Kizlar ortak karar alalim simdi arayip ne oldu bitti ogreneyimmi bide konuyu açarsa beni bu konu da değiştirme biz bunları konuştuk benle bu konularda tartisacaksan ben devam etmiyorum diyeyimmi yada hic bise yapmayip bekleyeyimmi offf habersizlik çok kotu
Biraz sabret bakalım şuan arama bence beklemede kal.
Eğer ki ararsa sakin bir şekilde bunca zaman aranızda sorun olmayan bu konuyu sorun etmemesini söyle
Yani siz istedikten sonra aileleri idare edip orta yolu bulabileceğinizi gerekirse bu tarz konuları hiç açmayacağınızı konuşun
Kısaca sen elinden geleni yap o aradığı zaman güzelce anlat değişmeyeceğine de söyle
Bakalım ne diyecek kabul edecek mi senin de dediğin gibi onun tavrı belirleyecek olayı
Ama biraz dik dur ki karşısında gerekirse vazgeçebilceğini hissetsin ki kaybetmemek için uğraşsın
Bi saat kadar daha beklicem bakalim aramazsa arayip sakince ( yapabilirsem) konuscam tavrina gore söyleyeceğini soyleyecem annesi baska bise demismi ogrrncem hayirlisi artikSonuna kadar sana katılıyorum canım kendini iyi hissedeceksen ara ama yapıcı olmaya çalış baktın umduğun gibi tepki yok sen de gözdağı verirsin atla deve değil ya sen bir bireysin kimsenin kölesi değil hakkında hayırlısı olsun haberlerini bekliyorum
Bi saat kadar daha beklicem bakalim aramazsa arayip sakince ( yapabilirsem) konuscam tavrina gore söyleyeceğini soyleyecem annesi baska bise demismi ogrrncem hayirlisi artik
Merhaba kizlar 1.5 yillik ilişkin var ve aileler biliyor artik. Geçenlerde de konu acmistim erkek arkadasim tanismaya geldi ve ailem çok sevdi diye bende annesiyle 2,3 kez tlf da knstum ve bana isindigini söylemişti . ancak bi sorun var ki yani bana gore sorun değil ama onlara gore sorunmus iki aile kültür olarak farklı özellikle siyasi acidan tamamenn uç fikirlere sahip aileler . bizde basta sevgilimle tartisirdik ama sonra doğru kararin birbirimize bu konu da karismamak olduğunu ve saygi göstermek olduğuna karar verdik ve bu konulara girmedik taaki dun erkek arkadasim annesine söyleyene kadar annesi farklı uçlarda olduğumuzu duyunca kesinlikle olmaz demiş ve sonra erkek arkadasimla tartistik bana bunun sorun olcagini soledi bende biz bunlari konuşup kapattik artik sorun yoktu annen boyle deyince sen hemen sorun olur demeye basladin dedim sürekli bana senin dusuncen yanlis tamam ailene öyle dusunsun ama karim olacak kişi bu sekil düşünmesini istemiyorum eğer bi yerde kendi düşüncelerini savunursan sana hakkimi helal etmem fln dedi bende senin ailenin yaninda asla bu konulara girmem onlari kirmam sende benim ailemn yaninda öyle davranirsin ama onun dişinda bana bunu düşünme savunma diyemezsin dedim.. Beni en çok üzen de sizin bu fikirlere sahip oldugunuzu öğrendiğim anda bitirmeliydim i zaman hata yaptim çünkü seni çok seviyordum hala seviyorum ama yanlis anlama bu hatali bi baslangicti dedi(( dun akşam msj attim seni çok seviyorum bunu bil sana karsi belki hata belki dogruyum bilmiyorum ama otur karar ver ben en basta nasilsam oyleyim seninle anlastik nazi konularda ama simdi sen bana olmaz degiseceksin diyorsun bizim anlaşmaya vardigimiz bisey yüzünden senle tekrar tartismicam en basta ne konustuysak o ii.geceler by yazdim o da sadece by dedi bgn de hic aramadi .. Ben yanlış miyim kizlar böle davranmasi normal mi ? Annesi tanimadigi biri hakkında kuşkulu olabilir ama beni tanimadan böyle davranması bence yanlis ayrıca önce sevdim diyip sonra bunları duyunca kesinlikle olmaz demesi beni sarsti
Ben olsam siyasi görüşümün paralel olmadığı biriyle sevgili olamazdım. Çünkü bizim evimizde de bu konular çok konuşulur ben de öyleyim. Çok okurum, çok tartışırım çevremdeki insanlarla.
Ama bakıyorum. Siz 1,5 yıllık ilişkidesiniz. Sorun yaşamamışsınız. Demek ki çok da hayatınızın merkezinde değil bu konular. Ne güzel o zaman! Annesi ağzını açana kadar problem olmayacakmış resmen. Bu çocuk annesine sanane diyebilseydi yine sana önemli değil diyecektim.
