kesinlikle istenmeyen gelin olmak?

Bu adamla olmaz.Siz seneye 30 o 24 yaşındayken 30lu yaş olursunuz her halükarda istenmeyen gelin olursunuz bu kaçınılmaz bişey ne yazıkki.Zaten erkek aileleri maşallah hiç bir b*k beğenmiyolar.Ömür boyu uğraşırsın.İkincisi bende 23 yaşında insanım,kusura bakmayın ama daha 23 yaşında çoğu şeye göğüs gerebilicek adam sayısı milyonda birden bile az.Hayal dünyasında olduğunuza eminim şuan.Boşuna çabalıyorsunuz.

yani her şey uysa da o sayı uymadığı için olmaz diyorsunuz peki ayrılayım o halde.30 ve ilerisi erkekler olgun 30 altı veya 25 altı ergen peki

Bence yaş farkı mühim değil, benim de tanıdıklarım arasından eşi ondan beş altı yaş küçük evli mutlu bir çift var. on yaş küçük bile olsa sevgi saygı olduktan sonra gerisi mühim değil.
Lakin çocuk 23 yaşında. onun ne doğru dürüst mesleği vardır ne senle evlenmeye birikimi. Ha diyosan bende para gani bizim maddi sıkıntımız yok bana kaçarsa ben ona misler gibi bakarım. O zaman evlenin gitsin ayol, ailesi de emin ol zengin hatunla evlendi diye mutlu olur. Yaşmış dulmuş bakmazlar.

Öyle bir durum yok diyosan da bi on sene bekle. o olsun bir 33. seni hala istiyosa öyle evlen

Daha once evlenmis ayrilmis birine evliligin ne oldugunu anlatmaya gerek yok. Flortun evlilige benzemedigini de... 23 yasindaki bir erkegin evliligin sorumlulugunu alamayacagini da... hele ki ailelerin istemedigi evliliklerin hep problemli yurudugunu de...

bu adam en başından bu yana ben senin arkanda dimdik dururum merak etme senden isteğim bana iyi bir eş olman . ben seni hz Peygamberin Haticesi gibi seviyorum dedi hala da diyor.o adamı tanuıyan ben olduğum için bu kadar sözlerin üzerine "kaçarım sana" lafına takılmadım. güldük geçtik.evet beni bırakmayacağını her fırsatta söylüyor.onların onaylaması umrumda değil ama yaşlı insanlar onları çiğnicem onlara bişey olursa diye düşünüyorum dedi.ama sırf bu yüzden seni bıraksam senin hakkına girmiş olurum dedi.beni "kaçarım" kelimesi değil yazdığım son cümleler etkiledi.

Mutlu olmasam sevinecekmisin? Kavgalarımız anlasmamazliklarimiz oldu. Hatta yara bile aldı evliligimiz. Ama mutluyuz çok çok geberircesine olmasada. Sorun nedir?
başkalarının mutsuzluğundan mutlu olan tuhaf insanlar var.hiç ilgilenme boşver.peki ailesine karşı korudu mu sizi? neler yaşadınız?

esim benden 1 yas buyuk bazen kolundan tutup parka götüresim geliyo 6 yas kucuk bide olgun inanki sana ole geliyo...
Heyecani gecsin senn yuzunden ailemle kotu oldum deyip aglayabilir hic belli olmaz yasi kucük cok kucuk cunku..

Yaşa bakmıyorum diyosunuzda. Baksanız iyi olucak.
Çünkü erkekler gec olgunlaşıyor.
Böyle bi konu daha vardı gecen yıl. Ailesinin istediğiyle evlenmişti çocuk

başkalarının mutsuzluğundan mutlu olan tuhaf insanlar var.hiç ilgilenme boşver.peki ailesine karşı korudu mu sizi? neler yaşadınız?
Ailesi haliyle kabul etmedi bende evlenip ayrılmıştim üstelik. Ama evet korudu ve dinlemedi evlendik. Ve inanıyorumki en iyi kararı aldım. Diğer mesajda dediğim gibi yara aldık ama yaş farkından değil. Maddi durumumuz ve kimsesizligimizden ötürü birbirimize sardık bunlarda geçti ama

şimdi sen burdan kızacaksın ama burdakıler sneı düşünüyor,her ütr örnek var,ama bu çocuk 23 yaşında yanı 30 olsa ha neyse,tatlım sende 29 sen hele bır geç 33 bak böle düşüncenmı?bizde yaşadık,aldık derısmızı,arkdaşımın başında var,ona dedımki git yaşa al dersnı yoksa 40 da yaşrsın,bence sen bunun düşün boşver ailesi istemez falan olayını,yanı benım duurmumda ailesi istemedi,ortalığı yıktı üstelik 3 yaş vardı ama o gitti evlendı ailesinin bulduğu ile,ama şimdi çok şükür olamış dıyorum...aklına başına al arkadaşım

Yalniz karsi taraf yetişkin değil henüz genç bir insan 24 unu bile doldurmamis çünkü. Ama konu sahibi yetişkin.

bana kacmayı dusunen bır herıfle hıc ısım olmaz
ote yandan kuzum sende ayrılmıssın bende ayrıldım yenıden evlendım yanı olgunluktan kastın nedır allah askına?

yanı benmı cok olgunum farklı dusunuyorum hatta koca karı fılanmıyım acaba ,

obur yandan 23 yasındakı taze yetme bırıyle ugrasmazdım
anlasılan sızın aranızda bır haylı yakınlık kurulmus onun uzerıne oynuyorsunuz farkında degılsınzı

Bende arkadaşlara katılıyorum hem yaşı sizden küçük hem daha önce hiç evlenmemiş sıkıntılı bir durum.
bende eşimden ayrıldım şimdi ki erkek arkadaşım benden 2 yaş küçük ve oda evlenip ayrılmış ama buna rağmen başka farklılıklar dolayısıyla evlenmeyi düşünmeyiz ikimizde
yani o kadar kolay değil bu işler
helede 2. evlilik yani

hakkına giremem derken neyi kastediyor?
cinsellik yaşandı mı aranızda?

Benim arkadaşım da 29 yaşındayken 23 yaşında bi oğlanla evlendi.
Ama sevgiliyken beni tanıştırdığında "kız Gulte bu herif enaz 35" demiştim :)
Bi öğrendik 23 imiş. Gayet mutlular bir de kızları var.
Tabi ikisinin de ilk evlilikleri. Siz boşanmış bir kadın olarak riske girmemelisiniz.

Belli suan cok ASIKSIN saygi duyuyorum ama amasi var iste. 23yasindaki bi Erkekle nasil yapicaksin. Seni kaciririm askim diyecegi yerde sana kacarim demesi tuaf. Evlendikten sonra onun hal ve hareketleri seni rahatsiz edebilir. Yinede Insallah hakkinda hayirlisi herseyi Allah bilir " kismetse gelir yemenden kismet degilse ne gelir elden."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…