Kese uzunsa erkek yuvarlaksa kız mi ?

Kızlar ben ikiz hamilesiyim baştan beri iki kesemde yuvarlıktı.kesenin şekliyle bence hiç alakası yok çünkü bebeklerimin biri kız biri erkek

Erkek bebişin ultrason fotosu nasıl olur peki ? Nasıl anlarız paralel çizgilerden bahsediliyor sizce doğrumu

Ayy herkes dogruluk payi var diyince heyecanlandim.Burda 5 haftalık benimki de. Yarin yine gidicem.kese daha belirgin olur. Ama benimkine de bi bakarmisin? 2 oglum var once saglık sonra tabiki 1 kizim olsun istiyorum
Arkadaş yanımda değil kızlar pek görüşmüyoruz daha sorabilecek samimiyetin yok..arkadaş ortamında konuşmuştuk öyle...ama bu teoriye göre erkek bence

Eklentiler

• 20200809_031609.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 102
Herkese merhaba bende bu konuda yeni üyeyim bende 13+2 haftalık hamileyim cinsiyeti ni merak ediyorum galiba keseye bakıp anlayalar var benim bebeğimin kesesi nde uzunluk var aşağısında yuvarlak değil bakıldığında anlaşılıyor acaba cinsiyeti ne kontrole gidene kadar catlicam meraktan sizinkiler de tahmin ama etrafımda keseye bakıp anlaşıldığında doğru cikiyomus birde. Kaç haftaliken cinsiyet beli oluyor acaba

yuvarlak kiz uzun muz sekli erkek diyorlar

Merhaba bir kızım var ilk foto 6haftalık usg de kesesi yuvarlaktı 0.45 cm bu şekil
Şimdi ikinci gebeliğim ve cinsiyetim henüz belli değil yine 6haftalık usg fotomuz daha yayvan uzun 0.86cm

Eklentiler

• D47AA921-4560-4B30-88F0-CBF07951CC68.jpeg
    86,4 KB · Görüntüleme: 108
  • FD37AD65-3F85-492E-AD5A-45B698E61C66.png
    150,4 KB · Görüntüleme: 127
Merhaba bir kızım var ilk foto 6haftalık usg de kesesi yuvarlaktı 0.45 cm bu şekil
Şimdi ikinci gebeliğim ve cinsiyetim henüz belli değil yine 6haftalık usg fotomuz daha yayvan uzun 0.86cm
İkiside aynı tarafta sagda sağ olunca karindansa kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…