kesinlikle istenmeyen gelin olmak?

peki ben ayrılmak istesem de bırakmasa? ailesinin demesine rağmen evlenmek isterse? yine mi olmaz mutluluk? ailesi beni benimser mi benimsemez mi? offf ne kadar zor işler bu işler.

Ne olgunu yahu ..
Sana kacarim diyen erkek ???

Ailesi hakli 29 yasinda koskoca kadinsin evlilikte yapmissin daha once ne isin var senin 23 yasinda cocukla ne insanlar var ya ..
Evlenseniz bile cocugun akli basina gelecektir eminim bunuda buraya yaziyorum

Ne olgunu yahu ..
Sana kacarim diyen erkek ???

Ailesi hakli 29 yasinda koskoca kadinsin evlilikte yapmissin daha once ne isin var senin 23 yasinda cocukla ne insanlar var ya ..
Evlenseniz bile cocugun akli basina gelecektir eminim bunuda buraya yaziyorum
evet haklısın koskoca kadınım , daha önce de evlilik yaptım , evlense bile aklı başına gelir doğru söylüyorsun sanırım.

Eşimin ailesi beni güle oynaya istedikleri halde eşimin ailesiyle hıç anlasamıyorum.seni istemeyen ınsanlarla nasıl anlaşmayı düşünüyorsun?iki kısı birbirini severse ailelerin önemi yoka aşka katılmıyorum.aileler ister istemez etkiliyor.

ben 29 yaşındayım görüştüğüm erkek 23 yaşında. o benim ailemle tanıştı bizde sorun yok ben onun ailesinin yanına gitttim.yüzüme bişey demediler ama ben gittikten sonra müstakbel kayınvalide olmaz bu senden yaşlı demiş.boşver uğraşma şimdi bunlarla daha iyisini bulursun demiş.ha şu da var henüz evlenip ayrıldığımıdememiş ailesinederlerse hiç istemezler belli.babası tansiyon hastası. "e nolcak beni kesinlikle istemezlerse" dedim."istemicekler eminim ben de kaçarım sana" dedi

eveyt yaşı küçük ama onun olgunluğuna inandım.beni bırakacağını zannetmiyorum öyle bir izlenim bırakmadı bende.yaıtlarım olanlardan daha fazla bir olgunluk ve dürüstük gördüm ben onda.ama son zamanlarda "ben ne yapayım şimdi onları umursamadan seninle evlenmsem zerre düşünmem onları ama ailem yaşlı ya onlara bu hareketim yüzünden bişey olursa babam tansiyon hastası ya bişey olursa onlara" dedi.
şimdi bu ufaktan ufaktan dönmek mi? soruyorum tamam o halde onların dediklerini seç o zaman diyor ki "sen benim parçamsın ben senszi mutlu olamam"
peki ben nasıl davraayım? beni tanımadan etmeden reddeden ve boşandığımı öğrenince şok olacak ve kesinlikle reddecek insanlar var ve ben inanın sorun yaşamak istemiyorum.bıktım usandım sorundan sıkıntıdan.önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Su anlattıklarından ben olgunluğuna inanmadı neden derseniz karşınızda size kaçarım diyen ve ailesinin söylediklerini üstelik hoş olmayan kelimeleri size yetiştiren bir bey var.sizce halaa olgun mu.oluru yok gibi ben ikna ederim dememiş ustelik

boşanmak pek sorun değil ama yaş ciddi sorun bence. bunu şuan belki göremiyorsunuzdur. ileride pişman olmamak için vazgeçin derim ben.. erkekler geç olgunlaşır , kendi yaşıtları bile bir süre sonra onlara göre yaşlı gelir ki siz ondan byaa büyüksünüz. 23 yaşında bir erkeğin evlilik kurumuna olgun şekilde davranacağından şüpheliyim

