Kesilen Konuşma

Aslında 30 yaş bunalımında hissetmiyorum sadece arkadaşım böyle biri var tanımak ister misin dedi ben de bir şans verdim olursa olur olmazsa devamı gelmez zaten.

Bence farkında değilsiniz hissitiginizin. Bu yaşta bir çok kadın çok yanlış kararlar veriyor farkında olmdan.

Maç yüzden içine kapanmak nedir konu sahibi kendinize gelin sorun bu değil. Adam garip biri ve siz onu anlamaya çalışıyorsunuz.
Aynı maçı kardeşim de izledi, morali bozuldu sonra 'sevgilimle konuşayım da kendime geleyim' dedi aradaki farkı görün diye yazdım.
Zaten normal değil o yüzden sinirlenip yanından ayrıldım. Yazmadım yazmayacağım da. Örneğiniz doğru, böyle bir sebepten ötürü ilişkiyi baltalamak olmaz.

Bence farkında değilsiniz hissitiginizin. Bu yaşta bir çok kadın çok yanlış kararlar veriyor farkında olmdan.
Ben o yanlış kararı 1,5 sene önce verecektim ama çok şükür akıllı ve sağduyulu davrandım. Dediğim gibi sadece tanıma flört aşamasındaydık olmazsa olmaz zaten. İnsan bu yanlış durumları tanırken görebiliyor, gördükten sonra devam etmek sıkıntı zaten

Hanımlar merhaba. Belki çoğunuza göre dert gelmeyecek ama ufak fikirler edinmek adına konu açmak istedim. 2 hafta önce bir arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım. Adam 39 yaşında, evlilik istiyormuş. İşi, maddi gücü yerinde. Babası vefat etmiş, annesiyle kalıyor. Sanayide otomobil yedek parça satıyor. Biraz kadınlarla duygusal ilişki anlamında zayıf biri ama tanıdığım kadarıyla iyi bir insan. Yani ilgili, kibar, günaydın mesajları atıyor, arar eder ilgilenir vs ama düz adam Sami anlayacağınız. Çok böyle romantik ve kadın ruhundan anlayan bir tip gibi değil. 2 hafta içerisinde 3 kere buluştuk güzel ve keyifli de geçti/ Çok koyu Galatasaraylı fanatik derecesinde ben de Galatasaraylıyım çoğu kadından da daha çok maç takip ederim hatta günler öncesinden dün akşamki derbiyi birlikte izleyelim diye konuştuk. Öyle de oldu ama malumunuz Galatasaray yenildi. İşte olay burada başlıyor. Maçtan sonra bir yerde yemek yedik, üstüne kafeye gittik bunun ağzını bıçak açmıyor benden taraf bile bakmıyor. Morali inanılmaz bozuldu. Ben de moralini düzeltmek için uğraştım bayağı, şirinlikler yaptım. Teselli etmeye çalıştım, hiçbir şey bitmedi dedim. Baktım bir sonuç yok. Ağzını bıçak açmıyor konuşsak da 2 laf ediyor 1i maç. Gözleri uzaklara dalıyor sessizleştik. Kafede kaç dakika karşılıklı öyle sessizce oturduk. Ben de cumartesi günü bir sınava girmiştim. Benim için önemli bir sınavdı ama kötü geçti yani benim de moralim çok bozuktu anlayacağınız. İşte kendimden örnek verdim bak benim de derdim sıkıntım var o kadar çalıştım olmadı ama bugün güzel bir vakit geçirmek, sohbet etmek için geldim önemli olan bu dedim. Ona bile haklısın dedi sadece beni teselli edecek pek bir şey söyledi. Ben böyleyim dedi benim üzüntüm böyle 1 gün sürer dedi. Ben de artık sinirlendim. Daha haftaya maçlar var, hiçbir şey bitmemiş ama sen şu an boş yere kendini üzüp şu anki anı mahvediyorsun dedim o da haklısın falan dedi. Ben de hesabı istedim ödeyip kalkacaktım neyse zorla o ödedi. Eve bıraktı beni, bırakırken de gideyim biraz kafamı toplayım arkadaşlarla konuşayım ben sana yazarım dedi ben de tamam dedim. Şimdi dün geceden bu saate kadar ses yok. Normalde her gün yazıp günaydın napıyorsun nasıl geçiyor günün diye mesaj atardı. Ortadan kayboldu. Ben de yazmadım açıkçası. Çünkü kendi haline bırakmak istedim. Ama bu şekilde havada biterse de çok komik olur gerçekten. Sizler bu konuda neler düşünürsünüz? Ne yapayım ya da yapmayayım fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim…
düz bir adam romantizm de yok diyorsun benim izlenimim şu oldu, adam ilgisini futbola vermiş dünya işlerine asli meselelere arkasını dönmüş muhtemelen ciddi ilişkisi de bundan olmamış kendi hayatına çeki düzen vermek yerine ilgisini bunlara vermiş. biraz da ilgi budalası olduğunu düşünüyorum futbol gibi basit bi konusunu dert edip seni çok zaman görmezden gelip senin sorunlarına kulak tıkayabilir. bu ilişkide yorulacak olan etrafı toparlayacak olan sen olursun eğer göze alırsan başla. evlenirsin adam kumandayı alır yan gelir yatar maç izler ne tatil planı yapar ne gezme planı yapar.. kaynana faktörü de var tabi. ben herşeye kulak tıkarım yeterki evim kocam bi de çocuğum olsun kocamdan ilgi beklemem dersen evlen illaki güzel zamanların da olacaktır tabi az da olsa...

