Kesilen Konuşma

Ay tuttugu takim yenildi diye bu kadar derbeder olan adamla hayat gecmez. Bunun ölümü var hastaligi var hayat toz pembe degil.

Ergen gibi ne o oyle ya iyhh
En son lisedeyken tuttuğum takım fenerbahçe yenilince üzülüp karalar bağlıyordum şimdi maçlardan bile haberim olmuyor

Bir tek maç değil bu adam derdi olduğundada susup konuşmayacak kavga etseniz konuşmak yerine kendini kapatacak birine benziyor ve hiç çekilmez benim kocamda fanatiktir dümdüz söve söve gezer tüm gün takıma hocaya hakeme falan ama daha hiç uzaklara daldığını görmedim🤣
Bu da tam tersi küfür etmez, kabalık etmez ama içine kapanıyor. Sonra da açıklamaya çalıştı kendini işte ben böyle durumlarda kendi içime kapanıp üzülüyorum 1 gün böyle geçiyor, sonra kendimi toparlıyorum dedi.

çok olmamış zaten bence yol yakınken postalayın.
ve sakın siz yazmayın kendi haline bırakın premmsesi
Tabii ki yazmam. Zaten dün de sinirlenip yanından ayrılmak istedim zorla tuttu gibi oldu. Ayrılırken de yanından tavırla ayrıldım. O kadar moralini düzeltmeye çalıştım ağzını bıçak açmadı ya. En son sinirlendim sen de haklısın diyor. Zaten pek kadınlarla ilişki tecrübesi olduğunu da düşünmüyorum.

Bu da tam tersi küfür etmez, kabalık etmez ama içine kapanıyor. Sonra da açıklamaya çalıştı kendini işte ben böyle durumlarda kendi içime kapanıp üzülüyorum 1 gün böyle geçiyor, sonra kendimi toparlıyorum dedi.
İçinde yaşayan insan zordur çekilmez mesela sorun yaşadınız diyelim siz içinizi döküp konuşmak veya kavganızı etmek isterken o kenara çekilecek susacak cevap alamayacaksınjz falan yakınımda var böyle eşiyle sorun yaşayınca adam yanına yanaşılıp konunun açılmasını istemiyor bir iki güne unutup normalede dönemiyor haklıda olsa haksızda olsa böyle.

İçinde yaşayan insan zordur çekilmez mesela sorun yaşadınız diyelim siz içinizi döküp konuşmak veya kavganızı etmek isterken o kenara çekilecek susacak cevap alamayacaksınjz falan yakınımda var böyle eşiyle sorun yaşayınca adam yanına yanaşılıp konunun açılmasını istemiyor bir iki güne unutup normalede dönemiyor haklıda olsa haksızda olsa böyle.
Evet çok zor tabii. Ben de konuşup sorunu o an çözmek isterim. Bu tip durumlar belirsizliğe tatsızlığa sebep oluyor.

Hanımlar merhaba. Belki çoğunuza göre dert gelmeyecek ama ufak fikirler edinmek adına konu açmak istedim. 2 hafta önce bir arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Adam 39 yaşında, evlilik istiyormuş. İşi, maddi gücü yerinde. Babası vefat etmiş, annesiyle kalıyor. Sanayide otomobil yedek parça satıyor. Biraz kadınlarla duygusal ilişki anlamında zayıf biri ama tanıdığım kadarıyla iyi bir insan. Yani ilgili, kibar, günaydın mesajları atıyor, arar eder ilgilenir vs ama düz adam Sami anlayacağınız. Çok böyle romantik ve kadın ruhundan anlayan bir tip gibi değil. 2 hafta içerisinde 3 kere buluştuk güzel ve keyifli de geçti/ Çok koyu Galatasaraylı fanatik derecesinde ben de Galatasaraylıyım çoğu kadından da daha çok maç takip ederim hatta günler öncesinden dün akşamki derbiyi birlikte izleyelim diye konuştuk. Öyle de oldu ama malumunuz Galatasaray yenildi. İşte olay burada başlıyor. Maçtan sonra bir yerde yemek yedik, üstüne kafeye gittik bunun ağzını bıçak açmıyor benden taraf bile bakmıyor. Morali inanılmaz bozuldu. Ben de moralini düzeltmek için uğraştım bayağı, şirinlikler yaptım. Teselli etmeye çalıştım, hiçbir şey bitmedi dedim. Baktım bir sonuç yok. Ağzını bıçak açmıyor konuşsak da 2 laf ediyor 1i maç. Gözleri uzaklara dalıyor sessizleştik. Kafede kaç dakika karşılıklı öyle sessizce oturduk. Ben de cumartesi günü bir sınava girmiştim. Benim için önemli bir sınavdı ama kötü geçti yani benim de moralim çok bozuktu anlayacağınız. İşte kendimden örnek verdim bak benim de derdim sıkıntım var o kadar çalıştım olmadı ama bugün güzel bir vakit geçirmek, sohbet etmek için geldim önemli olan bu dedim. Ona bile haklısın dedi sadece beni teselli edecek pek bir şey söyledi. Ben böyleyim dedi benim üzüntüm böyle 1 gün sürer dedi. Ben de artık sinirlendim. Daha haftaya maçlar var, hiçbir şey bitmemiş ama sen şu an boş yere kendini üzüp şu anki anı mahvediyorsun dedim o da haklısın falan dedi. Ben de hesabı istedim ödeyip kalkacaktım neyse zorla o ödedi. Eve bıraktı beni, bırakırken de gideyim biraz kafamı toplayım arkadaşlarla konuşayım ben sana yazarım dedi ben de tamam dedim. Şimdi dün geceden bu saate kadar ses yok. Normalde her gün yazıp günaydın napıyorsun nasıl geçiyor günün diye mesaj atardı. Ortadan kayboldu. Ben de yazmadım açıkçası. Çünkü kendi haline bırakmak istedim. Ama bu şekilde havada biterse de çok komik olur gerçekten. Sizler bu konuda neler düşünürsünüz? Ne yapayım ya da yapmayayım fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim…
İntihar etmiş olmasın. 🥲 (Galatasaraylıyım)

