- 20 Şubat 2020
- 473
- 667
-
- Konu Sahibi alonedark18
olsun Ne güzel Allah kucağına almayı nasip etsinKızlar ben ikiz hamilesiyim baştan beri iki kesemde yuvarlıktı.kesenin şekliyle bence hiç alakası yok çünkü bebeklerimin biri kız biri erkek
Gerçekten öyle bir şey yok mu peki sen ikiz olduğunu kaçıncı haftada öğrendin hemen söylüyorlar mıKızlar ben ikiz hamilesiyim baştan beri iki kesemde yuvarlıktı.kesenin şekliyle bence hiç alakası yok çünkü bebeklerimin biri kız biri erkek
hayırlıolsunolsun Ne güzel Allah kucağına almayı nasip etsin
benim hic bir fikrim yok paralel nasil olurErkek bebişin ultrason fotosu nasıl olur peki ? Nasıl anlarız paralel çizgilerden bahsediliyor sizce doğrumu
Meraba benimki 6 haftalıkBir dogruluk payı daha
Arkadaş yanımda değil kızlar pek görüşmüyoruz daha sorabilecek samimiyetin yok..arkadaş ortamında konuşmuştuk öyle...ama bu teoriye göre erkek bence
erkek diyecem ama bilemiyorumKızlarrr ortalama 10 haftalik bir ultrason fotosu lutfen yardimci olur musunuz Eki Görüntüle 2674720
yuvarlak kiz uzun muz sekli erkek diyorlarHerkese merhaba bende bu konuda yeni üyeyim bende 13+2 haftalık hamileyim cinsiyeti ni merak ediyorum galiba keseye bakıp anlayalar var benim bebeğimin kesesi nde uzunluk var aşağısında yuvarlak değil bakıldığında anlaşılıyor acaba cinsiyeti ne kontrole gidene kadar catlicam meraktan sizinkiler de tahmin ama etrafımda keseye bakıp anlaşıldığında doğru cikiyomus birde. Kaç haftaliken cinsiyet beli oluyor acaba
İkiside aynı tarafta sagda sağ olunca karindansa kizMerhaba bir kızım var ilk foto 6haftalık usg de kesesi yuvarlaktı 0.45 cm bu şekil
Şimdi ikinci gebeliğim ve cinsiyetim henüz belli değil yine 6haftalık usg fotomuz daha yayvan uzun 0.86cm
İkiside vajinal ultrasonİkiside aynı tarafta sagda sağ olunca karindansa kiz
Birincisi karından mı vajinal mı net hatırlamıyorum 5yıl oldu ama ikincisi vajinal kontrolden ozaman nedir senceİkiside aynı tarafta sagda sağ olunca karindansa kiz
Erkek bebişin ultrason fotosu nasıl olur peki ? Nasıl anlarız paralel çizgilerden bahsediliyor sizce doğrumu