Kesilen Konuşma

kadın doğası gereği inanmak, sığınmak, sevilmek ve beğenilmek ister; kadın hakkında söyledikleriniz sizce de ağır olmamış mı?
Hemen evlenip yarın nikah masasına oturmayacağız zaten ki benim eski konularımı bilenler 1,5 sene önce nişan attığımı da bilirler. Yani ben göz göre göre yaşım geçiyor diye evlilik yapacak bir insan değilim. Sadece olayı biraz akışına bıraktım, yani ne yapıyorsun canım yazdı diye hemen triplenip azarlamak yerine yüz yüze konuşmanın daha iyi olacağını düşündüm. Zaten o da karşı taraftan teklif gelirse görüşürüm gelmezse konuşma böyle biter. Kimsenin peşinden koştuğum yok:)

Hemen evlenip yarın nikah masasına oturmayacağız zaten ki benim eski konularımı bilenler 1,5 sene önce nişan attığımı da bilirler. Yani ben göz göre göre yaşım geçiyor diye evlilik yapacak bir insan değilim. Sadece olayı biraz akışına bıraktım, yani ne yapıyorsun canım yazdı diye hemen triplenip azarlamak yerine yüz yüze konuşmanın daha iyi olacağını düşündüm. Zaten o da karşı taraftan teklif gelirse görüşürüm gelmezse konuşma böyle biter. Kimsenin peşinden koştuğum yok:)
ben de size edilen ithama karşı yazmıştım aslında ama

ben de yanlış anlaşıldım sandım da :) 30 yaş kaygısı başka bir şeymiş ya ama 30ndan sonraki her sene artıyormuş diyorlardı, nice güzel yarınlara :)
Bende 30 yaş kaygısı 28-29larda vardı. Ama o zaman bile yanlış bir evlilik yapmadım, ayrıldım. Bunla da olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım zaten ama çoğu üye o şekilde zihniyete sahip diye beni de o şekilde düşünmüş olabilirler ben hayatıma devam ediyorum şu an hatta okulda bir dolu sınav var onları yapmakla uğraşıyorum :)

Bende 30 yaş kaygısı 28-29larda vardı. Ama o zaman bile yanlış bir evlilik yapmadım, ayrıldım. Bunla da olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım zaten ama çoğu üye o şekilde zihniyete sahip diye beni de o şekilde düşünmüş olabilirler ben hayatıma devam ediyorum şu an hatta okulda bir dolu sınav var onları yapmakla uğraşıyorum :)
+1. Ama 30.yaşımı sürekli söyleyip asla kendime konduramıyorum :)

Çocuklar insanı ağzının tadıyla depresyona bırakmıyor ya :KK70:

+1. Ama 30.yaşımı sürekli söyleyip asla kendime konduramıyorum :)

Çocuklar insanı ağzının tadıyla depresyona bırakmıyor ya :KK70:
30 yaşta bir şey yok zaten söylenecek. Yurt dışında 30 yaşa genç bakıyorlar hatta evlilik yaşı 40’lara doğru olmalı diyorlar. Bizim ülkede biraz zihniyet meselesinden ötürü öyle görünüyor maalesef. O yüzden can sıkacak hiçbir şey yok. ❤️

Aman iyi ki okul, çocuklar var insanın başına meşguliyet sağlıyorlar . Evde kalıp düşünsem çoğu şeyi çok daha fazla takardım herhalde 😄

30 yaş kaygısının hayatına devam etmekle yada yada bir ilişkiyi bitirmekle hiç alakası yok. Bu kaygı daha çok 20'li yaşların başında şans vermeyeceğiniz birine şans vermek yada karşı cinste tahammül edemeyeceğiniz davranışları anlamaya çalışmaktır. Bir çok kadın farkında bile değil bu kaygı taşıdığının. Hatta bir çok ipe sapa gelemez adam, kadınların bu kaygısının farkında olduğu için bu kadınlara özelikle yürüyor ve çocuğu kez başarılıda oluyor. Yani kadınların bu kaygısı işi yaramaz ne kadar erkek varsa ev bark sahibi oluyor. Hayal dahi edemediği kadına bu şekilde ulaşan ne yazık ki çok adam var.

