-
- Konu Sahibi alonedark18
8+1 göre minik kızlar hızlı gelişmiyor erkekler hızlı gelişiyor yani buda tutma olasılıgı var ama ben 11 yada 12 hafta nub tahmini ediyorum
Belli oldumu cinsiyet bilmem ama kız bence sizin kiEki Görüntüle 3455683 7+4 konuyu canlandıralım bakalım. Belki yazan olur:)
Henüz belli olmadı ya. Nasipte ne varsa o olur artık bakıcaz.Belli oldumu cinsiyet bilmem ama kız bence sizin ki
Son görüntümüz bu . Belki haftaya falan söyler.Belli oldumu cinsiyet bilmem ama kız bence sizin ki
Ramzi teorisi ve kafa yapısı kıza benziyor ama benimki tammen tahmin . İnşallah gönlünüzdeki sağlıkla hayırla doğar:)Son görüntümüz bu . Belki haftaya falan söyler.
Rabbim hayırlısını versin canım. Gönlümüzden geçenide hakkımızda hayırlı ekleyip gene versin .Ramzi teorisi ve kafa yapısı kıza benziyor ama benimki tammen tahmin . İnşallah gönlünüzdeki sağlıkla hayırla doğar:)
Kızlar bı arkadaş keseye göre tahmin yapıyor ve hep tutuyormuş iki oğlunu da bu şekilde cok yeniyken bile tahmin etmiş...ogullarinda kesesi hep uzunmuş muz gibi...yuvarlak ve yuvarlağa yakın olanlar hep kızdır diyor..ve bayağı emin konusuyor..benimki şişman bı fasulye gibi oo kesin kız görürsün dedi...sizlerin keselerinin şekli nasıldı ve cinsiyet neydi konusalimmi
Bencede benim kesede her şekile giriyor. Doktorun tutuşuyla alakalı. Zaten ultrasyonda belli nasıl değiştiği.Yoo bende tam tersi
Merhaba ben de şunu merak ettim. Benim kese uzun ama ramzi teorisine göre de kız görünüyor. Hangisi doğru acabaRamzi teorisi ve kafa yapısı kıza benziyor ama benimki tammen tahmin . İnşallah gönlünüzdeki sağlıkla hayırla doğar:)