• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesinlikle okuyun görüşe ihtiyacim var

ben olsam hiç dolandirmam bu ne ya derim direkt. Ne kadar çirkin bi yazışma derim sonra o nasıl tepki verirse ona göre bi tavır sergilerim
Dedim ki bune iğrençlik herkes kendine yakışanı yaparmış seni allaha havale ediyorum hiçbirşey demedi sessiz kalıyor

Bir çeşit psikopatlik gibime geldi.

Aldatıyor desem; küfür neden ediyor.

Terbiyesiz desem;nasılsın bebegim ile konuya neden giriyor.

Bir çeşit manyak bence.

Bir süre takip edin gizlice.
Söyle bu kadın oyunlarında bunun oyununa zarar vercek birşey yapmış buda kadına bu şekilde s eyler yazmış ama bu bir açıklama değil

Dedim ki bune iğrençlik herkes kendine yakışanı yaparmış seni allaha havale ediyorum hiçbirşey demedi sessiz kalıyor
Erkek tavrında bir nevi utanma anlamına geliyor bu . Özür dilemeye bile yüzüm yok gibi.
Söylediğiniz iyi olmuş bundan sonra tavırları nasıl oldu. Yani pişmanlık var mıydı yüzünde ya da kendini affettirme çabası

Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum yıkıldım resmen hiç beklemezdim bu tarz birşey hiç

Erkek tavrında bir nevi utanma anlamına geliyor bu . Özür dilemeye bile yüzüm yok gibi.
Söylediğiniz iyi olmuş bundan sonra tavırları nasıl oldu. Yani pişmanlık var mıydı yüzünde ya da kendini affettirme çabası
Yüzüme bakmıyor ve konuşmuyor normalde haklı olsa ortalığı ayağa kaldırır kendini savunur ama şuan öyle tepkisiz ki

Benim esim oyle bisey yapsa onu gormemis gibi davranip biri bana sosyal medyada boyle boyle yaziyor bana yuruyor galiba derim bakalim kendi napacak oyle bisey olunca

Back