Kese uzunsa erkek yuvarlaksa kız mi ?

Ne zaman ogrenceksiniz cinsiyeti. Bazı arkadaşlarım 12 haftada öğrendi
Ya 12.haftada kız gibi dedi ama bacağıyla kapattı. Yani kesin bir şey söylemedi ve bence de o haftalarda çok erken. Yanılmalar çok oluyo. Bir ay sonraya randevu verdi cinsiyeti için. Suan yani hala net değil

Reactions: Z P
Ya 12.haftada kız gibi dedi ama bacağıyla kapattı. Yani kesin bir şey söylemedi ve bence de o haftalarda çok erken. Yanılmalar çok oluyo. Bir ay sonraya randevu verdi cinsiyeti için. Suan yani hala net değil
Öyle canim tabi banada 16 haftada gel dedi. Oğlumdada ozaman net öğrenmiştik. Hayırlısı bakalım

Merhaba kızlar, benimde ilk hamileligim ve kese baslarda uzun bir sure ince uzundu hatta bir dönem bildiğiniz muz gibiydi ama nasipse kızımız geliyor Bende bu teoriyi düşünüyordum baslarda ama bizde yalan oldu ve sevindim açıkçası

Canim bnce o doktorun elindeki aleti oynatmasiyla alakali bisy benimkinede bakabilirmi rica etsem

İkinci bebeğime hamileyim birinci ultrason fotosu ilk bebeğim ikinci ultrason şuanki ikinci yavrumun ikiside 5 haftalık görüntü ilk bebeğim erkek kese yuvarlak ikinci bebeğim daha henüz belli değil 5 haftalık merak ettim baktım ama maalesef bende tutmadı yuvarlak uzun teorisi

Eklentiler

• 2DA0AF55-C31B-4064-A266-1EBD01EEF03A.jpeg
    96,6 KB · Görüntüleme: 93
  • 81A7884A-733B-473C-AF7B-F8B4DCC3311C.jpeg
    83,9 KB · Görüntüleme: 90
ay bi gün benim de bebem olsa da tek derdim kesesinin şekli neydi olsa:)) özendim size maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı, büyütmeyi de nasip etsin:)
Rabbim tez zamanda size ve isteyen herkese bizlerede nasip etsin insallah mubarek cuma günü tek duam bu

Ayy lütfen banada bir yorum yapabilirmisiniz uzun gibi kese ama

Banada bi baksanız iki kızım var buda inşallah erkek olur çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…