Kese uzunsa erkek yuvarlaksa kız mi ?

Ayy o arkadaşınıza söyleyin benim içinde tahminde bulunsun yaa

Kese sekli tamamen o anki cekime bagli oynattimi uzun oluyor yuvarlar oluyor. Cinsiyetle hic alakasi yok. 2 ayni gun cekilen resimde biri uzun biri yuvarlakti kizimda

Benim kesem uzundu fasulye şeklinde ama kız dedi doktor bence şekille hiçbir alakası yok herkesin genetiği organları vücut yapıları farklı allah herkesin gönlüne göre versin

Arkadaşınız benim bebeşimede baksa

bu benim kızım ın kesesi altı haftalık sizlerin cinsiyeti ne oldu çok merak ettim sağlıklı sıhhatli kucağa almayı nasip etsin

6 haftalik cinsiyet nedir bilenler lutfen yazsin

Eklentiler

• 16239374036741811910702014357336.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 113
Merhabalar 1sene geçmiş, ne oldu bebeğiniz kız mı oldu ???
Bende 9 haftalık hamileyim daha cinsiyeti belli olmadı, kesemin şeklide yuvarlar gibi ...

Merhabalar 1sene geçmiş, ne oldu bebeğiniz kız mı oldu ???
Bende 9 haftalık hamileyim daha cinsiyeti belli olmadı, kesemin şeklide yuvarlar gibi ...
Canım artık Allah'a kalmış bir şey bende böyle çok araştırdım kızımın ki muz şeklindeydi kese oğlum da yuvarlak herşey nasip kısmet ama nub daha çok tutuyor keseden çok .

Kuzum benimde ilk haftalarda hep fasülye gibi. Bebeğinin cinsiyeti ne oldu

Merhaba arkadaşınız bana da yorum yapabilir mi

Eklentiler

• F4284577-1B65-4959-AAC9-ABAD3FBF87D1.jpeg
    86,9 KB · Görüntüleme: 53
Oğlumun kese muz şeklindeydi.Bunda da kesesi aynı şekilde.Tek fark biri sağda biri solda.Ama bu kiz.Bende pek tutmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…