- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
-
- Konu Sahibi alonedark18
Mrb benim iki kızım var mrk ettim söylediğinizi dikkat etmemiştim şimdi baktım gerçekten yuvarlak ikisinde de keseKızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi
Bir dogruluk payı dahaMrb benim iki kızım var mrk ettim söylediğinizi dikkat etmemiştim şimdi baktım gerçekten yuvarlak ikisinde de kesetesadüf mu bilemedm ama uzun kese de ben hiç gormedim
Vay be canım demekki uzundu kesen bu teori baya baya doğru yaOglum var ve kesesi gerçektende muz gibi uzun elips gibi bazen ama hiç yuvarlak olmadı resimlerde doğru olabilir
Aa gercektenmi aslında fasulye gibi olunca da erkek diyolar ama bakalım varmı örnekleri baska3 kızım var ve 3ude fasulye gibiydidoğru diyo arkadaşınız, tabi tutmayan da mutlaka vardır
ay bi gün benim de bebem olsa da tek derdim kesesinin şekli neydi olsa:)) özendim size maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı, büyütmeyi de nasip etsin:)Kızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi
Kiz diyorArkadasiniz banada yorum yapsa cok merak ediyorum 2 oglum var.
Evet hatta baya baya tutuyor keşke. Başka örneklerde gelseBenimki de uzundu sanki ya. Ve erkek. İlk kez duydum ama tutuyor sanki ilginç.
Tek dert kesenin şekli olmuyor canım :) insalah Allah sana da tattirir:)ay bi gün benim de bebem olsa da tek derdim kesesinin şekli neydi olsa:)) özendim size maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı, büyütmeyi de nasip etsin:)
Valla sağolsun daha erkek diyen cikmadi hayirlisi tesekkur ederim.Kiz diyor
Evet hatta baya baya tutuyor keşke. Başka örneklerde gelse
Buda benim neymiş acep
Dur bakalim cevap ne olucak merakla.bekliyorumBurdanda yorum yapmayım diyorsun