30 yaş kaygısının hayatına devam etmekle yada yada bir ilişkiyi bitirmekle hiç alakası yok. Bu kaygı daha çok 20'li yaşların başında şans vermeyeceğiniz birine şans vermek yada karşı cinste tahammül edemeyeceğiniz davranışları anlamaya çalışmaktır. Bir çok kadın farkında bile değil bu kaygı taşıdığının. Hatta bir çok ipe sapa gelemez adam, kadınların bu kaygısının farkında olduğu için bu kadınlara özelikle yürüyor ve çocuğu kez başarılıda oluyor. Yani kadınların bu kaygısı işi yaramaz ne kadar erkek varsa ev bark sahibi oluyor. Hayal dahi edemediği kadına bu şekilde ulaşan ne yazık ki çok adam var.
Evet ama bu dediğiniz şey, yani karşı tarafı anlamaya çalışmak 18-20’li yaşlarda da olan bir şey. Hatta daha ileri yaşlarda bile olabilir. Dediğim gibi ben zaten 1,5 yıl evvel nişan atmış biriyim öyle bir kaygım olsa onla da evlenirdim. Karşıdaki kişiyi tanımaya çalışmak, anlamaya çalışmak normal bir şey çünkü ilişki içinde gözlem yapıyoruz, ama bu kadar olumsuzluk görüp inatla devam ettirmek evet işte o sıkıntı olur. Ki bu 1,5 senede hayatıma bir dolu kişi girmeye çalıştı çoğuna şans vermedim tabii ki.

Zaten o da karşı taraftan teklif gelirse görüşürüm gelmezse konuşma böyle biter. Kimsenin peşinden koştuğum yok:)

sen bi de bu adama zaman ayırıp görüşecek misin?
senin herhangi bir konuna son kez yazıyorum çünkü buradaki kadınlar olarak bizim sana verebileceğimiz tek işine yarayacak tavsiye olamaz.

Kırk yaşında adam neden annesini yanında kalıyormuş? Benim babamda fanatiktir üzülür ama böyle evin huzurunu da kaçırmazdı. Eşimde de var hafiften kendine gel diyorum elalem parasını yerken derdini düşünmek sana kalmaz diyorum. Ha çok abartırsa kendi haline bırakıyorum onun derdini onunla çekemem açıkçası.🙄

Kırk yaşında adam neden annesini yanında kalıyormuş? Benim babamda fanatiktir üzülür ama böyle evin huzurunu da kaçırmazdı. Eşimde de var hafiften kendine gel diyorum elalem parasını yerken derdini düşünmek sana kalmaz diyorum. Ha çok abartırsa kendi haline bırakıyorum onun derdini onunla çekemem açıkçası.🙄
İşte benim ilk defa başıma geldi böyle bir şey. Biraz tepki gösterdim sinirlendim o gün açıkçası; sonra da kendi haline bıraktım o yazdı bana. 2.mesajına da cevap vermedim. Şimdi de arayan buluşmak isteyen yazan yine ben olmayacağım. Şimdi olsa tabii ki o an hiç yanında oturmadan ayrılırdım moral bile vermeye çalışmazdım ama bu kadar takılacağını bilemedim. Neyse bazı şeyleri erkenden görmek adına güzel oldu demek yaşanması lazımmış.
Anne ile kalma olayını bilmiyorum, babasını 6 yıl önce kaybetmiş, ondan sonra annesiyle biraz daha yakınlaşmışlar. Ben de 30 yaşında annemle yaşıyorum 😊

sen bi de bu adama zaman ayırıp görüşecek misin?
senin herhangi bir konuna son kez yazıyorum çünkü buradaki kadınlar olarak bizim sana verebileceğimiz tek işine yarayacak tavsiye olamaz.
Görüşme olacağını sanmıyorum. Akşam da yazdı cevap vermedim. Daha o da yazmayabilir, zaten ben de yazıp aramayacağım böyle kalacağını düşünüyorum.

