- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
-
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
yani her şey uysa da o sayı uymadığı için olmaz diyorsunuz peki ayrılayım o halde.30 ve ilerisi erkekler olgun 30 altı veya 25 altı ergen peki
Bende 29 yaşında 23 yaşında olan eşimle evlendim. 6 sene geçti üç çocugumuz oldu ve gayette işinde gücünde diyebilirim aileside zor ikna oldu ama çokta umurumuzda değildi o zamanlza
Mutlu olmasam sevinecekmisin? Kavgalarımız anlasmamazliklarimiz oldu. Hatta yara bile aldı evliligimiz. Ama mutluyuz çok çok geberircesine olmasada. Sorun nedir?Cok mu mutlusunuz ???? :)))))))))))))
başkalarının mutsuzluğundan mutlu olan tuhaf insanlar var.hiç ilgilenme boşver.peki ailesine karşı korudu mu sizi? neler yaşadınız?Mutlu olmasam sevinecekmisin? Kavgalarımız anlasmamazliklarimiz oldu. Hatta yara bile aldı evliligimiz. Ama mutluyuz çok çok geberircesine olmasada. Sorun nedir?
Ailesi haliyle kabul etmedi bende evlenip ayrılmıştim üstelik. Ama evet korudu ve dinlemedi evlendik. Ve inanıyorumki en iyi kararı aldım. Diğer mesajda dediğim gibi yara aldık ama yaş farkından değil. Maddi durumumuz ve kimsesizligimizden ötürü birbirimize sardık bunlarda geçti amabaşkalarının mutsuzluğundan mutlu olan tuhaf insanlar var.hiç ilgilenme boşver.peki ailesine karşı korudu mu sizi? neler yaşadınız?
Yalniz karsi taraf yetişkin değil henüz genç bir insan 24 unu bile doldurmamis çünkü. Ama konu sahibi yetişkin.kesinlikle olgunluğun yaşla bağlantısı yok yaşanmışlıkla bağlantısı var. onu siz tanıyorsunuz biz değil siz olgun diyorsanız sadece yaşına bakıp daha kişiliği bile oturmamış demek ön yargıdan başka bir şey olmaz. iki yetişkin evlenmek istiyorsa kimseden izin almak zorunda değil. bence kaçma gibi bir durumda yok. yani gider nikahı kıyar alır cüzdanı sizide elinizden tutar getirir eve biz evlendik der. ailenin her bireyine kendinizi kabul ettirme zorunluluğunuz yok. özelliklede yok yaşmış yok evlenip boşanmış bu sebeplerden. siz oğlunu mutlu ediyor musunuz? oğlları sizi mutlu ediyor mu? bitti..
Mutlu olmasam sevinecekmisin? Kavgalarımız anlasmamazliklarimiz oldu. Hatta yara bile aldı evliligimiz. Ama mutluyuz çok çok geberircesine olmasada. Sorun nedir?
hakkına giremem derken neyi kastediyor?bu adam en başından bu yana ben senin arkanda dimdik dururum merak etme senden isteğim bana iyi bir eş olman . ben seni hz Peygamberin Haticesi gibi seviyorum dedi hala da diyor.o adamı tanuıyan ben olduğum için bu kadar sözlerin üzerine "kaçarım sana" lafına takılmadım. güldük geçtik.evet beni bırakmayacağını her fırsatta söylüyor.onların onaylaması umrumda değil ama yaşlı insanlar onları çiğnicem onlara bişey olursa diye düşünüyorum dedi.ama sırf bu yüzden seni bıraksam senin hakkına girmiş olurum dedi.beni "kaçarım" kelimesi değil yazdığım son cümleler etkiledi.
Sorun var demedim sadece neyi ima etmeye calisiyorsuSordum sorun mu olmali ? :)