Canım benim eşimle aramda 4 yaş var. Ben ondan 4 yaş büyüğüm ama tanıştığımızda o 26 yaşındaydı mesleği işi vardı düzenli maaşı vardı içkisi sigarası yoktu sorumluluk sahibi ve olgundu ailesinden ayrı yaşıyordu kirasını faturalarını kendi ödüyordu maddi olarak ailesine muhtaç değildi evden işe işten eve gidiyordu ben bunları baz aldım 3 sene çıktık sonra evlendik allaha şükür şuana kadar ne eşimden yana nede ailesinden yana bir sorun çıkmadı senden tek farkım ben daha önce evlilik yapmamıştım. Ama kendimden küçük bir adamla beraber olduğum için olgunluğunu ve sorumluluk sahibi olmasını iyice analiz ettim. Sen şimdi bu 23 yaşındaki eş adayını iyice değerlendir işi gücü varmı ailesinden bağımsız yaşayabilir mi? Maddi olarak sorumluluk alabilir mi? Yarın bebek isteyeceksin malum yaş 30 a gelmiş bu kişi bebeğine bakabilir mi? Okutabilir mi? Vs vs vs.. 2. Evliliğini çok iyi düşünerek yapmalısın

Adam iyi ki bir espri yapmış, olay oldu.
Halbuki ki esprilerimiz bile çok olgunca olmalı.

Neyse.
Dediğiniz gibi ufaktan dönmeye başlamış bile, asıl sorun bu.
Aile yapısına bağlı olsa da o yaşta ben de çok bağımsız hareket edemeyeceğini düşünüyorum.

tabi bilemeyiz, bazen basda istenilmeyen gelinle can ciger kuzu sarmasi olunabiliyor...
ama sizin durum baya baya olumsuz, bugün sana kacarim diyen 23 yasindaki adam yarin evlenince annesi babasi kiymetli olur

bide yas konusunda bu kadar sorun yapmis insanlar evlenip ayrildigini duyunca kiyameti koparir

yanlis anlama, bende evlenip ayrildim, yasitiz, benim eski sevgilimde daha önce hic evlenmemisti

evet haklısın koskoca kadınım , daha önce de evlilik yaptım , evlense bile aklı başına gelir doğru söylüyorsun sanırım.

Aynen oyle bir akrabamin oglunun basina geldi ayni sey kendinden buyuk ,boşanmis bir kadin icin ailesini kahretti ama kafaya dank etti birakti kadini dondu yaziktir ya nasil insanlarsiniz siz 23 yasinda neyin olgunlugundan bahsediyorsun ?
Sen sirf evlenmek icin ugrasiyorsun ama evlensenizde evet onunda %80 akli basina gelecektir o yasli anasi babasi aklina gelecektir gencecik cocuklarin aklini celiyorsunuz

Senin yaşın veya boşanmış olman kotu degil birsey demiyorum ama davul bile dengi dengine

Bizim bir tanıdık evlenip boşanmış, çocuğu olan bir kadınla evlendi. Annesi sinir krizleri geçirdi, istemem dedi, hakkımı helal etmem dedi. Tanımadı bile, neye göre istemezdi bilemedik. Sonuç olarak adam o kadınla evlendi, başka şehre taşındılar ve gayet mutlular. Kadınla ailenin arası hala iyi değil ama aile içinde mutlulular. Ne oldu yani o kadın inatla olay çıkartınca? Kendi oğlunu kaçırdı, uzaklaştırdı...
Siz de mutlu olur musunuz, olmaz mısınız bilemeyiz. Çekebileceğiniz sıkıntılara, aile bağlarının kopmasına değer mi bunu düşünün. Güveniyor musunuz bunu düşünün.

bence ayrıl. kendi kararlarını kendi alabilen, yeterli yaş ve olgunluğa erişmiş bir insanla karşılaşana kadar da evlenmeyi düşünme. şuan karşında seni ömür boyu yıpratacak bir eş adayı ve aile var. bu ikisiyle mutlu olamazsın. adam senin olgunluğuna kıyasla daha çocuk. ailesi de hasta. bu ilişkinizin evliliğe dönüşmesinde hem bahane hem de bir gerçek olarak hep önüne çıkacak. olur da evlenirseniz aile boşandığını öğrenirse hayatı oğullarına, oğulları da sana zindan eder.
evlenmek isteyeceğin kişi evlenip boşandığını olgunlukla karşılayacak bir adam olsun. ve oğullarının sevgisine saygı duyan bir aile olsun... daha gençsin. evlilik konusunda aceleci olma bence. bu kişi senin için doğru insan gibi gelmedi bana.

