- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
-
- Konu Sahibi alonedark18
Zaten sağ kız sol erkek karından baktı iseOğlumun kese muz şeklindeydi.Bunda da kesesi aynı şekilde.Tek fark biri sağda biri solda.Ama bu kiz.Bende pek tutmadı.
Yok onu biliyorum zaten.Ama kesenin şeklinin bi önemi yok.Bende kiz da oğlan da kese muz şeklinde uzun.Zaten sağ kız sol erkek karından baktı ise
Merhaba merak ettim cinsiyet ne çıktı acaba :)Arkadaslar cok merak ediyorum yaaaa anlyan varsa yorumlar mo acabaaa
Benim de yukarı doğru uzun bakalım ne olacak cinsiyetiMerhaba benimde uzundu yukarıya doğru ve erkek oldu :)
Simdi belki yine hamileyim keseyi görürsem kirmizi gormeyip mutlaka yazacagimm :)
Var mi resmi canimBenim de yukarı doğru uzun bakalım ne olacak cinsiyeti
Bu bir kiz bebek.Şu an yanımda değil ama aynı şu şekild
Esimin doğum tarihi net değil canım, ben kendim çin takviminden baktım erkek gösteriyor. Büyük oğlum da tutmuştu bakalım sağlıklı olsun yeterliBu bir kiz bebek.
Esinle dogum tarihinizi ay gun yil olarak verebilir misin birde hamile kaldigin ayi yada günü belirtebilirmisin?
Valla benim için herkes erkek demişti sivriymiş baya kız olmuşum çokta şaaapmayın sağlıklılı olsun yeterKızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi
Benim ultrasonumuda yorumlarmısınız rica etsemBu bir kiz bebek.
Esinle dogum tarihinizi ay gun yil olarak verebilir misin birde hamile kaldigin ayi yada günü belirtebilirmisin?
Hamile kaldığım ay 30 haziran veya temmuz başıBenim ultrasonumuda yorumlarmısınız rica etsem
Baba 1 ekim 1996
Anne 18 aralık 1996