. Zaten o da karşı taraftan teklif gelirse görüşürüm gelmezse konuşma böyle biter. Kimsenin peşinden koştuğum yok:)

Ay hayır görüşme bu adamla ya
Adam resmen yaptığı öküzlüğü sessiz kalarak araya süre koyarak unutturdu
Ertesi gün özür dilerim demesi lazımdı tekrar görüşelim mi telafi edeceğim dünü demesi lazımdı
Lütfen kendinize iletişim sorunu olan özür dilemesi gönül almasını bilmeyen birini yakıştırmayın. Azıcık uğraşmalıydı o gün sizi sap gibi hissettirdi diye. Lütfen kendinize bu muameleyi layık görmeyin

Benden 9 yaş büyük, eğitimi asla bana denk olmayan, annesiyle yaşayan, maç için tiplere giren biri için konu açmayı geçtim mesaj attığında cevap vermem hatta tekrar yüz yüze görüşüp açıklama yapmayı düşünmem için kendime hiç saygım olmaması lazım. Hele de gelip kocasının da böyle olduğunu yazanlar, aferin. Herkes hak ettiği hayatı yaşıyor ya gerçekten.

Ay hayır görüşme bu adamla ya
Adam resmen yaptığı öküzlüğü sessiz kalarak araya süre koyarak unutturdu
Ertesi gün özür dilerim demesi lazımdı tekrar görüşelim mi telafi edeceğim dünü demesi lazımdı
Lütfen kendinize iletişim sorunu olan özür dilemesi gönül almasını bilmeyen birini yakıştırmayın. Azıcık uğraşmalıydı o gün sizi sap gibi hissettirdi diye. Lütfen kendinize bu muameleyi layık görmeyin
Görüşmeyeceğim gibi duruyor zaten. Akşam da bir şeyler yazmış cevap vermedim. Zaten içimden de gelmedi. O da daha yazmaz aramaz bence, böyle bitsin. Benim de ilk defa başıma böyle bir şey geliyor daha önce bu hiç yaşamadığım bir durumdu.

Benden 9 yaş büyük, eğitimimi asla bana denk olmayan, annesiyle yaşayan, maç için tiplere giren biri için konu açmayı geçtim mesaj attığında cevap vermem hatta tekrar yüz yüze görüşüp açıklama yapmayı düşünmem için kendime hiç saygım olmaması lazım. Hele de gelip kocasının da böyle olduğunu yazanlar, aferin. Herkes hak ettiği hayatı yaşıyor ya gerçekten.
Ben de 2.kere yazdığında akşam cevap vermedim. Birincisine de açıkçası bakalım yaptığı hatayı anlıyor mu özür dileyecek mi diye cevap verdim. Ama öyle bir şey olmadı normal konuştu o yüzden 2.mesajına cevap vermedim. İlk defa böyle bir şey başıma geliyor 🤷‍♀️

Görüşmeyeceğim gibi duruyor zaten. Akşam da bir şeyler yazmış cevap vermedim. Zaten içimden de gelmedi. O da daha yazmaz aramaz bence, böyle bitsin. Benim de ilk defa başıma böyle bir şey geliyor daha önce bu hiç yaşamadığım bir durumdu.
Merak ettiğim madem böyle düşünüyorsunuz o ilk mesajına neden şak diye cevap verdiniz bunca insanın yazma etme demesine rağmen😩

Benden 9 yaş büyük, eğitimi asla bana denk olmayan, annesiyle yaşayan, maç için tiplere giren biri için konu açmayı geçtim mesaj attığında cevap vermem hatta tekrar yüz yüze görüşüp açıklama yapmayı düşünmem için kendime hiç saygım olmaması lazım. Hele de gelip kocasının da böyle olduğunu yazanlar, aferin. Herkes hak ettiği hayatı yaşıyor ya gerçekten.
Sen benim ne hayat yassdigimi nerden biliyosun ya 😂😂😂 keske benim esim gibi olsa herkes dunya ne guzel olurdu

Ben esime, tuttugu takin yenilince 2 gun morali bozuluyor, modu dusuyor diye laf soylettirmem. Etrafindaki hoduklerle karistirma herkesi

X