kesinlikle olmaz !! :(

Yazim hatalari yapiyrm k.bakmayin elim ayagim titriyor uzun yazinca ozenemiyorum

Sonuna kadar sana katılıyorum canım kendini iyi hissedeceksen ara ama yapıcı olmaya çalış baktın umduğun gibi tepki yok sen de gözdağı verirsin atla deve değil ya sen bir bireysin kimsenin kölesi değil hakkında hayırlısı olsun haberlerini bekliyorum

Biraz sabret bakalım şuan arama bence beklemede kal.
Eğer ki ararsa sakin bir şekilde bunca zaman aranızda sorun olmayan bu konuyu sorun etmemesini söyle
Yani siz istedikten sonra aileleri idare edip orta yolu bulabileceğinizi gerekirse bu tarz konuları hiç açmayacağınızı konuşun
Kısaca sen elinden geleni yap o aradığı zaman güzelce anlat değişmeyeceğine de söyle
Bakalım ne diyecek kabul edecek mi senin de dediğin gibi onun tavrı belirleyecek olayı
Ama biraz dik dur ki karşısında gerekirse vazgeçebilceğini hissetsin ki kaybetmemek için uğraşsın

Bi saat kadar daha beklicem bakalim aramazsa arayip sakince ( yapabilirsem) konuscam tavrina gore söyleyeceğini soyleyecem annesi baska bise demismi ogrrncem hayirlisi artik

Bi saat kadar daha beklicem bakalim aramazsa arayip sakince ( yapabilirsem) konuscam tavrina gore söyleyeceğini soyleyecem annesi baska bise demismi ogrrncem hayirlisi artik

Aynen öyle sakinliğini koru hakkında hayırlısı olsun umarım istediğin gibi bir konuşma olur

ne diyebilir ki: peki tamam sevgilim,hadi yine iyisin istediğin gibi düşünmene ,istedğin partiye oy vermene ,hatta ailenin bile bunları düşünmesine izin veriyorum

Geçen bir arkadaşımın da başına geldi böyle bir durum. Başlamadan biten bir hikaye oldu. Ve yine erkek kişisi tarafından bitirildi. O gün onunla konuşurken de ne hale geldik demiştik. Benim de farklı görüşte bir sürü arkadaşım var. Sevgilim de oldu. Bir kere sorun ettiğimi, edildiğini hatırlamıyorum. Saygı çerçevesinde konuşulur fikirler, tartışılır. Kırıcı olunacaksa kapatılır. Ama fikrini değiştirmeye çalışmak nedir? Böyle bir konuda ailesinin lafıyla size bu tepkiyi gösteren adam ilerde nelere karışmaz ki diye düşündüm ben. Zor olacak ama yol yakınken dönün derim..

Bu konuda tecrübeli biri olarak derhal ordan uzaklaş derim. canın çok yanar sonra canım. asla beraber olamazsınız malesef

Kizlar ilk ben aradim baya tartistik olmaz boyle dedim bana saygi duymuyosun dedim bu şekilde yürümez dedim o da neden ayrilalim çözelim bi şekilde benim değerim yok mu hic dedi bende değerini bunla ölçme dedim ben senle mutlu olmak için beraberim dedim tabiki kavga da ederiz ama bu önceden anlaşmaya vardgmz biseyse olmaz dedim ben bunları düşünüyorum belki bi zaman gelir hata gorururum o zaman fikrim değişir onun dişinda dgsmez dedim o da Tmm kapatalim artik bunları dedi bende dedimki basta çok onyargili yaklastin ailem de bu düşüncelere sahip DİE geldin tanistin sana bi yanlisimiz oldu mu dedim bu konuyu kapatirim ama ilerde bana ben bunu içimde dert ettim simdi patlak verdi DİE bidaha bana bunları yasatmicaksin dedim tamam asla acilmicak bu konular dedi . annenlerle ne oldu dedim bgn konusmadik dun olmaz ben tanismaya da istemeye de gitmem demiş bende e ne olacak boyle peki dedim zamanla kabul edecekler dedi etmezlerse dedim etmezlerse beni reddecekler dedi ben senden Vazgeçmem dedi ( kizlar rica ediyorum ailesi hakkında agir biseler demeyin hem sogumak istemiyorum hem de büyüklerim sonuçta belki yuzyuze bakacaz ilerde ben burada onlari kesmek iicin değil yardim için bunlari anlatyrm fikirlere ihtiyacım var )

