kesinlikle istenmeyen gelin olmak?

Bu i
Ailesi olmadan sana sahip cikabilecekmi ailesi resti çektikten sonra duruma bakın bence ve bu yaşta birinin kişiliğinin oturduguna inanmak zor

zaten ' ben kacatim sana ' demesi yasinin ve olgunlugunun bi gostergesi.ileride kararlari degisebilir ve bunun sonucunda hayal kirikliginiz daha buyuk olur dusuncesiyle evlilik fikrini biraz ertelemenizi tavsiye ederim

sizden küçük olmasına takılmayın da,23 yaşında olasına takılın bence.benim oğlumda gelinimden küçük.ama oğlum 32 yaşında gelinim 33.eğerki oğlum 23 yaşında gelip ben evlenmek istiyorum deseydi,kızın yaşına bakmadan,karşı çıkardım.

kaldı ki bu devirde 23 yaşında evlilik,kız için bile erken...

açıkçası ben erkek arkadaşınla arandaki güven aşk sevgi yaş farkı gibi şeylere gelmeden şurada takılıyorum.
evlensen eşinle sorun yaşamasan bile inşallah öyle de olur, üzgünüm ama ailesiyle hep sorun yaşayacaksın. ve bu evliliğine yansıyacak. ama ailesinin kabullenme olgunluğunu göstereceğine inanıyorsa sevgiliniz uzun bir nişamlılık dönemiyle deneyin derim. artık insanlarda hiç merhamet yok hele cahil olanı bin beter. hayata bir kere geliyoruz iyi düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…