- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 31
-
- Konu Sahibi alonedark18
MerhabaBenim ultrasonumuda yorumlarmısınız rica etsem
Baba 1 ekim 1996
Anne 18 aralık 1996
6 hafta 5 günlük atacağım görselMerhaba
5 haftalik 6 haftalıkken atabilir misin keseyi?
Başka resim yok elimde6 hafta 5 günlük atacağım görsel
Tarihlere göre kiz bebek ama keseyide gormek lazimHamile kaldığım ay 30 haziran veya temmuz başı
Yok hafta onemli o nedenleBaşka resim yok elimdeyakınlaştırıp bakabilirsiniz eğer uzak duruyorsa
Ayyy önce sağlık sıhhati sonrada kocaman bir amin diyorumYok hafta onemli o nedenle
Keseye gore de kiz
En iyisini Allah bilir tabiki
Aynenn öyleAyyy önce sağlık sıhhati sonrada kocaman bir amin diyorum
Merhaba banada bakarmısınızBu bir kiz bebek.
Esinle dogum tarihinizi ay gun yil olarak verebilir misin birde hamile kaldigin ayi yada günü belirtebilirmisin?
Merhaba benim keseme çok benziyor cinsiyeti ne sizinkininBenimkinde 32 cm yazıyor da o mu
Bende paylassam bakabilirmi arkadasinz keseye teşekkürlerKızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi
Bunu tahmin edebilir misin nuba göee 11+28+1 göre minik kızlar hızlı gelişmiyor erkekler hızlı gelişiyor yani buda tutma olasılıgı var ama ben 11 yada 12 hafta nub tahmini ediyorum
Banada yorum yaparmsnzKızdır
8+1 göre minik kızlar hızlı gelişmiyor erkekler hızlı gelişiyor yani buda tutma olasılıgı var ama ben 11 yada 12 hafta nub tahmini ediyorum
Benim iki oğlum var ikisinin de kesesi şekilsizdi ve fasulye gibi değillerdi düz çubuk gibilerdi. Ondan önceki iki defa kürtaj oldum onlar fasulye gibiydi ve keseleri yuvarlaktı onlar kızdı. Bir tane de evde düşürdüm WC de hemen pamuğa aldım çubuk gibiydi yine erkekti. Sanırım kese artı ilk oluşum şekli belli ediyor
Yazılanlara göre sizin bebişinizin kesesi muz gibi erkek sanırım :))Eki Görüntüle 3311952
Rica etsem benim bebişimede tahmin de bulunur musunuz
Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah bir kızım var birde oğlum olur hayırlısı tabii önceYazılanlara göre sizin bebişinizin kesesi muz gibi erkek sanırım :))