Ancak bu oğlan annesinin bir lafıyla 180 derece dönmüş. Yok bu olmadı.. Hayırlısı olmuş sanırım. Çünkü bu mesele siyasetle kalmaz. Annesinin her lafıyla sana aslan kesilecekse bence sana uzak olsun.
Cadaloz karının elinden ucuz kurtulmuşsun ne diyim..
yine de bu tarz kelimeler kullanmadan çünkü ilerde yuzyuze bakcagim insanlar hakkında boyle düşünmek istemem ben bi erkek arkadasima bakarim o da inş bnm yanimda ailesine yaranmislik yapmam asla ama saygisizlikta yapmam benim de ailem var ve ben yapici olma taraftariyim
Şuanda bir dönüş yapmış erkek arkadaşınız tekrar ama pek sağlıklı gelmedi bana.
Her an ailesine göre fikirleri değişecek gibi ya da evlenseniz dahi evlilik içinde
size sıkıntı çıkaracak gibi.
O yüzden nişan, evlilik için filan acele etmeyin, iyi ölçün tartın, anlayın.
Farklılıklar derken aşılamaycak ne farklılıklar var onu tam anlayamadım,
sonuçta anlayış gösterilebilir çok uç şeyler yoksa arada, çünkü aynı ev içinde
aynı hayat içinde işler çok kolay olmuyor malesef.
Bence haklısınızMerhaba kizlar 1.5 yillik ilişkin var ve aileler biliyor artik. Geçenlerde de konu acmistim erkek arkadasim tanismaya geldi ve ailem çok sevdi diye bende annesiyle 2,3 kez tlf da knstum ve bana isindigini söylemişti . ancak bi sorun var ki yani bana gore sorun değil ama onlara gore sorunmus iki aile kültür olarak farklı özellikle siyasi acidan tamamenn uç fikirlere sahip aileler . bizde basta sevgilimle tartisirdik ama sonra doğru kararin birbirimize bu konu da karismamak olduğunu ve saygi göstermek olduğuna karar verdik ve bu konulara girmedik taaki dun erkek arkadasim annesine söyleyene kadar annesi farklı uçlarda olduğumuzu duyunca kesinlikle olmaz demiş ve sonra erkek arkadasimla tartistik bana bunun sorun olcagini soledi bende biz bunlari konuşup kapattik artik sorun yoktu annen boyle deyince sen hemen sorun olur demeye basladin dedim sürekli bana senin dusuncen yanlis tamam ailene öyle dusunsun ama karim olacak kişi bu sekil düşünmesini istemiyorum eğer bi yerde kendi düşüncelerini savunursan sana hakkimi helal etmem fln dedi bende senin ailenin yaninda asla bu konulara girmem onlari kirmam sende benim ailemn yaninda öyle davranirsin ama onun dişinda bana bunu düşünme savunma diyemezsin dedim.. Beni en çok üzen de sizin bu fikirlere sahip oldugunuzu öğrendiğim anda bitirmeliydim i zaman hata yaptim çünkü seni çok seviyordum hala seviyorum ama yanlis anlama bu hatali bi baslangicti dedi(( dun akşam msj attim seni çok seviyorum bunu bil sana karsi belki hata belki dogruyum bilmiyorum ama otur karar ver ben en basta nasilsam oyleyim seninle anlastik nazi konularda ama simdi sen bana olmaz degiseceksin diyorsun bizim anlaşmaya vardigimiz bisey yüzünden senle tekrar tartismicam en basta ne konustuysak o ii.geceler by yazdim o da sadece by dedi bgn de hic aramadi .. Ben yanlış miyim kizlar böle davranmasi normal mi ? Annesi tanimadigi biri hakkında kuşkulu olabilir ama beni tanimadan böyle davranması bence yanlis ayrıca önce sevdim diyip sonra bunları duyunca kesinlikle olmaz demesi beni sarsti
Onunla su an sorun yok şükür evet ailesi bu konularda keskin ama onun hatri için tabiki kendimi ezdirmeden kendimi onlara tanitcam fikir ayri olabilir ama sevgi sayginin ayri olmadigini gostercegime inanıyorum. Bu gergin zaman da arayip konusamam ama biraz yumusasinlar o benim aileme Nasil kendini sevdirebildiyse ben de en azından onun için uğraş gostercem ama korkuyorum ya onu da gerçekten reddederlerse vicdan olarak rahat olmak istiyorumAyrildin sandim ben. Oyle bir son okudum cunku. Erkek arkadasin ailesinr karsi durursa zaten sorun yok.. butun is onda bitiyor..
Guveniyor, seviyorsaniz yola devam o haldeBen inanmasam hic bu yola cikmazdim bunun problem olcagini bilydm oldu da simdi bana hak verdi ve ben güveniyorum ve seviyorum kizlar su andan sonra yapici olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?