kesinlikle olmaz !! :(

bdp yi mi destekliyorsunuz erkek arkadaşınıza hak verdim şimdi daha çok yazardım ama yeni ceza aldım konuşmayım daha fazla.. uzun lafın kısası bence de ayrılmanız hayırlı olmuş

Aynen bende öyle dedim onlarun yaninda bu konuşmalara bende hic girmem tabiki . ayrıca buradaki bazi arkdaslar ayrildgmzi sanmis ayrilmadik erkek arkadasim anlayisli çok şükür buradaki bazi SIG zihniyetteki arkadaşlar gibi değil allahtan o zaman çekilmez olurdu ama en azından sevgilimle bu konuyu konusabiliyorum hangi çağda yasiyoruz da asaraiz keseriz diyebiliuorsunuz ya asip kesebiliosaniz siz önce kendi vicdaninizi sorgulayan sonra baskasina bakin hayatta kotu olmasa iyinin kiymeti anlasilmazdi iyice kotu de göreceli ona kimse karisamaz ben buraya uzuntumu paylaşmak için yazdim burdasi meclis değil kimseyle tartismayacam ben ayrilip devam edeyim mi diye de yazmadum Nasil yol almalaiyim Nasil yapici olabilirim bu is Nasil olur diye konuşmaya geldim bu site de çok şükür hic bi zaman ceza da almadim ne dedigimi tartip ölçüp öyle söyledim hala da öyle söylüyorum k.bakmayin arkdaslarda ben dert yaniyorum nazi arkadaşlar ne dediğini bilmeden beni çileden cikartti siyaset yapmaya gelmesin uzuntumu paylastim bazi arkadaşlara çok tesekkur ederim ortak oldular uzuntume ,destek verdiler sağ olsunlar ben neyin doğru neyin yanlis olduğunu sormadim herkesin doğrusu farklı ben çözüm aradim sadece

Senin derdine ortak olanlar ve sana hak verenler olayı chp-akp veya buna benzer bir siyasi görüş farkı olan algılamışlardı muhtemelen. Ancak şimdi anlaşıldı ki olay mhp,akp,chp (orası önemli değil)-bdp görüşüymüş. Unutmayın ki kürt hakkını savunabilirsiniz ama bdpye oy vererek dolaylı da olsa pkkya destek veriyorsunuz. Yada pkkya sempati duymayan biri bdpye oy vermez. Erkek arkadaşınız sizi sevdiğin için gerçekleri görmüyor. Ben onun yerinde olsam çoktan ayrılırdım

Konuştuğunuz şeyle çok saçma ona cvp vermiyorum siz sevgilinin yerinde değilsiniz onun yerinde sizin gibi olsa o ayrilmadan ben ayrilirdim ben yapiciyim çözüm ariyorum diyorum kalkip neler diyorsunuz haddinizi bilin

aynen katılıyorum

bdp pkk için ne diyor ? terör örgütü değildir diyor. başka ne diyor ? çözüm için imralıyı muhatap alın diyor. bdp nin bu ve buna benzer söylemlerinden ve parti bayrak renklerinden ve daha bir çok örnekten anlayacağımız üzere bdp = pkk dır. bu sebeptendir ki bdp yi destekleyen herkes aslında pkkyı desteklemiş oluyor... bu insan sence vicdanlı olabilir mi ?? soruyorum.. zaten bdp oy veren biri sırf pkk nın siyasi kolu diye veriyor.. bdp'ye oy verenlerin çoğu da bu memlekette neler olup-bittiğini anlayacak ve yorumlayacak seviyeye sahip değil.!!. 'kürtlerin portisıdır' deyip atıyorlar oyu. konu sahibide öyle muhtemelen

Konu hakkında daha fazla görüşe ihtiyacim yok herkese TSK ederim iyi haberler var buradaki karamsar arkadaşlarin düşündüğü gibi olmadi annesi de yumuşamaya baslamis zaten beni ve ailemi tanidigi an önyargılardan kurtulcagina eminim onyargi ile yaklasmasin yeter

