Kendini salmış hamile :(

Simal1005

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2016
260
270
103
36
İstanbul
Pek bir dert sayılmaz ama biraz desteğe ihtiyacım var sanırım...
16+2 haftalık hamileyim. Zor bir dönem geçirdim mide bulantıları halsizlik migren derken 2 haftadır daha iyiyim. Ama bu süreç içerisinde evim tam anlamıyla mahfoldu.
Ufak tefek karışıklıklar büyüdükçe büyüdü. İşin içine evin tadilat işleri de girince ev kalktı gidiyor durumunda şuan. Sürekli bir plan yapıyorum. Bugün şunu yapsam yarın şu odayı halletsem diye ama hep kendimi uyuklarken buluyorum.
Günler geçip gidiyor ve ben kendimi de saldım ister istemez. Gebelik depresyonuna falan mı girdim acaba yoksa bildiğin üşengeçlik mi bu artık anlayamıyorum bile.
Ne yapıcam bilmiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var sanırım...

Yanlız değilsin bende aynı senin gibiyim uyuşuk,tembel,sürekli yatan biri oldum çıktım.Kalkıp bir markete bile gidesim gelmiyor :/

Canım ben is yerinde öğlen molasında bile yemek yemekten vazgeçip uyuyorum masaya kıvrılıp.
Bugün ağladım artık uyku yüzünden kendimi berbat hissediyorum ama.2 haftadır böyle çözümü varmıdır bilmiyorum tabi.
Gece boyu tekme yiyorum sürekli wcye çıkıyorum her 15 dakikada bir gündüz de enkaz gibiyim

Benim de 16+1
Başka çocuğunuz yok sanırım. Öyleyse oda oda halledin hepsine birden girişmeyin. Gebelik ilerledikçe daha çabuk yorulacaksınız cunku.

Ikinci trimesterde biraz daha enerjin artar :) son uc aydada gobek buyur iice o yuzden pek bisey umrunda olmaz.. evi salsanda kendini salma onundeki zaman uzun cunku...gebe kiyafetin yoksa cikbiraz alisveris yap iyi gelir

Acizliğime oturup ağlıyorum sinirden bende bazen. Artık şımarıklıkmı yapıyorum diye düşünmeye başladım ama yok kolum kalkmıyor. İçim evi temizleyip paklıyo bedenim nefes almaya üşeniyo. Alışveriş iyi gelir belki bilmiyorum. Kıyafetlerim de olmamaya başladı zaten artık.

Ohoo şimdiden böyle olursanız işiniz zor valla hamileliğin en rahat haftalarındasınız haliniz gücünüz varken ne yapsanız kar benim haftalara gelince oturduğunuz yerden tek başınıza kalkamayacaksınız

Ne acizligi saçmalama.
Maddi durumun varsa tutuver bi yardımcı yarım yada tam gün.
Evini temiz gördükçe için açılır sende yapmaya başlarsın ufak ufak..
Yoksa da anneni kardeşini filan çağır rixa et ben temizlik yapmaya üsendikce temizlik malzemesi aldırıyorum eşime onları gördükçe gaza gelip yapıyorum

Evi komple yak kurtul bacım, mis gibi tertemiz, hijyenik oluverir.

Dert etmeyin bu kadar, hamilelikte uyuklamak, yorgun hissetmek gayet olağan, üşengeçlik de olur yani nolsun.
Siz kendinize kadar, mikrop kapmayacağınız kadar temiz tutun mutfağı lavaboları tuvaleti filan; üzerinden süpürseniz evi, o bile yeter şimdilik.
Çocuk yerlerde gezer çağa geldiğinde, illa ki en fazla iki güne bir süpür-sil-ilaçla yapmanız gerekecek nasılsa. Yayılın şimdi dibine kadar...

Ahh işte bunların hepsi hormonlardan oluyor. Siz yine benden iyi durumdasınız. 16 aylık bir kızım ve temizlik hastası bir kocam var. Üstelik çalışmam gereken bir sürü ders var. 2 aydır hastaneye gidip geliyorum. Geceleri delik deşik uyuyorum. Her boş vaktimde yatmak istiyorum. Ama yattıgımda laf sokan ders calis diyen bir kocam var. Aksama kadar ayaklarım babannemin ayaklarıyla aynı boya geliyor. Ayakkabılar sıkıyor ve her yeri yara oldu. Ahh ahhh ne dertliymişim

Bunlara ek olarak. Migrenim ve bulantım hiç geçmiyor. Sürekli bir şişkinliğim var. Ve tiksintiden hiç birşey yiyemiyorum. Hamile kaldıgımdan beri 2 kilo vermişim. :/

Ev toplanıp gitmek üzereyken en iyisi bir yardımcı çağırmak, imkan varsa tabi.
Yoksa her gün bir oda yapılabilir :)

Bunlara ek olarak. Migrenim ve bulantım hiç geçmiyor. Sürekli bir şişkinliğim var. Ve tiksintiden hiç birşey yiyemiyorum. Hamile kaldıgımdan beri 2 kilo vermişim. :/

Eşiniz başak burcu mu

Ben de aynı durumdayım yerimden kalkasım yok bebek çantamı bile hazırlamadım

Benim de hiperaktif 2 yaşında kızım var çalışıyordum izne ayrıldım çok zor her şey

üsengeclikten bunlar canim bende 19 hftalik hamileyim bazi gunler hic yapasim gelmiyor temizlik zar zor kalkiyorum yapicam diyorum bir başladim mi devami geliyor bir bakmişim ev piril piril . bir an da karar ver ve kalk yap yoksa oturdukca oturasin gelir ilerki haftalar daha zorlanicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…