- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
-
- Konu Sahibi alonedark18
Erkek bnce.dogru cikarsa tahminim ogrenmek isterdim.❣
Bana da bakabilir mi arkadaşınızKiz diyor
Arkadaşınız bana da bakabilir miKiz diyor
Bence kızKzlar benim ilk haftadaki ultrasonlarda yuvarlak 12 haftalık ultrasonda fasülye gibi. O zaman ne oluyoEki Görüntüle 2744654 Eki Görüntüle 2744655 Eki Görüntüle 2744656 Eki Görüntüle 2744657
Teşekkür ederim tahmin içinBence kız
Ne zaman ogrenceksiniz cinsiyeti. Bazı arkadaşlarım 12 haftada öğrendiTeşekkür ederim tahmin için
Ya 12.haftada kız gibi dedi ama bacağıyla kapattı. Yani kesin bir şey söylemedi ve bence de o haftalarda çok erken. Yanılmalar çok oluyo. Bir ay sonraya randevu verdi cinsiyeti için. Suan yani hala net değilNe zaman ogrenceksiniz cinsiyeti. Bazı arkadaşlarım 12 haftada öğrendi
Öyle canim tabi banada 16 haftada gel dedi. Oğlumdada ozaman net öğrenmiştik. Hayırlısı bakalımYa 12.haftada kız gibi dedi ama bacağıyla kapattı. Yani kesin bir şey söylemedi ve bence de o haftalarda çok erken. Yanılmalar çok oluyo. Bir ay sonraya randevu verdi cinsiyeti için. Suan yani hala net değil
Aynen hayırlısı olsunÖyle canim tabi banada 16 haftada gel dedi. Oğlumdada ozaman net öğrenmiştik. Hayırlısı bakalım
İkinci bebeğime hamileyim birinci ultrason fotosu ilk bebeğim ikinci ultrason şuanki ikinci yavrumun ikiside 5 haftalık görüntü ilk bebeğim erkek kese yuvarlak ikinci bebeğim daha henüz belli değil 5 haftalıkKızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi
Rabbim tez zamanda size ve isteyen herkese bizlerede nasip etsin insallah mubarek cuma günü tek duam buay bi gün benim de bebem olsa da tek derdim kesesinin şekli neydi olsa:)) özendim size maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı, büyütmeyi de nasip etsin:)
Banada bi baksanız iki kızım var buda inşallah erkek olur çok teşekkürlerKızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi