- 7 Haziran 2012
- 1.022
- 340
-
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
neden ? biraz açıklar mısınAranizda fazla birsey yasanmadiysa... siz geri dönüs yapin derim.
neden ? biraz açıklar mısın
canım yorumun inin teşekkür ederim ama ben ilk evlendiğimde eşim benden 5 yaş büyüktü ve ailesi istemiyor diye evlendikten sonra bitirdi.bu olayın yaşa baktığını çok zannetmiyorum23 yaşında daha kişiliği bile oturmamış size kacarim diyen bir ergen gordum eş adayiniz daha cocuk ilerde çok sorun olur
Tam tersi siz 23 o 29 olsaydi esinden boşanmış olsaydi aileniz ister miydi o yaştaki bi cocukla evlenmenizi
canım yorumun inin teşekkür ederim ama ben ilk evlendiğimde eşim benden 5 yaş büyüktü ve ailesi istemiyor diye evlendikten sonra bitirdi.bu olayın yaşa baktığını çok zannetmiyorum
Bak simdi erkek gec olgunlaşıyor sevgilin 25 i geçmiş olsaydi dedihiniz dogru olabilir ama daha 23 yaşındacanım yorumun inin teşekkür ederim ama ben ilk evlendiğimde eşim benden 5 yaş büyüktü ve ailesi istemiyor diye evlendikten sonra bitirdi.bu olayın yaşa baktığını çok zannetmiyorum
Sizin gördüğünüz olgunluğu ben sana kaçarım demesiyle ben göremedim maalesef.
tamam sizi anlıyorum ama o sadece ikimizin de güldüğü bir espriydi anlarsınız diye düşünmüştüm eline bohça alıp bana kaçacak hali yokAynen...
Kacmaya karsiyim zaten ama buradaki ifade cok tuhaf geldi. Aynen,o olgunluk yok. Kaciririm seni dese neyse,"kacarim sana " ...
Konu sahibi; coook basin agrir. Ayril.
Ben çok üzülüyorum bu şekilde sevenlerin ayrılmak zorunda bırakılmasına. Gelinin ya da damadın yaşı, önceden evlenip ayrılmış olması, dini, aynı dinden bile olsa mezhepi, nereli olduğu, aynı şehirden hemşehrisi olsa bile bilmem ne köylü olması ... aileler karşısındakine hep bir kulp takıyor, kendi istedikleri olsun istiyor, geçinsinler ailelerinde huzur olsun sevgi saygı olsun bunlara bakılmıyor. Benim bir arkadaşım var kız oğlandan 7 yaş büyük evlendiler şimdi çok mutlular, bebekleri oldu. Gerçekten varsa sevgi aranızda bazen sen fedakarlık yapacaksın bazen o, önemli olan o ne kadar dik durabilecek, açık açık konuşun aranızda biran önce.
yani her şey uysa da o sayı uymadığı için olmaz diyorsunuz peki ayrılayım o halde.30 ve ilerisi erkekler olgun 30 altı veya 25 altı ergen pekiSimdi senin yasin 29, bazi tecrubeler gecmis basindan.
Herkes bilir ki 23 yasinda bir erkek olgun degildir, olgundur diye kimse savunmasin bana. Aile lafiyla hareket eder, bagimsiz degildir.
Sana tavsiyem yeni asklara yelken acacaksan kendinden buyuk ve sartlari sana uyan biriyle ac. Bosu bosuna insanlarin canini acitmasina izin verme.
Bu arada bu cocuk seninle evlenmez, sana kacarim demesi de bana biraz itici geldi. Bunun neresi olgunluk?