var cok sey degistirmek icin.
Sen simdilik hicbirsey düsünme onu kaale alma..sadece bebegini düsün kendine güzel bi cay demle keyfine bak.
Herseyin hayirlisi olur merak etme zaten.

Yorumunuzu okuyunca gülümsedim epey moral oldu çünkü :) Zaten öyle birşey olsa bile evlenen kişi 1 ay dayanır en fazla.. Benim kadar salak olamaz yani.. Sadece bebeğimi düşünüyorum onun sağlığı mutluluğu benim için herşeyden önemli...

Teşekkür ederim yorumlarınız için arkadaşlar... Artık ağlamıyorum. Bebeğimi üzemem öyle bi adam yüzünden. Bundan sonrası için çok endişeliyim çünkü eminim hiç birşey eskisi gibi olmayacak.. Daha güçlü olmalıyım.

İşi gücü para pul hesabı yapmak.. Birde diyor ki , önceki eşi yani x , x e verdiğim nafakayı sanada veririm dedi!!! Bende bu yaşattıklarından sonra çook daha fazlasını alırım ama tenezzül dahi etmiyorum beş kuruş istemiyorum senden dedim. Bebeğimle bir hayata başlayacağım Allah yardımcım olsun.. Ailelerde öğrendi artık durumu. Annem ne dedi biliyor musunuz. Çocuklu boşanmış 21 yasında kadını rahat bırakmazlar asılırlar , iyi erkek yok hepsi ayno dedi. Cahil kadın! Bende hayatımda erkek olmasına gerrk yok çalışır yük olmam size dedim... Of yalan dünya offf.
bence küçük sebeplerden boşanıyorsunuz.. boşanmak bu, kolay değil..

bence küçük sebeplerden boşanıyorsunuz.. boşanmak bu, kolay değil..

Şu aşamada bende istemezdim böyle birşeyi. Kim istemez ki doğum sancısı tutunca eşiyle beraber gitmeyi , doğumdan sonra eşinin onu kapıda beklediğini bilmeyi... Bebeği ilk gülücüklerini atarken görmesini en çok ben isterdim. Ama eski konularıma da bakarsanız hak verirsiniz.. Bu kadar sorumluluğu tek başıma sırtlanmak benim içinde çok çok zor.. Ama mücadele etmeliyim , artık tek değilim ki..

size daha önce verdiğim örnekteki arkadaşım da eşinden boşandı (bahsetmek istememiştim) evlendiğinden beri sorunluymuş evliliği. şimdi özgür ve mutlu çocuklarını daha sağlıklı bir ortamda büyütüyor. inşallah sizin için de hayırlısı olur.

X