- Konu Sahibi alonedark18
Eki Görüntüle 2755010 Benim ki ne acaba yorumunuzu bekliyorum teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 2755010 Benim ki ne acaba yorumunuzu bekliyorum teşekkürler
Ayy o arkadaşınıza söyleyin benim içinde tahminde bulunsun yaaKızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi
Ayy o arkadaşınıza söyleyin benim içinde tahminde bulunsun yaa
Benim kesem uzundu fasulye şeklinde ama kız dedi doktor bence şekille hiçbir alakası yok herkesin genetiği organları vücut yapıları farklı allah herkesin gönlüne göre versinKızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi
Kızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi
Kızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi
Merhabalar 1sene geçmiş, ne oldu bebeğiniz kız mı oldu ???Kızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi
Canım artık Allah'a kalmış bir şey bende böyle çok araştırdım kızımın ki muz şeklindeydi kese oğlum da yuvarlak herşey nasip kısmet ama nub daha çok tutuyor keseden çok .Merhabalar 1sene geçmiş, ne oldu bebeğiniz kız mı oldu ???
Bende 9 haftalık hamileyim daha cinsiyeti belli olmadı, kesemin şeklide yuvarlar gibi ...
Nub ne?Canım artık Allah'a kalmış bir şey bende böyle çok araştırdım kızımın ki muz şeklindeydi kese oğlum da yuvarlak herşey nasip kısmet ama nub daha çok tutuyor keseden çok .
Kuzum benimde ilk haftalarda hep fasülye gibi. Bebeğinin cinsiyeti ne olduKızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi
Kuzum tahmin edebilecek misin 12+5 en net resmi8+1 göre minik kızlar hızlı gelişmiyor erkekler hızlı gelişiyor yani buda tutma olasılıgı var ama ben 11 yada 12 hafta nub tahmini ediyorum
Kız gibi sankiKuzum tahmin edebilecek misin 12+5 en net resmi
Merhaba arkadaşınız bana da yorum yapabilir miKızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi
Cinsiyetiniz nedir?Kese yuvarlak mi muz gibi mi sizce