Kendini salmış hamile :(

Aaaah şu tatli tembellik, kizlar sanirim 10 haftadan sonra ilk defa bugun usenmedim ojemi surdum, evin isini zaten komple kocama biraktim, dün o temizlik yaparken ben uyumusum koltukta hani birini bulsam işe de onu göndericem yerime... cok pis usenirim ama hamileyiz yani normal. Asil kotu olan sinirli olmak bence, sizde nasil bilmiyorum ama ben cok ofkeliydim ozellikle gecen ay her seye sinir yaptim...

yemin ederim aynı ben.
ya evde ekmek olmuyor dibimdeki bakkala gidip almiyorum aç duruyorum akşama kadar.

başka bişey anlatmama gerek var mi ?

yemin ederim aynı ben.
ya evde ekmek olmuyor dibimdeki bakkala gidip almiyorum aç duruyorum akşama kadar.

başka bişey anlatmama gerek var mi ?

Depresyon değil de üstünde ağırlık oluyor insanın ilerleyen zamanlarda enerjik olursun ama o zamanda ağır kaldırmadan kendini yormadan yapman lazım yardım alabilecegin biri varsa alabilirsin

Ben kendimi şöyle kandırıyorum "elektrik supurgem cok guclu oldugu icin, şimdi supurmeye kalksam halıları kaldırır yani çok çekim gücü var o yüzden acmiyorum supurgeyi.cok da ayakta kalmamam lazım düşük tehlikem var.o yüzden hafta sonu herifle beraber yapalım temizliği en iyisi"

Şuraya zor hamilelik geçiriyorum diyorlar ya hamileliği rahat güle oynaya geçiren var mı merak ediyorum doğuran kime sorsan hamilelikte başından geçen sıkıntıları tek tek sayar. Yani bir sen değilsin bu dönemi zor geçiren. Salma kendini. Yürüyüş yap, spor salonuna yazıl normal Doğum kolaylaşır. Alışveriş yap abır cubura dadanma, nane yağı migrene iyi gelir yatıştırır. Kendine bakmadığın için etrafta ilgilenmek istemiyorsun kendine özen göstermeye başlarsan etraftaki kargaşa seni rahatsız eder zaten.

Benim kardesimin eşi cok kolay geçirdi
Son haftasına kadar calıstı ve günde 100 km araba kullandı 33. Haftaya kadar
Ve yaz aylarındaydı son zManları her aksam misafir ağırladılar
Gece 1 kere kadar dısarıda gezip sabah 7 de işe gidiyordu:)
Bebek suanda bir hafta oldu dogalı

Tavsiye,bir temizlikçi al. 3 gün gelsin. EVi baştan sona dip köşe yapın bebek öncesi. Sonra ayaklarını uzat tadını çıkar, bir kere genel temizlik oldu mu, o düzeni korumaya çalışmak daha kokay. Şimdi işler çok olduğu için de, gözünde büyüyordur toplu temizlik. Biraz para gider ama karşılığında bulacağın rahatlık paha biçilemez

Ay uyu bol bol hormonlarını dinle.parça parça yapabilirsen yap.Gücün varsa yarım gün birini yardıma al.
Her gebelik kendine hastır bende çok uykucu olmuştum önceden yatağa girer 2 saat uyumak için dualar okurdum fln gebe kaldım kafamı koyar koymaz uyumaya başladım nasıl mutluydum anlatamam doğurunca yine uyuyamamalar başladı oturup ağlayacağım artık uyuyamıyorum diye işyerinde de her fırsatta uyuyordum yanı mecburen oluyordu iş yerinde tabi.son 3 aylık dönemde gündüzleri uyku ihtiyacım kalmamıştı.

Sizin tüm sıkıntımız 300 liraya bakar 100 lira gündelikci 100 lira kuaför 100 lira yeni bir kıyafet akşama eşinizle çıkın kahve içmeye bomba gibisiniz

Ayy kızlar valla hamileligin tadını çıkarın bebeğim 4 aylık oldu yemin o kocaman gobegimi bile özledim

Hepiniz çok haklısınız. Evet zor bir dönem bunun bilincindeyim. Ama dediğiniz gibi iyi günlerim. Bir başladım mı gerisi gelecek eminim. Annem haftada 1 geliyor sağolsun. Mutfağa bulaşmak hiiiiiç istemiyorum. Yarın annem gelir mutfağı halleder. Bende yavaş yavaş oda oda yapmaya başlayayım erkenden. Bitane de temizlikçi abla çağırırım. Hep birlikte girişiriz. Bende gaza gelirim dikkat ederek tabi. Sonra da kendimi alışveriş ve kuaförle ödüllendiricem. Çoook teşekkür ederim hepinize.

C sikki hicbirisi :)
Hamileligimde ne bulanti ne kusma hicbir sey yasamadim. Ama ah o uyku. Durdugum yerde uyuyakaldim kaldiki yataginda bile uyuyamayan insanim o derece uykuyla aram yoktur. Sonra gecti o zaman. Sende 1 2 haftaya asarsin bu durumu merak etme :)
Sonrasinda da bir deli kuvveti geliyor insana o zaman halledersin herseyi

Ahhh inşallah canım. Sersem sersem geziyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…