Yakin bir arkadasim ayni sizinkisi bir adamla evlendi, iki ucta iki karakter ve birbiriyle tamamen alakasiz aileler.

Sonra boşandılar, oglan cok iyi biriydi alkolu kumari vs yoktu, cok cok iyi para kazaniyordu. Yani ailelerin super(!) damat adayi dedikleri model.

Ama hicbir zaman karisinin kendisinden ustte olmasini hazmedememis, kizi hep evde ezermis, birgun iki aileyi birlikte agirladiktan sonra senin annen benim anneme yan bakti diye cikan kavganin sonunda vay siz bizi asagiliyor, hor goruyorsunuz diyerek kizi dovmus.

Kiz 2 gun sonra onune cat diye anlasmali bosanma kagidini koydu, aldi bebesini de cok uzak bir sehre yerlesti. Oglan şimdi hazimsizliginin bedelini cocugundan ayril kalarak oduyor.
Cidden bazı insanların karakteri evliliğe hiç uygun değil böyle bir dolu evlilik var. İşi gücü varsa, eli ayağı tutuyorsa zaten örnek ideal eş tipi oluyor nedense. Eskiler anlaşmaya falan bakmıyor.

düz bir adam romantizm de yok diyorsun benim izlenimim şu oldu, adam ilgisini futbola vermiş dünya işlerine asli meselelere arkasını dönmüş muhtemelen ciddi ilişkisi de bundan olmamış kendi hayatına çeki düzen vermek yerine ilgisini bunlara vermiş. biraz da ilgi budalası olduğunu düşünüyorum futbol gibi basit bi konusunu dert edip seni çok zaman görmezden gelip senin sorunlarına kulak tıkayabilir. bu ilişkide yorulacak olan etrafı toparlayacak olan sen olursun eğer göze alırsan başla. evlenirsin adam kumandayı alır yan gelir yatar maç izler ne tatil planı yapar ne gezme planı yapar.. kaynana faktörü de var tabi. ben herşeye kulak tıkarım yeterki evim kocam bi de çocuğum olsun kocamdan ilgi beklemem dersen evlen illaki güzel zamanların da olacaktır tabi az da olsa...
Evet aynen öyle. Ki ben de kendi sınavımdan, derdimden bahsettim. Geçiştirmelik 1-2 şey söyledi sadece aslında sinirlendiğim de o oldu.

Eşimde fanatik Galatasaraylıdır, dünkü maça şampiyonluk hevesiyle gitti. Gece geç gelirim,kutlamalar olur derken 11 gibi üzgün, derbeder şekilde döndü 😁 şaka bir yana üzülmüştü ama koskoca adam değişik tavırlara falan girmedi.
Bahsettiğiniz şeylerin fanatiklikle alakası yok, sonrasında size karşi surat asıp duracak bir şey yok, teselli etmeniz bile gereksiz olmuş bence, ben olsam onu da yapmazdim.
Bu kadar duygusal reaksiyonlar verecekse, sizinle izlemeseydi maçı o zaman. Maç sonucuyla bu kadar yıkılıp içine kapanan adam, gerçek sorunlarla nasıl baş edecek? Bana hiç sağlıklı gelmedi gösterdiği tavır.

öncelikle kesinlikle yazma
kıçı kırık bi maç kaybedildi diye böyle triplere giren insanla olmaz
maç denen şey sürekli oluyor, yenilmeler ve galibiyetler devamlı olan bişey. gayet de normal
artık 40 yaşına gelmiş ama sahiden böyle salakça bişey yüzünden flörtle olan anı bozuyorsa bundan hayır gelmez
mantıklı bi insanın buna bu kadar üzülmesi için servetini o takıma basmış olması lazım ki bu yenilginin sahiden ucu ona dokunsun
aksi halde sağlık olsun der geçer yani bi insan
bi de birinin bişeye bu kadar fanatik bağlı olması bana çok sağlıksız geliyor
mesela ben dün dışarıda bir sürü gs formalı insan gördüm. bi yandan hoşuma gitti hatta dedim ki ya insanların hobisi var, kafa dağıtacak bişeyi var oyalanıyorlar falan
hayatına renk katacak seviyede olması lazım bunun. olumsuz gittiğinde karalar bağlamak asla mantıklı bişi değil
o maçı kaybeden oyuncuların bile hayatında değişen bişey olmuyor gidip keyiflerini yapıp bi sonraki maça hazırlanıyorlar
onlar bile bu kadar etkilenmiyor yani
ay çok salakça kız bu ne :KK70:

Bilmiyorum ben mi anlam veremiyorum. Empati mi yapamıyorum ama cidden çok saçma geliyor 😄
anlam veremezsin çünkü mantıklı aklı başında bi insansın
adamın yaptığı şey salakça.
salaklık belli bi seviyeye kadar algılanabiliyor normal zekadaki insanlar tarafından
aşırı doz salaklığı normal zekada kişilerin anlamaması çok normal
o seviyeye düşemediğin için beynin algılamaz :)

Eşimde fanatik Galatasaraylıdır, dünkü maça şampiyonluk hevesiyle gitti. Gece geç gelirim,kutlamalar olur derken 11 gibi üzgün, derbeder şekilde döndü 😁 şaka bir yana üzülmüştü ama koskoca adam değişik tavırlara falan girmedi.
Bahsettiğiniz şeylerin fanatiklikle alakası yok, sonrasında size karşi surat asıp duracak bir şey yok, teselli etmeniz bile gereksiz olmuş bence, ben olsam onu da yapmazdim.
Bu kadar duygusal reaksiyonlar verecekse, sizinle izlemeseydi maçı o zaman. Maç sonucuyla bu kadar yıkılıp içine kapanan adam, gerçek sorunlarla nasıl baş edecek? Bana hiç sağlıklı gelmedi gösterdiği tavır.
Ya ben de Galatasaraylıyım takip ederim üzüldüm ama onun tavırları bana hiç sağlıklı gelmedi. Bir de diyor ki ben kendimi çok hazırlamıştım senle konvoya kutlamaya çıkacaktım. Ben dedim tamam haftaya çıkarız üzme bu kadar kendini teselli etmeye çalıştım ama yok yani dut yemiş bülbüle döndü. Cafede karşılıklı oturduk kaç dakika öyle sinirlerim bozuldu sinirlendim artık.

ayyy hiç çekilmez bir tip. bir de içine kapanıkmış. öyle adamlardan uzak durun mümkünse içlerinden ne psikopatlık çıkıyor bi bilseniz yaşandı yani. aman salın gitsin manyak mı nedir maç yani alt tarafı anası ölse bu kadar üzülmez.
Doğrudur zaten insanları tanıdıkça görüyoruz bu huylarını aslında bunu görmem adına güzel bir vesile oldu bu olay :)

anlam veremezsin çünkü mantıklı aklı başında bi insansın
adamın yaptığı şey salakça.
salaklık belli bi seviyeye kadar algılanabiliyor normal zekadaki insanlar tarafından
aşırı doz salaklığı normal zekada kişilerin anlamaması çok normal
o seviyeye düşemediğin için beynin algılamaz :)
Evet cidden cins cins bir dolu insan var. Üzülebilir normal ama bu kadar zindan etmesi kendini üzmesi ve ortamı mahvetmesi kesinlikle sağlıklı değil.

futbol takip eden ve daha da kötüsü bununla övünen insanları; en çok da kadınları asla anlamıyorum. dolayısıyla seni de anlamıyorum.
Futbolu takip etmekte harp bir şey yok. Herkes takip edebilir. Ben Avrupa maçlarını, Dünya Kupasını da takip ederim. Sağlıklı bir şekilde spor müsabakası izlemek kötü bir şey değil. Ayrıca övündüğüme dair bir ifade de kullanmadım.

Hayat ışığını söndüren insanlarla geleceğe dair plan yapmak, evlenmek, sevgili olmak hatta arkadaş bile olmak demek erkenden yaşlanıp hastalık sahibi olmak demektir bana göre. Hayatım boyunca yalnız kalırım ama bu tiplerle bir arada olmam. Olmak isteyene de şimdiden geçmiş olsun.

Hayat ışığını söndüren insanlarla geleceğe dair plan yapmak, evlenmek, sevgili olmak hatta arkadaş bile olmak demek erkenden yaşlanıp hastalık sahibi olmak demektir bana göre. Hayatım boyunca yalnız kalırım ama bu tiplerle bir arada olmam. Olmak isteyene de şimdiden geçmiş olsun.
Zaten daha 2 hafta oldu, tanışma aşamasındaydık. Böyle olaylar tanımak için bir vesile oluyor.

X