Şuanda bir dönüş yapmış erkek arkadaşınız tekrar ama pek sağlıklı gelmedi bana.
Her an ailesine göre fikirleri değişecek gibi ya da evlenseniz dahi evlilik içinde
size sıkıntı çıkaracak gibi.
O yüzden nişan, evlilik için filan acele etmeyin, iyi ölçün tartın, anlayın.
Farklılıklar derken aşılamaycak ne farklılıklar var onu tam anlayamadım,
sonuçta anlayış gösterilebilir çok uç şeyler yoksa arada, çünkü aynı ev içinde
aynı hayat içinde işler çok kolay olmuyor malesef.

yine de bu tarz kelimeler kullanmadan çünkü ilerde yuzyuze bakcagim insanlar hakkında boyle düşünmek istemem ben bi erkek arkadasima bakarim o da inş bnm yanimda ailesine yaranmislik yapmam asla ama saygisizlikta yapmam benim de ailem var ve ben yapici olma taraftariyim

Ayrildin sandim ben. Oyle bir son okudum cunku. Erkek arkadasin ailesinr karsi durursa zaten sorun yok.. butun is onda bitiyor..

siyaset yüzünden sevdiğinden ayrılan nadir ülkelerden biriyiz bence.. mesela ben yurtdışında hiç duymadım demokrat bir ailenin "bu kız cumhuriyetçi ailemize giremez" dediğini keşke herkes inancını, partisini, takımını içinde tutabilse..

herkes farklı görüşlere sahip olabilir. .
Mühim olan karşındaki kişinim fikirlerine sayıda bulunmak. .
Bence dert etme sen bilirsin elbette hayırlısı olsun cnmm. ..

Ben inanmasam hic bu yola cikmazdim bunun problem olcagini bilydm oldu da simdi bana hak verdi ve ben güveniyorum ve seviyorum kizlar su andan sonra yapici olcam

Bence haklısınız
Önceleri ne güzel birbirinizin siyasi görüşlerinize karışmadan ilişkinizi sürdürürken kv.adayı öğrenince birden bire sorun haline gelmiş
Zaten bu bazı kv.illa herşeye karışacak. Karismadikları bi siyaset kalmıştı
Kv adayısevgiliniz üzerinde çok etkili olmuş ki hemen fikrini değiştiriyor.ilişkinizin hatırı falan yok galiba sevgilinizde
Seviyordur sizi elbette ama insana da ' siyaset yüzünden beni bırakıyorsa sevmiyor galiba ' dedirtiyor açıkçası
Kısacası sevgiliniz büyük ayıp etmiş hatta üstüne şunun için ayrılmayı tercih etmis
Sizin yapacak biseyiniz yok ayrılmak isteyen kendisiyse ayrilcaksiniz

Bence olmaz fikirler uyuşmalı aşkta yeterli değil sonra evlendikten sonra zorla yaptırılıyor ve her an tartışmaya hazır olman gerek bunlar asla düzelmiyecek şeyler ufak ama ,ide bulandırıcı

Ayrildin sandim ben. Oyle bir son okudum cunku. Erkek arkadasin ailesinr karsi durursa zaten sorun yok.. butun is onda bitiyor..
Onunla su an sorun yok şükür evet ailesi bu konularda keskin ama onun hatri için tabiki kendimi ezdirmeden kendimi onlara tanitcam fikir ayri olabilir ama sevgi sayginin ayri olmadigini gostercegime inanıyorum. Bu gergin zaman da arayip konusamam ama biraz yumusasinlar o benim aileme Nasil kendini sevdirebildiyse ben de en azından onun için uğraş gostercem ama korkuyorum ya onu da gerçekten reddederlerse vicdan olarak rahat olmak istiyorum

Valla benim tamamen zit fikrimden, karsimda her seye ragmen o siyasi gorunusu savunan biriyle olmayi bırakın surda olsa dogrardim herhalde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben inanmasam hic bu yola cikmazdim bunun problem olcagini bilydm oldu da simdi bana hak verdi ve ben güveniyorum ve seviyorum kizlar su andan sonra yapici olcam
Guveniyor, seviyorsaniz yola devam o halde
Yalnız ilerde evlenince çocuklarınizin hangi siyasi fikirleri benimseyeceği konusunda tartışmalar yaşayabilirsiniz
Ayrıca sevgiliniz annesinin her sözünden sonra degisecekse işiniz zor
'Esimin fikri de bu anne 'diyebilmeli annesine pasif olmamali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…