Bu kadar fanatiklik de .....yani dua edin o zaman tuttuğu takım hep yensin....her konuda böylemi çok da iyi tanımıyorsunuz başta herşey hoş lay lay lom.....her konuda böyle inat zor toplanan biriyse işiniz zor .....iyi tanıyin olmayacaksa oldurmaya uğraşmayın ben moral bile vermezdim beni tanimis kaç gün olmuş bir takım için saatlerce bunu çekemem .....bulusmasaniz iyimis ....ben uyum görmedim siz daha dışa dönük anlayışlı duruyorsunuz bıktırici bu

Bu kadar fanatiklik de .....yani dua edin o zaman tuttuğu takım hep yensin....her konuda böylemi çok da iyi tanımıyorsunuz başta herşey hoş lay lay lom.....her konuda böyle inat zor toplanan biriyse işiniz zor .....iyi tanıyin olmayacaksa oldurmaya uğraşmayın ben moral bile vermezdim beni tanimis kaç gün olmuş bir takım için saatlerce bunu çekemem .....bulusmasaniz iyimis ....ben uyum görmedim siz daha dışa dönük anlayışlı duruyorsunuz bıktırici bu
Evet ben sosyal, iletişimi kuvvetli, konuşmaya iletişime açık biriyim ama o biraz düz adam mekanik beyin. Tamam kendince ortamı var sanayide ama pek duygusal ilişkilerde tecrübeli olduğunu düşünmüyorum.

Evet ben sosyal, iletişimi kuvvetli, konuşmaya iletişime açık biriyim ama o biraz düz adam mekanik beyin. Tamam kendince ortamı var sanayide ama pek duygusal ilişkilerde tecrübeli olduğunu düşünmüyorum.
İyide terbiyesizlik degilmi .....morali bozuk olsa bile günlerce yas mi tutulacak .....size uygun biri değilse kötünün iyisi diye kabulmu edilecek .....belki ilerde hayatınızın aşkı cikacak karşınıza belki bununla evlenseniz bin pişman olacaksınız.....bilemedim ....daha ilişkinin başları sevmedim ben olursa olur olmazsa olmasın tavrını.....yorumum bu ....hep siz anlayışlı olmayın ayrıca duygusal ilişkide zayıf olması size birşey hissettiğinde ortaya sermesine engel değil .....herşeyi sizmi öğretecek siniz uzun vadede kişilikleriniz catişacak fikrim bu

'Kadın ruhundan anlamayan' kısmından sonra gerisini anlamaya gerek yok. Sanırım 30 yaş bunalımdan dolayı bu adama şans verip tanımaya çalıştınız, yapmayın yol verin gitsin.
Aslında 30 yaş bunalımında hissetmiyorum sadece arkadaşım böyle biri var tanımak ister misin dedi ben de bir şans verdim olursa olur olmazsa devamı gelmez zaten.

İyide terbiyesizlik degilmi .....morali bozuk olsa bile günlerce yas mi tutulacak .....size uygun biri değilse kötünün iyisi diye kabulmu edilecek .....belki ilerde hayatınızın aşkı cikacak karşınıza belki bununla evlenseniz bin pişman olacaksınız.....bilemedim ....daha ilişkinin başları sevmedim ben olursa olur olmazsa olmasın tavrını.....yorumum bu ....hep siz anlayışlı olmayın ayrıca duygusal ilişkide zayıf olması size birşey hissettiğinde ortaya sermesine engel değil .....herşeyi sizmi öğretecek siniz uzun vadede kişilikleriniz catişacak fikrim bu
Zaten şu an tanıma aşaması olursa olur olmazsa anlaşamazsak zaten yürümez dediğim gibi ben yazmayacağım 😊

Maç yüzden içine kapanmak nedir konu sahibi kendinize gelin sorun bu değil. Adam garip biri ve siz onu anlamaya çalışıyorsunuz.
Aynı maçı kardeşim de izledi, morali bozuldu sonra 'sevgilimle konuşayım da kendime geleyim' dedi aradaki farkı görün diye yazdım.

Yakin bir arkadasim ayni sizinkisi bir adamla evlendi, iki ucta iki karakter ve birbiriyle tamamen alakasiz aileler.

Sonra boşandılar, oglan cok iyi biriydi alkolu kumari vs yoktu, cok cok iyi para kazaniyordu. Yani ailelerin super(!) damat adayi dedikleri model.

Ama hicbir zaman karisinin kendisinden ustte olmasini hazmedememis, kizi hep evde ezermis, birgun iki aileyi birlikte agirladiktan sonra senin annen benim anneme yan bakti diye cikan kavganin sonunda vay siz bizi asagiliyor, hor goruyorsunuz diyerek kizi dovmus.

Kiz 2 gun sonra onune cat diye anlasmali bosanma kagidini koydu, aldi bebesini de cok uzak bir sehre yerlesti. Oglan şimdi hazimsizliginin bedelini cocugundan ayril kalarak oduyor.

X