Siz konuyu kapatmışsınız kendinize göre ama eş adayınızın içinde büyümüş demek ki.
Zaten siz sorun değil, bu konulara girmeyiz olur biter gibi düşünseniz de
eş adayınız kendi düşüncelerine paralel birini istiyormuş sanırım ki patlak da vermiş.
Hı tabi bu 1,5 sene sonra mı ortaya çıkmalıydı?
Hayır. En başta başlamamalıydı madem çok önemliyse.
Ama olan olmuş.
Bence üstüne düşmeyin.
Bi' otursun, bi düşünsün.
Üstelik siz de belki zaman geçtikçe sizin fikirlerinize, siyasi düşüncelerinize, hayat tarzınıza yabancı olan
bu arkadaşınızı istemeyebilirsiniz.
Siz de iyice düşünün.
Çünkü belli başlı noktalarda anlaşabilmek önemli bence.
Ay üstünü kapatırız, hiç konuşmayız, sevgimiz her şeyi yenebilir, modu bir süre sonra işlevselliğini yitiriyor.
Ben uysal bi yapiya sahibim onun ailesini yada onu kirmamak için hic bu konulara girmemesi becerebilirim ben bi tek onunla bu kadar mutlu oldum bazen bnm de soru işaretlerin oldu Tabiki çünkü ciddi dusudugun biri korku yasayabiliyrsun bazen ama ne olursa olsun beni tercih edeceğine hep emindim hala da eminim çünkü hala kendisi diyor seni birakmam DİE arkadaslarini aramis danismak için ailesi Nasil ikna edebilirim DİE atkadaslari olmaz Birak demiş o da seviyorum birakama demiş ben onun sevgisine inanıyorum çünkü ne olursa olsun ben hata yapsam bile benim yanimda oldu simdi de bnm yanimda oldu aile de karsi cikinca arada kalmamak için beni pasiflestirmek istio ama ben yapamam bunu ama birakamam da