• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini salmış hamile :(

Bende aynı durumdayım bulantim çok ağır geçti halada biraz var. ama canından önemli değil bırak dağınık kalsın biraz da çok dagildiginda bi temizlikçi tut onunla beraber zaten sende yaparsın. Bugun ben öyle yaptım ama çok yorgun hissediyorum kendimi hergün niye böyle oluyo anlamıyorum bu arada 25. haftaya girdim

Yalniz değilmişim. Demekki eşimin ithamlari hakaretleri haksizmis. Demekki her hamile böyleymiş benim gibi.
Banada kiziyodu eşim benimde moralim bozuluyodu. biraz önce aha yalnız değilmişim bak bi sürü kişi boleymjs diye msjlari okudum buldunn yine kolayını dedi güldü isime geldi biraz da galiba

Banada kiziyodu eşim benimde moralim bozuluyodu. biraz önce aha yalnız değilmişim bak bi sürü kişi boleymjs diye msjlari okudum buldunn yine kolayını dedi güldü isime geldi biraz da galiba
Valla icimizde insan taşıyoruz biz enerjimizi emiyo sanki. Dün gece 12 de uyudum sabah 11 de uyandim tekrar uyudum ve aksam 4 e geliyordu uyandigimda. Esim isten gelecek diye zorla kalktim yataktan yoksa yine uyurdum. Kalktigimdan beri de alt tarafı bi duş alacam alamadim bi türlü. Elimde telefon yatıyorum uykum var... allahtan kiz kardesim haftasonu ev temizligine ve yemege yardim etti de rahatca yatabiliyorum yoksa sürüne sürüne iş yapacaktim.

Valla icimizde insan taşıyoruz biz enerjimizi emiyo sanki. Dün gece 12 de uyudum sabah 11 de uyandim tekrar uyudum ve aksam 4 e geliyordu uyandigimda. Esim isten gelecek diye zorla kalktim yataktan yoksa yine uyurdum. Kalktigimdan beri de alt tarafı bi duş alacam alamadim bi türlü. Elimde telefon yatıyorum uykum var... allahtan kiz kardesim haftasonu ev temizligine ve yemege yardim etti de rahatca yatabiliyorum yoksa sürüne sürüne iş yapacaktim.
Bende gece uyuyamiyorum gündüz de kalkamiyoeum 4.5 da uyandım demin uyumanin mümkünü yok saat 7 ye falan gelince geri uyuruum 12 de 1 de zor kalkarım yemek ye tekrar uykum geliyo

Back
X