- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
-
- Konu Sahibi alonedark18
İlk ultrason derken kaçıncı haftaya kadar canım benim 12. Hafta içerisinde fasulyeye benziyor da çok merak ediyorum haftaya ögrenecegim inşGöbek değil canım ilk ultrason resimleri yuvarlaksa kız uzun gibiyse erkek
Senin ki söylediklerine göre erkek uzun muz şeklindeEki Görüntüle 2699144 kızlar benimkinede tahminde bulunurmusunuz
Teşekkür ederimSenin ki söylediklerine göre erkek uzun muz şeklinde
Bence kız olabilirKızlar bana da tahmin yapar mısınız 7+3 burda
Merhaba kaç cm olduğunu nerden biliyorsunuz doktor mu söylüyorMerhaba bir kızım var ilk foto 6haftalık usg de kesesi yuvarlaktı 0.45 cm bu şekil
Şimdi ikinci gebeliğim ve cinsiyetim henüz belli değil yine 6haftalık usg fotomuz daha yayvan uzun 0.86cm
Yok hayır doktor söylemedi ölçüyor ya kağıtta crl adı altında yazıyor cmleriMerhaba kaç cm olduğunu nerden biliyorsunuz doktor mu söylüyor
Hiç alakası yok ikizlere gebeyim. Birinin şekli yuvarlak biride uzun ikiside erkekKızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi
Benimkinde 32 cm yazıyor da o muYok hayır doktor söylemedi ölçüyor ya kağıtta crl adı altında yazıyor cmleri
Evet oBenimkinde 32 cm yazıyor da o mu
Bende doktoruma sordum bugün kesinlikle doğruluğu yok bunun dedi doğru diyorsunuz yaniHiç alakası yok ikizlere gebeyim. Birinin şekli yuvarlak biride uzun ikiside erkekkese şekli farklı diye cinsiyette farklı olur diye düşünmüştüm
Kızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi
Doğru çıktımı pekiKızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi
evet canım doğru çıktı bir kızım daha olduDoğru çıktımı peki
Yorumlar mısınız benimkisini deKızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi
Rabbim güzel ömürler versin bebiseevet canım doğru çıktı bir kızım daha oldu