benim anlatmak istediğim anlaşılmıyor.aileyi bir kenara bırakalım.karşımızda iki adam var biri 23 diğer 35.şimdi o adamalrı tanımadan onlarla konuşmadan 35 lik olgundur buunla iyi evlilik olur 23 lük çocuktur bununla iyi evlilik olmaz gibi ezbere bir yargı manttıklı olur mu? bunu anlayamıyorum ya da kabul etmiyorum bilemiyorum.belki de ben hatalı düşünüyorum
Yaşanmışlıklara bağlı.

ben 29 yaşındayım görüştüğüm erkek 23 yaşında. o benim ailemle tanıştı bizde sorun yok ben onun ailesinin yanına gitttim.yüzüme bişey demediler ama ben gittikten sonra müstakbel kayınvalide olmaz bu senden yaşlı demiş.boşver uğraşma şimdi bunlarla daha iyisini bulursun demiş.ha şu da var henüz evlenip ayrıldığımıdememiş ailesinederlerse hiç istemezler belli.babası tansiyon hastası. "e nolcak beni kesinlikle istemezlerse" dedim."istemicekler eminim ben de kaçarım sana" dedi

eveyt yaşı küçük ama onun olgunluğuna inandım.beni bırakacağını zannetmiyorum öyle bir izlenim bırakmadı bende.yaıtlarım olanlardan daha fazla bir olgunluk ve dürüstük gördüm ben onda.ama son zamanlarda "ben ne yapayım şimdi onları umursamadan seninle evlenmsem zerre düşünmem onları ama ailem yaşlı ya onlara bu hareketim yüzünden bişey olursa babam tansiyon hastası ya bişey olursa onlara" dedi.
şimdi bu ufaktan ufaktan dönmek mi? soruyorum tamam o halde onların dediklerini seç o zaman diyor ki "sen benim parçamsın ben senszi mutlu olamam"
peki ben nasıl davraayım? beni tanımadan etmeden reddeden ve boşandığımı öğrenince şok olacak ve kesinlikle reddecek insanlar var ve ben inanın sorun yaşamak istemiyorum.bıktım usandım sorundan sıkıntıdan.önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
oğlumuz ufak ufak geri vites yapıyor...23 yaş erkekte olgunluğun olduğu değil olgunluk taklidi yaptığı yaşlardır bence.

Bende 29 yaşında 23 yaşında olan eşimle evlendim. 6 sene geçti üç çocugumuz oldu ve gayette işinde gücünde diyebilirim aileside zor ikna oldu ama çokta umurumuzda değildi o zamanlza

Hep klasik laflar erkek geç olgunlaşır-kadın çöker.
Ama erkek kadından 15 yaş büyük olsada sorun olmaz çünkü o bir erkek. İçimize işleye işleye bu gerçeği beynimize kazımışlar.

Ayrılmak bir çözüm değil kaçış bence.. Birbirinizi seviyorsanız. Elele verip aileleri nasıl ikna edebiliriz. çabalarına girmelisiniz. Yaş hiçte problem olacak bir şey değil.

23 yaşında oğlum olsa 29 yaşında talihsiz bi evlilik geçirmiş bir bayanla evlenmek istese. Oğlumun seviyesi de "istemezlerse sana kaçarım" olsa bende hayatta evlendirmem

bu ya da buna benzer konu okumuştum çocuk zamanla kayıp gitmişti negatif olmak adına söylemiyorum aile istemıyorsa hep sorun her şey sorun oluyor zamana bırak ciddi karar alma. bu evreler zaten yıpratıcı kendini düşün ama en uygunu vazgeçmek sanırım 23 yaş ne kadar olgun olsada erken. aile ise tam cahil

23 yaşındaki kişiden ne bekliyorsunuz ki..
Verdiği cevap herşeyi özetliyor.

''İstemeyecekler eminim ben de sana kaçarım''

X