kesinlikle istenmeyen gelin olmak?

kendine başka birini bul. yaş 23 beyin yaşı 15
erkekler gerıden gelırler hep.

allah aşkına azıcık mantık yaa..o senın dengın mı yani?
hadi o 30 olsa sen 37 olsan neyse..ama bu daha ergen

madem ailesini düşünecek olgunluktaydı, neden sizinle bir yola çıkmış. ben olgun olduğunu düşümüyorum

Evlenmek kadar bosanmak da normal
Ama seni tasiyamayacak bir kisi karsindaki
Yas farkindan bile sorun cikmis yarin obur gun evlenip ayrildiginicin de sorun cikacak
Ikinci evliliginde de husran yasamak istemiyorsan bu maceraya sen son vermelisin

Sana kacarim ne demek sandığınız kadar da olgun biri değil demekki yol yakınken çok üzülmeden bitirin ilişkinizi hem anne baba duası olmadan hiç bir yere varilmaz

kesinlikle olgunluğun yaşla bağlantısı yok yaşanmışlıkla bağlantısı var. onu siz tanıyorsunuz biz değil siz olgun diyorsanız sadece yaşına bakıp daha kişiliği bile oturmamış demek ön yargıdan başka bir şey olmaz. iki yetişkin evlenmek istiyorsa kimseden izin almak zorunda değil. bence kaçma gibi bir durumda yok. yani gider nikahı kıyar alır cüzdanı sizide elinizden tutar getirir eve biz evlendik der. ailenin her bireyine kendinizi kabul ettirme zorunluluğunuz yok. özelliklede yok yaşmış yok evlenip boşanmış bu sebeplerden. siz oğlunu mutlu ediyor musunuz? oğlları sizi mutlu ediyor mu? bitti..

Ben cok merak ediyorum Turkiyede ergenlik kac yasinda baslayip-bitiyor?
Su foruma gore 25 yas alti tum erkekler ergendir,
25 yas alti tum kizlar da cooook kucuktur...
Okuyan da sanir ki Turkiyede evlilik yasi 35...
Su "evlilik ve yas" temali konulardaki yorumlara bayiliyorum...

Neyse..
Konu sahibi, bana biraz donmeye baslamis gibi geldi arkadasiniz..
Her erkek aileye karsi cikamiyor..
Biraz daha gozlemleyin ona gore kararinizi verin derim..
Guveniyorum diyorsunuz ama son anda bekle bekle diyip lafindan cayarsa harcadiginiz vaktinize yazik..
Ha ciddi anlamda vazgecmeme dusuncesini surduruyorsa tmm o zaman bir yerlerden baslayalim dersiniz..
Yan cizerse belli etmis olur kendini zaten.

Çocuğun ağzı iyi laf yapıyor sende her söylediğine inanmışsın
seni kandırabilir ama bizi kandıramıyacak adam tüyecek az kalmış ailesini öne sürdüğüne göre tabana kuvvet kaçacak , bu ne yahu çocukla uğraşıyorsun

O aile sana hayatını zindan eder, haberin olsun, erkek arkadaşın bunun üstesinden gelemez yaşı daha çok ufak, hele birde kendi ayakları üzerinde durmuxorsa, imkansız. Yol yakınken dön derim

şevkini kırmak istemem cok yakın örnegim var yakın bir arkadasım bu erkek 23-24 yaslarında aynı senin yaslarında da sevgilisi var evlenp bosnmıs ve cocugu var kıza istyorum seni diyor bizlere ayrılıcam olmaz ben kimsenin cocuguna bakamam ailemde onaylamıyor zaten diyor umarım seninki ciddidir

Gerçekten çok zor bir durum. Benim ailem de Sevgilimi istemedi annem hergün öldüreceksin beni deyip duruyordu bana para vermek bile istemiyorlardı konuyu sevgilime açtım bir süre sonra ayrıldık şiödi gizli sürdürüyoruz ilişkimizi allah sonumuzu Hayır etsin ama ailem hiçbir zaman onaylamayacak biliyorum ben de anneme bir şey olmasından çok korktum. Sevgilin çok haklı bu konuda ayrılabiliyorsanız ayrılın derim ben.

29 yasindasin, evlenip bosanmissin ve23 yasindaki biriyile birliktesin. Valla empati yapmaya calistim da oturmuyor bir turlu. Sana kacarim ne demek ya ayrica. Bana komik geldi bu iliski kusura bakmayin ama uzaktan komik duruyor bence. Tabi tanisam sizi gorsem belki farkli dusunurdum ama.. zaten olgun dediginiz knsan da yukaridaki cumlesinden olgun olmadigini da gostermis. Benim dusuncem kendi denginiz biriyle olmalisiniz yanlis anlamayin asla daha gencsiniz ama karsinizdaki insan yas olarak hic denk durmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…