Katılıyorumm

Arkadasim ben buraya siyaset tartışmaya gelmedim ki zaten oturup kimseyle tartismam herkesin kendi karari ben her karara saygi gosteririm sen nasilsin bilemem ama benim derdim baskaydi yavaş yavaş çözüme de kavuşuyor çok şükür burada başka konulara girmeye gerek olmadigini düşünüyorum

Yine de zaman ayirip cevap verdiğin için tesekkur ederim

eşimin ailesi ve benim ailem arasında da siyasi farklılıklar var bunnlar olabilecek bişey sonuçta herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil. hee mezhep farklı olur o zaman bende yapamazdım. aileler bir araya geldiğinde siyasi konu açılsa bile herkes saygı gösterir düşüncelere.
ama sizin sevgilinizde ve ailenizde bu saygı yok. o yüzden bence en başından bitirmeniz en sağlğıklısı.
sen benle aynı düşünücen yoksa hakkımı helal etmem ne demek alla alaa...

Yine de zaman ayirip cevap verdiğin için tesekkur ederim

rica ederim ama şeytana hizmet ettiğinin farkında değilsin bunu da unutma erkek arkadaşına her konuda güven sen onu dinle nacizane bir tavsiye benden sana!!!

rica ederim ama şeytana hizmet ettiğinin farkında değilsin bunu da unutma erkek arkadaşına her konuda güven sen onu dinle nacizane bir tavsiye benden sana!!!

Ben ona her konuda güveniyorum zaten guvenmezsem devam etmezdim bana ve aileme saygi gostercegine de guvendigim için devam ediyorum yoksa etmezdim keza o da öyle. Neye hizmet ettiğimde beni ilgilendirir ben halimden durumundan oldukça memnunum. Sevgiler..

biraz yazılanları okudumda ben çocuğun annesi olsam bende karşı çıkar çocuğuma müsade etmezdim. en başta sağ sol olayı sandım ama olay farklıymuş. bence kendi görüşünüzde birileriyle takılsanız çok daha iyi olur. sonuçta vatan hainlerinin, vatanı bölmek isteyenlerin, katillerin olduğu bir taraftan bahsediyoruz

allahım benimde bir oğlum var.büyük konusmayayım ama küçücük çocukları katleden adamın partısıne oy veren bir kızı oğluma almayı bırak.yüz yüze gelip konusma tenezzülünde bulunmam...
allahım birde burada rahat rahat pkk yı onayladığınızı anlatıyorsunuz pessss yanı...
pkk yanlısı seniiiii....

Son düzenleme:

Allahtanki annesi yumusuyorda sizin gibi dusunmuyor

Yuh yani başka birşey demiyorum bu konuya da başka bise yazmiyorum çünkü iyice sacmalanmaya baslandi burada yorumları bi okuyun bi benim yaklasimima bakin birde kendinizin lütfen saygidan bahsederken sayginin ne olduğunu bilmeyenlere tartismayacam hoscakalinn

oo başta konuyu okuduğunda yazık bir siyasi görüşe ilişki bitermi dedim ama ülkemizi bölücü bir örgüte destek veren bir partiyi tutuyor ise ve onlar gibi düşünüyor ise o sevgilinin ailesi yerinde olsam asla ama asla izin vermezdim..bu bir siyasi görüş değilki..bu resmen ülkeyi bölmek isteyenlere destek verenler topluluğuuu

bazıları saygı duyuyormuş konu sahibinin siyasi düşüncesine ona da pesss yaniii !!! ben hiç de saygı duyamayacağım, hiç de hümanist davranamayacağım bdp ye oy verenler hayvanımsılardır. hayvanlara hakaret etmek istemiyorum o yüzden hayvanımsı diyorum!!!

vallahi canım bende saygı duymuyorum.ve onları insanlık sıfatına koymuyorum bile....muhattap olduğum kişide kimmiş ya pkk yanlısı....yaratık bunlarrrr

sonuna kadar katılıyorum..vatan hainleri bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…