bakın tam da yazdıklarımın üstüne bir arkadaş daha konu açmış..bdv ye bakarsan o kadra çok konu var ki erkeğin ailesi tarafında istenmediği için hayatı mahfolan...
bir tane örnek sadece:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=720843
Bende anlamadim gittisizi olduğunuz gibi kabul etmeyecekse nasıl mutlu olacaksınız? hem de ilk önce bu konu hakkında anlaşıp sonra annesinin lafına göre olmaz diye tutturuyorsa... anlamıyorum bu erkekleri bazen
Ben fikrimden vazgeçmem tamam esler birbirine karisabilir ama bu tur konularda değil benlik sorun kalmadi biz konuştuk anlastik simdi o ailesini iknaya ugrasiyor hayirlisi olsun diyrmben olsam hiç düşünmeden ayrılırdım..
annesinin fikriyatına göre hareket eden bir erkekten koca olmaz.
kaldı ki siyasi konularda herkes aynı fikirde olmalı diye bir kural mı var? veya ayrı görüşlerdeki kişiler evlenemez mi?
bir de aileyi siyaset açısından değerlendirmesi çok komik olmuş kayınvalide adayının.
böyle insanlar herşeyi güllük gülistanlık sanıyor demek ki..
siyaset yüzünden yeri geliyor aile fertleri bile anlaşamıyor.
herkes konuşacağı yeri ve duracağı yeri bildikten sonra problem olmaz.
sizi olduğu gibi kabul etmesi gerekirdi, hem karşınızdaki istiyor diye siyasi fikrinizi değirtirmeniz çok saçma olur inanın..
kaç yaşındasınız bilmiyorum ama her ne olursa olsun bireyin fikrine saygı duyulmalı diye düşünüyorum..
"Sevdiklerinizle siyaset yapmayın. Siyaset dostlukları zedeler. Siyasetçiler yollarına devam eder. Siz dostlarınızı yitirirsiniz.."
- Aristoteles -
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sevgilinle aranı düzeltmene sevindim canım senin lafına gelmesi güzel başta blöf yaptı galiba her neyse sana kolay gelsin ailesi ve ailenle arada kalmazsın umarım hayırlısı olsun hakkında
Siyasi goruslerinizi cidden cok merak ettim soyleseniz olmaz mi
Siyasi goruslerinizi cidden cok merak ettim soyleseniz olmaz mi
Çok merak ettiyseniz söyleyeyim benim gizlim saklim hic olmuyor zaten bizim aile bdp ye veriyor oylarini onlarinki MHP ye veriyor diyoki siz bdp dişinda bi partiye verseydiniz sorun olmazdi ama direk o partiye verdiğiniz için sorun acik acik yazmaz istedim ya ama ne yapayom yani ailemin düşüncesi bu ben saygi duyuyorum her görüşe her fikireaynen ben de merak ettim. biri sağcı biri solcu ama kimm??
Çok merak ettiyseniz söyleyeyim benim gizlim saklim hic olmuyor zaten bizim aile bdp ye veriyor oylarini onlarinki MHP ye veriyor diyoki siz bdp dişinda bi partiye verseydiniz sorun olmazdi ama direk o partiye verdiğiniz için sorun acik acik yazmaz istedim ya ama ne yapayom yani ailemin düşüncesi bu ben saygi duyuyorum her görüşe her fikire
Millet din farki mezhep farki olduğu halde sorun yapmiyor
Çok merak ettiyseniz söyleyeyim benim gizlim saklim hic olmuyor zaten bizim aile bdp ye veriyor oylarini onlarinki MHP ye veriyor diyoki siz bdp dişinda bi partiye verseydiniz sorun olmazdi ama direk o partiye verdiğiniz için sorun acik acik yazmaz istedim ya ama ne yapayom yani ailemin düşüncesi bu ben saygi duyuyorum her görüşe her fikire
Millet din farki mezhep farki olduğu halde sorun yapmiyor
Aynen canim bizim Aramiz düzeldi o ailesini ikna etmeye calisiyor bende benim yanimda duran birini kaybetmek istemiyorum . benim dusunceme gore de saygiyi her insan hak eder saygi oy vedigin partiye gore değerini yitirmemelidir zaten o tarz yorum yapanlara yazmicam çünkü vicadnimizi partiye gore tartip vicdansizdir diyen kişiye hic birşey anlatamamki allahtan erkek arkadasim ailemi de beni de taniyor da vicdanimiz ve saygimiz konusunda sorun olmadigini biliyorBen sizin yerinizde olsam ayrılırdım. Ailelerle tanışma faslına gelene kadar öğrenememiş mi hangi partiye oy verdiğinizi? Demek ki hayatınızı etkilemiyormuş ki birlikte olmaya devam etmişsiniz. Benim birlikte olduğum insan böyle düşünemez diyorsa en başından birlikte olmayacaktı. Kimsenin karşısındakinin görüşlerine ambargo koyma hakkı yok.
Ha ayrıca yorumlara şöyle bir baktım da bir kişinin sadece oy verdiği partiye bakarak, saygıyı hak edip etmediğine, vicdanına laf etmeniz çok sığ birşey.
tamamen zıt dusuncelerde oldugunuzu soylemissiniz,
ailelerin farklı dusunmesi sorun olabilir ancak siz karsılıklı olarak birbirinizin goruslerine saygı duyuyorsanız ya da ortayolu bulabiliyorsanız iliskinize sahip cıkın derdim.
ancak siz erkek arkadasınızla dahi surekli tartısmıssınız ilk zamanlarda... su an bu konuyu gozardı etseniz dahi ilerde cocugunuzun nasıl yetisecegi konusunda da surekli tartısabilirsiniz.
uzun bir sure beraberken tam evlilik asamasına gelindiginde boyle konusması bence karaktersizce.
hic bu iliskiyi zorlamayın, barısamaya dair adım atsa da kabul etmeyin.
ilerde size insan olarak saygı gosteren ve dusuncelerinizi de onaylayan biriyle cok daha mutlu olursunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?