ne zaman hazirlamayi dusunuyorsun dogunca mi :)Ben de aynı durumdayım yerimden kalkasım yok bebek çantamı bile hazırlamadım
Hemen hemen aynı haftadayiz sizin de bir ayaginiz tuvalette miOhoo şimdiden böyle olursanız işiniz zor valla hamileliğin en rahat haftalarındasınız haliniz gücünüz varken ne yapsanız kar benim haftalara gelince oturduğunuz yerden tek başınıza kalkamayacaksınız
Benim kardesimin eşi cok kolay geçirdiŞuraya zor hamilelik geçiriyorum diyorlar ya hamileliği rahat güle oynaya geçiren var mı merak ediyorum doğuran kime sorsan hamilelikte başından geçen sıkıntıları tek tek sayar. Yani bir sen değilsin bu dönemi zor geçiren. Salma kendini. Yürüyüş yap, spor salonuna yazıl normal Doğum kolaylaşır. Alışveriş yap abır cubura dadanma, nane yağı migrene iyi gelir yatıştırır. Kendine bakmadığın için etrafta ilgilenmek istemiyorsun kendine özen göstermeye başlarsan etraftaki kargaşa seni rahatsız eder zaten.
C sikki hicbirisi :)Pek bir dert sayılmaz ama biraz desteğe ihtiyacım var sanırım...
16+2 haftalık hamileyim. Zor bir dönem geçirdim mide bulantıları halsizlik migren derken 2 haftadır daha iyiyim. Ama bu süreç içerisinde evim tam anlamıyla mahfoldu.
Ufak tefek karışıklıklar büyüdükçe büyüdü. İşin içine evin tadilat işleri de girince ev kalktı gidiyor durumunda şuan. Sürekli bir plan yapıyorum. Bugün şunu yapsam yarın şu odayı halletsem diye ama hep kendimi uyuklarken buluyorum.
Günler geçip gidiyor ve ben kendimi de saldım ister istemez. Gebelik depresyonuna falan mı girdim acaba yoksa bildiğin üşengeçlik mi bu artık anlayamıyorum bile.
Ne yapıcam bilmiyorum.Yorumlarınıza ihtiyacım var sanırım...
C sikki hicbirisi :)
Hamileligimde ne bulanti ne kusma hicbir sey yasamadim. Ama ah o uyku. Durdugum yerde uyuyakaldim kaldiki yataginda bile uyuyamayan insanim o derece uykuyla aram yoktur. Sonra gecti o zaman. Sende 1 2 haftaya asarsin bu durumu merak etme :)
Sonrasinda da bir deli kuvveti geliyor insana o zaman halledersin herseyi
Hemen hemen aynı haftadayiz sizin de bir ayaginiz tuvalette mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?